Yaşım atmış. Oldum olası her hangi olur olmaz yerde meydana gelen gelişmeye hep şüphe ile baktım.

  Her şüphe ile baktığıma da bazen kısa vadede, bazen orta vadede ve bazen de uzun vadede çıkan sonuçlar benim bu ani gereksiz gelişmelerden şüphe etmekte hep haklı olduğum kanıtlandı.

HER ?CAMBAZA BAKIN? DENİLDİĞİNDE EKONOMİNİN FRENİNE BASILARAK GELECEĞİMİZ ÇALINDI!

  Bakın ülkemizin geçmişine ne zamanki ülke olarak ayaklarımız üstünde durmaya başladıysak ve kendi kendimizi yönetmeye karar verme irademizi ortaya koyduysak mutlaka bir yerlerden basılan düğme ile hem ekonomimizin, hem demokrasimizin frenine basılarak birikimlerimiz eritildi, hem de geleceğimizin çalındığı ilk kalkışma 3 yaşındayken yaşanan hainliktir.

    27 Mayıs 1960 darbesiyle milletimiz oyalanırken 10 yılda ülkemizin gayri safi milli hasılasının 5 milyardan 50 milyara çıkmasının devamını da demokratikleşmemizde engellendi.

  Aynı şekildeki 2. Kalkışma ülkemizin darbenin izlerini silerek yeniden 1970´de %4.44 büyüyen ülkemizin  %7.5 büyümeyi ön gören bütçesin  uygulandığı yıl olan 1971´in ilk çeyreği bitmeden önce 9 Mart günü ordunun içindeki komün üstlere bir darbe yaptırılıp bu darbenin önlenmesi sağlanıp demokrasinin devamı için çaba sarf edilecekken darbeyi önleyenler bu defada  3 gün sonra kendileri 12 Mart darbesini yaptılar.

12 EYLÜL 1980 DARBESİYLE TÜRKİYENİN YUNANİSTANLA BİRLİKTE AB´EY KATILIMI ENGELLENDİ!!!

  ABD gibi Avrupa Birliğinin o zamanki adı olan Avrupa Ekonomik Birliği de her zaman Türkiye ile Yunanistan arasında bir denge politikası güdüyordu.

   Fakat Türkiye´nin doğu blokuna karşı kurulan Batı Paktı olan NATO da Amerika´dan sonraki en büyük orduya sahip olması Yunanistan´ın ise paktın askeri üyeliğinden ayrılması nedeniyle Türkiye batı ülkelerinde Yunanistan´dan daha itibarlı haldeydi.

   Bu itibarımızla bizim Yunanistan´dan daha önce en zayıf yönüyle ise onlarla birlikte birliğe katılmamız mümkündü.

   Fakat Türkiye´nin önünün askeri darbe ile kesilmesi ve askeri idarenin AET kurallarına uygun olmaması nedeniyle Yunanistan 1 Ocak 1981´de AB üyesi oldu biz halen kapısında bekliyoruz.

  28 ŞUBATÇILARIN İRTİCA(!)SIYLA FAİZ LOBİSİ MİLLİ SERVETİMİZLE KÖŞE OLDU!!!

  ? Cambaza bak? ´la milli servetimizin dolayısıyla milletimizin kalkınmasına harcayacağı milli değerlerinin talan edildiği bir darbede Türkiye´nin ilk ve denk bütçesinin hatta fazlalık veren bütçesini yapan Profesör Dr. Necmettin Erbakan´ın Başbakanlığını yaptığı hükümetti.

   Erbakan hocanın Havuz sistemiyle ülkemiz gelirlerini bir havuzda toplayarak daha önce yatırımcı kuruluşlar tarafından başka kurumlardan yüksek faizle alınan kredilerin önünü kesmesiyle faizle milletimizin kanını emenler bir taraftan silahlı, diğer taraftan ise yüksek öğrenimi ve yüksek yargıyı devreye sokarak 28 Post Modern darbesiyle ülkemizin geleceğini çaldılar.

TÜRKİYE İMF YE BORCUNU ÖDEYİP ENFLASYONU %6´YA DÜŞÜRDÜĞÜ 3. KÖPRÜ,3. HAVA ALANININ İHALESİNİ YAPTIĞI AY BİR KAÇ AĞAÇ BAHANESİYLE EKONOMİ MİLYARLARCA DOLAR ZARAR ETTİ!

  Yine Türkiye´ye Cambaza bak denilerek ülkemizdeki döviz kuru artışı ve  ekonomiyi zora sokacak  algılara sebep olan  birkaç ağacın bahane edilerek çıkartılan Gezi olaylarının da tek maksadı ülkemizin ilerlemesini engellemek, bu başarılmaz ise frene basılmasını sağlamaktı.

5 YIL ÖNCE KALDIRILAN ANDIMIZ İÇİN ARADAN GEÇEN BU KADAR ZAMANDA BİR ŞEY YAPMAYANLAR

NEDEN TAM MAHALLİ SEÇİMLERİN ARİFESİNE GİRİLDİĞİ ANDA KONUYU MAHKEMEYE TAŞIDILAR?

    Şimdi yazının ilk satırından itibaren yazılan gerçeklerin ışığında bir damla suda  fırtına kopartılmak istenen Andımızın kaldırılmasının yürütülmesinin  Danıştay tarafından durdurulmasına gelelim.!

   5 yıldır bu konuda ciddi bir girişim yokken tamda Mahalli seçimlerin arifesine girildiği bu zamanda bu konunun mahkemeye taşınması ve alınan yürütmeyi durdurma kararı kime neyi hatırlatıyor?

    Bana hatırlattığı önümüzdeki mahalli seçimlerin muhafazakarlar tarafından kazanılmaması için bunların bölünmesi ve bir birine rakip edilerek seçimi kazanmalarının engellenmesidir.

  Aklı olanın ?Düğün değil, bayram değil eniştem beni neden öptü? ? sözünün gereği 5 yıl gündeme getirilmeyen meselenin tamda Mahalli Seçim arifesinde gündeme getirilmesi ve bununla Cumhur ittifakının bozulmasını da göz önüne alarak aklı selimle düşünerek gereğini yapması ,yaptırması dileğiyle.

   Hayırlı Cumalar

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


26.10.2018 09:54:14

Ali Genç

Vesayetin Mahalli Seçim Arifesindeki Bayramsız, Düğünsüz Öpmesi? Andımız?!

Vesayetin Mahalli Seçim Arifesindeki Bayramsız, Düğünsüz Öpmesi? Andımız?!