Vekiller 11 Yılda Yapılmayanları Başararak Geçmişi Telafi Ettirsinler!

                                                                                             ALMANYA/FRANFURT

                                                                                             =================

    Çıkmadık canda ümit olduğu gerçeği ile ilimiz Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu,Ayhan Erel ve Ramazan kaşlı ile ilimizin 5. Milletvekili Selami Altınok Vali´nin akla gelen tüm taassuplardan uzak durarak samimi şekilde iş birliği yapmalarıyla çok şeyi başarabilirler.

  Kendileri tarafından telafi edilmesini istediğim konuyu 3 yıl önce 29.01.2016 Cuma günü 1981 yılından itibaren daimi  1. köşem olan Bana Göre´de ?MİLLETVEKİLLERİ  AK PARTİNİN 11YILLIK BORCUNUN ÖDENMESİ İÇİN GECELERİNİ GÜNDÜZLERİNE KATMALI!!!? başlığı altında;

  Aksaray kamuoyunun çok iyi bildiği gibi Nevzat Palta Bey 2004 yılında Aksaray Belediye Başkanlığına Ak Partiden aday olmak için bulunduğu Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcılığından istifa etmişti.

  Adaylığı esnasında ise kendisini seçilmesi halinde Aksaray´ın Ankara´ya  demir yoluyla bağlanacağını belirtmişti.

   Bu konuda yazdığım sayısız yazılarımdan birisi olan 27.03.2015 Cuma günkü yazımda? PALTA VEKİL SEÇİLSE BİLE HER ZAMAN VE HER VESİLEYLE 2 SEÇİM VAADİNİ HATIRLATACAĞIM!!!? başlık yazım olmuştu.

   Bu yazımda; ?Bilindiği gibi münafıklık etkilenmek istenen insanların yanında olmadığı gibi görünmek!!!,tek başına kaldığında veya etkileyeceği kişi veya kişilerin dışındakilerin yanında olduğunda ise  göründüğünün tam zıttı hareketlerde ve çalışmada bulunmaktır.

     Birde kişilerin yüzüne övücü şeyler söyleyip, ardından ise tam zıttı şekilde övdüğünü yerecek sözler sarf etmektir.

    Yüce Yaratanımıza sonsuz Hamdü senalar olsun ki akıl baliğ olduğumdan bu yana bir kişinin yüzüne söylemeyeceğimi asla ardından söylemedim!!!, ardından söylediğimi de rahatlıkla yüzüne de söyleyebildim!!!.

     Bunu konumuza getirecek olursak Nevzat Bey 2004´de Belediye Başkan adayı iken kendisiyle ilgili olarak ne yazdıysam, seçildikten sonrada artıları ve eksilerini aynen yazmaya devam ettim.

   Mesleğimizin etik kuralları gereği hiçbir kişi veya kuruma karşı peşin hükümlü olmadığım gibi Nevzat Beye karşıda hiçbir zaman peşin hükümle davranmadan yaptıklarını da, yapamadıklarını da her vesileyle yazdım.!!!

     Özellikle Ahde vefa konusunda olmak üzere Ulu Caminin meydan açılışı ve  Aksaray´a doğal gaz verilmesi ile Kılıç Aslan Parkı ve Somuncu Baba Külliyesinde emeği olanların hatırlanarak bu törenlere davet edilmeleri.

   Emeklerinin en azından birer plaketle taçlandırılmasıyla ahde vefanın gerçekleştirilmesini hem kendisiyle bire bir görüşmelerimizde ,hem de yazdıklarımla belirttim.

   Döneminde gerçekleştirilmesini sağladığı çalışmalarının temel atma veya hizmete açma törenlerinde yaptığı konuşmalarında bunların sadece kendi dönemine aitmiş gibi gösterme mealindeki konuşmalarına karşı köşe yazılarımda bu hizmetlerin bir başlangıcının olduğunu üstüne basa, basa belirttim.!!!

   Yani Nevzat Bey makamdayken bazılarının yaptığı gibi ayrı, ayrıldıktan sonra ise ayrı tavır içinde olmadım.!!!

   Makamdayken kendisinin doğrularını yazdığım ve eğrileri olduğunda ise ortaya koyduğum tavırlarımla, bulunduğu makamdan ayrılmasından sonraki kendisine karşı olan tutumum hiç mi hiç değişmedi.

    Benim kendisiyle ilgili yazdığım haberler ve köşe yazılarındaki tek kıstasım yapılan veya yapılmayanda kamu yararı olup olmamasıydı.

    Özellikle kendisinin 2004 ve 2009 seçim vaadi olan tren konusundaki tavrım görevinin başındayken, ayrılmaya yakın ve ayrılmasından sonrada aynı tutarlıkla devam etti.

    Kendisine 1 Ekim 2014 Çarşamba günü yazdığım mektup tada belirttiğim gibi eğer ki 10 yıl ekmeğini yediği tren hattımız için gerekenleri yaparsa milletvekilliğine aday olması ve seçilmesi için elemden geleni yapacağımı.

   Gerekeni yapmaz ise aday olmaması için elimden gelen tüm engelleri cürümüm kadar çıkartacağımı belirttim.

 ENGELLEMELERİME RAĞMEN ADAY YAPILIRSA KERHENDE OLSA DESTEKLER VE KAZANARAK VERDİĞİ SÖZÜ GERÇEKLEŞTİRMESİ İÇİN UĞRAŞIRIM!!!

   Nevzat bey  şu anda Ak Partinin Aksaray´daki 61 aday, adayından birisi.

   10 yıl ekmeğini yediği Tren hattı için gerekenleri hakkıyla yapmamasına rağmen ve tüm engellemelerime rağmen 7 Nisanda açıklanacak olan Aksaray milletvekilliği için partisinden aday gösterilirse ülkemizin birlik ve dirliğinin ve kalkınmasının sürmesi için kerhen destekleyip seçilmesi için oyda vereceğim.

   Fakat kendisine kazanması için oy vermem onun yapmadıklarını unutacağım,  bundan sonrada hatırlamayacağım anlamına gelmesin.!!!

  Nasipte var ise aday olurda seçilirse seçildikten sonrada aklım başımda oldukça elim vardıkça yapacağım haberler ve köşe yazılarımla ve her vesileyle bulduğum fırsatlarda kendisini hizmetin gerçekleştirilmesine kadar eleştirmeye devam edeceğim.

  Aday yapılmasa da 2004 ve 2009´da iki defa verdiği ve bu vesileyle 10 yıl Belediye başkanlığı yapmasını sağlayan tren hattımızın gerçekleştirilmesi için canını dişine takmalı.

    Bunu yaparsa yaptıklarını her yerde anlatacağım ve her vesileyle nasipte var ise yazacağım  köşe yazıları ve haberler ve yine nasipte var ise bu konuda yazacağım kitapta da yaptıklarına yer vereceğim.

    Aksi durumunda ise bu can bu tende, aklım başımda ve kalemim elimde oldukça kendisini eleştirmeye devam edeceğim

  Eleştiri yerine Mevla´mız ve hemşerilerimizle birlikte benimde övgülerime muhatap olması için gerekenleri yapması dileğiyle. Cuma´nız Mübarek Olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.? Diye bitirmiştim.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU´NUN GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ VERDİKLERİ SÖZLERLE ELLERİ GÜÇLENEN VEKİLLERİMİZ 2BAKAN YARDIMCISI VE 1 MÜSTEŞARIMIZINDA DESTEĞİYLE TREN HATLARIMIZIN GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMALILAR!!!

     7 Haziran Genel Seçimleri öncesi 30 Nisan 2015´de Aksaray´da yapılan Ak Parti Mitinginde hemşerimiz Başbakan Davutoğlu´nun ve bu mitingden sonra 28 Mayıs günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Aksaray´ı ziyaretinde bu konudaki taahhütleriyle eli güçlenen Palta´nın 10 yıl ekmeğini yediği.

   7 Haziranda ise Milletvekili seçilmesine katkı sağlayan, hükümetin  kurulamaması nedeniyle 1 Kasımda tekrarlanan seçimi  kazanan İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti tarafından verilen bu sözlerin avantajını en iyi şekilde kullanmaları.

  Bu avantajlara artı olarak hemşerilerimiz olan 2 Bakan Yardımcımız Alaboyun ve Altınok ile Müsteşarımız Aşçı´ın nüfuzlarından da faydalanarak Ak Partinin 11 yıllık sözü olan tren hatlarımızın öncelik sırasına göre gerçekleştirilmesi için gecelerini gündüzlerine katarak hizmete açılmasını sağlayarak Ak Partiyi ve hükümeti vadesi çoktan dolan borcundan kurtarmalarını sağlamaları dileğiyle.

    Cuma´nız Mübarek Olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.? Diye belirtilen şikayetlerin önümüzdeki 4.5 yıl içinde ilimiz adına milletvekilliği yapacak olan İlknur İncöez,Cengiz Aydoğdu,Ayhan Erel,Ramazan Kaşlı ve ilimizin 5. Milletvekili Erzurum Ak Parti Milletvekili ilimizin unutulmayan Valisi  Selami Altınok´a tarafından giderilerek bu hizmetlerin maddi ve manevi nimetlerine kavuşmaları dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


26.02.2019 09:50:11

Ali Genç

Vekiller 11 Yılda Yapılmayanları Başararak Geçmişi Telafi Ettirsinler

Vekiller 11 Yılda Yapılmayanları Başararak Geçmişi Telafi Ettirsinler