Geçen hafta başı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´ı gurbetçilerle buluşturmama yasağı getiren Almanya efendim Türkiye´deki siyasal gerginlikleri buraya bulaştırmayın erekçesi ile ülkede konuşma yapmasını yasaklamıştı. Tabi Almanyanın taşaronluğunu yapan Hollanda ada ülkesi bu yasaklamaya devam etti. Mesele Hollanda da 400 bine yakın Türk vatandaşının yaşaması. Aslında ben artık meseleye Evet Hayır diye bakmıyorum ama bu hainlere en güzel cevap Evet olmalı diyorum.

      Türkiyeli vatandaşlarımız bu Nazi hortlamasına orada en güzel cevabı Evetle vereceklerine inanıyorum. Tepkimizi koyalım koymaya da, bana göre en büyük tepki bu Türk düşmanlarına verilecek en güzel cevap Evet olacaktır.

      İçinizdeki kavga ve kargaşayı bize bulaştırmayın diyen Almanya neden Türkiye düşmanlarına kucak açıp onları kolluyor herhalde anlamışınızdır. Bir gazeteci bozuntusunu Cumhurbaşkanlığı makamına çıkaran Almanya uluslararası dokunulmazlığı ve seyahatı olan bir Bakanı neden ülkesine sokmuyor?

       Adalet Bakanımız ile başlayan yasak, Dışişleri bakanı ve aileden sorumlu bakanımıza kadar devam etti. Peki Avrupa Anayasa oylamasında Türkiye´de Evet çıkması muhtemel Başkanlık sisteminden neden korkuyorlar? Hem onlara ne ki, bizim başkanlık sistemimizden?

      İşin aslı öyle değil, daha düne kadar Türk vatandaşlarını en ağır ve pis işlerde çalıştıran Avrupa ülkelerinde işçi olanların çocuklarının patronluğa atlamasından rahatsız. Ayrıca Türkiye´yi köle gibi göremiyorlar, çünkü, Türkiye hızla gelişiyor ve ilerliyor. Artık Avrupa´ya köle değil. ABD Başkanı koltuğun omuzunda Türk Başbakanı eli göğsünde karşısında talebe gibi durmuyor. Restine rest, tavrına tavır görünce bizden korkmaya başladılar.

      Siz ülkemizdeki terör örgütlerinin nereden destek aldığını daha iyi öğrenmişinizdir. Artık bunları söyleyen ve restini çeken bir lider var karşılarında. Dertleri nedir terör devam etsin Türkiye ekonomisini buraya harcayarak güçsüz kalsın. Hatta yetmedi bölünüp parçalansın.

       Anayasa oylaması Tayyip meselesinden çıkmalı. Bu bizim onur oylamamız olmalı. Dosta düşmana tokat gibi cevap vermeliyiz. Daha çok birlik ve beraber olmalıyız. MHP´de muhalif olanlarda akıllarını başlarına almalılar, bu bir lider savaşı değil Hakla Batıl savaşıdır. Düşmanlara karşı dik durma savaşıdır.

       Bugün Deaşın ve Fetönün durup dururken ortaya çıkmadığını hep birlikte görmekteyiz. Fetöye din düşmanı olan Yahudi neden yardım yapsın ki? Onların amacı Müslüman yetiştirmek değil ajan yetiştirmektir. Fetö okullarında da bunu gerçekleştirdiler.

      İsviçre, Almanya ve Hollanda´ya başka ülkelerde eklenecektir. Birisi ne ise diğeri zaten aynıdır. Bunların hepsi aynı deliğe işemektedirler. Bu düşmanlara karşı şimdi daha birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

      Almanya hükümet sözcüleri bu ülkedeki yasaklama kararının gerekçesini "Türkiye´deki siyasal gerginlikleri Almanya´ya taşımayın" şeklinde bir ifade ile bu ülkedeki 1.4 milyon Türk seçmene duyurmuştu. İsviçre´nin veya Hollanda´nın yasaklama kararlarında da bu gerekçenin bulunduğunu varsaymak, mantığa uygun olur. Ama asıl amaçları Türkiye´den çekindikleri için güçlü Türkiye istememektedirler.

    Kısacası Türkiye´yi Avrupa´dan dışlamak için atılan adımlar, ortada. 15 Temmuz darbecilerine kucak açmalar, FETÖ´cülere verilen destekler biliniyor. Bunlar karşısında bu ülkeler gibi akıl ve mantık dışı tepkilerle cevap vermek yerine, Türkiye´yi bugünkünden daha güçlü ve daha istikrarlı hale getirmek doğru olandır. Bunun ilk adımını da 16 Nisan´da "evet" diyerek atacağız.

 


cem351
13.03.2017 08:52:54
Ayıdan Post,Haçlıdan Dost Olmaz.

13.03.2017 08:31:48

Erdogan Kaya

Yahudi lobisine en güzel cevap Evet olmalı

Yahudi lobisine en güzel cevap Evet olmalı