Yaratan Rabbimin adıyla söylüyorum!!!

       Aksaray kamu oyu?Gitti,Gidiyor? fitnesiyle oyalanırken İstikbalimizi kaçırıyoruz!!!

       Biz ?Cambaza bakın? diye aslı ve astarı olmayan algılarla ipnotizmalarla oyalanırken istikbalimiz elimizden kuş gibi uçup gidiyor!!!

       Biz suni oluşumlarla oyalanırken öyle şeyler kaçırıyoruz ki gereği zamanında ve yerinde yapılmaz ise!!!  Allah(C.C.) korusun! Aksaray ın  geleceği 1861-1920 ve 1933-89 arasındaki toplam 115 yıl süren,  bizi adeta yer yüzünden silen 2 ilçelik esareti cehennemi yeniden yaşatılacak!!!...

      Kaçırılan sayısız fırsattan ilki 2 defa ilçe olmamızın baş müsebbibi olan, geleceğimizin sigortası ,mevcut sanayi tesislerimiz ve gelecekte yapılacak yatırımlar için hammadde alabileceğimiz ve üretilenleri de sevk edebileceğimiz  Mersin limanına bağlayacak olan,maliyetleri düşürerek rekabette elimizi güçlendirecek olan Aksaray-Ulukışla tren hattıdır.!!!

       İstikbalimizin olmazsa olmazlarından 2. kaçırılmak üzere olduğumuz yatırım ise 1933´de hiç hak etmediğimiz,asla ve asla da hak etmeyeceğimiz 56 yıl süren 2. İlçelik esaretine 2197 sayılı kanunla çarptırılmazın ana gerekçesi olarak gösterilen şu anki atar damarımız olan E.90 Karayoludur!!!

 1. VEBALDE!, MÜKAFATTA! VEKİLLER,VALİ ,BELEDİYE  BAŞKANI,İGM BAŞKANIYLA ESKİ VEKİLLERİN!!!

     Aksaray´ın istikbalinin olmaz ise olmazları için gerekenlerin bu yılın son 2.5 ay içinde yapılması konusunda ilk vebal;

    Aksaray milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz.

     Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´de.

     Vali Aykut Pekmez,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve İGM Başkanı Mehmet Tüzün´de.

      Eski Milletvekillerimiz Ali Rıza Alaboyun,Ruhi Açıkgöz, Nevzat Palta v e Osman Ertuğurl´da.

        2. VEBAL AK PARTİ,CHP VE MHP  İL BAŞKANLARI İLE TEŞKİLATLARINDA!!!

       Gerçekleştirilmeleriyle mutlu istikbalimizi oluşturacak olan hizmetlerin zamanında alınıp alınmamasında 2.derecede vebalde mükafatta!!!  Ak Parti ile Başkanı Abdul Kadir Karatay,CHP il Başkanı Ali Rıza  Toprak ve MHP il başkanı Ramazan Kaşlı´da.

MESLEK ODALARI VE STK´LARLA MEDYA MENSUPLARIDA BU VEBALİN ALTINDAN KALKAMAZLAR!!!

    İstikbalimizin 1. olmazsa olmazı  Aksaray-Ulukışla  tren hattının devam eden etüt projesinin bu sene bitmeden tamamlanması!, yapım ihalesinin 2017 de yapılması ile Ankara-Pozantı Otobanının ihalesi yapılmadan E.90 Karayolunun cazibesini devam ettirecek planlamaların yapılması ve bu bunlar için 2017 bütçesine ödenek ayrılmasında Vali ve Siyasiler kadar;

      ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Ticaret Borsası  Başkanı Hamit Özkök,Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak,Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanı Doğan Ceylan,Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk,Ak Süt Başkanı Esat Zengin başta olmak üzere tüm oda başkanları ile STK Başkanları ve  bunların çatı kuruluşu olan Aksaray STK´lar biriliği başkanı Eyüp Dağdaş.

     68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen,Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil  Acar ile Cemiyet yönetim kurulu üyeleri ve tüm gazetecilerde  vebal altındalar!!!

VEKİLLER, VALİ, BELEDİYE  VE İGM BAŞKANIYLA MESLEK ODALARI,STK´LAR´LA MEDYANIN GÖREVİ!!! 

   Ara başlıktaki sorumluluğu olanların 1. derecedekilerin görevleri yapımına Nisan ayında başlanan Aksaray-Ulukışla etüt projesinin mutlaka bu sene içinde bitirilip,seneye ise yapım ihalesinin gerçekleştirilmesini sağlamak.

     Bizi limanlara ve ham madde alınacak yerlere bağlayacak olan demiryolu ile birlikte istikbalimizin 2. Olmasa olmazı olan E.90 ?ın cazibesini arttıracak ve  tedbirlerin Ankara-Pozantı otobanı ihalesi yapılmadan!!!  alınabilmesi için gereken planlamalar ile bunların gerçekleştirilmesini sağlayacak kaynakların ayrılması için Kalkınma,Maliye ve Ulaştırma  Bakanlıkları tarafından 2017  bütçesine gerekli ödeneğin konmasını sağlamaktır!!!

GEREĞİNİ YAPMAYAN VEKİLLER,AK PARTİ TEŞKİLATLARI,BELEDİYE  BAŞKANI VE İGM BAŞKANI 2002´DEN BU YANA YAPILAN TÜM SEÇİMLERDE TÜRKİYE ORTALAMASININ %15 ÜSTÜND AK PARTİYE DESTEK SAĞLAYAN AKSARAYLI SEÇMENİN YÜZÜNE  BAŞKANLIK REFERANDUMUNDA BAKAMAZLAR!!!

 Son söz;  Aksaray´ın istikbalinin olmazsa olmazı olan 2 ana meselelerimiz başta olmak üzere diğer meselelerimiz için yeri ve zamanında gereğini yapamayan tüm muhalefet partilerinin  yetkilileri yapılacak il seçimde seçmenlerine bunun hesabını veremeyecekleri gibi Meslek Odaları ve STK larla medya kuruluşlarıyla mensupları da vatandaşların yanında itibarları olamayacağı gibi bunun manevi vebalini de Yaratana da veremezler!!!

      İlimizin mevcut Milletvekilleri ile eski Milletvekilleri de, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,İGM Başkanı Mehmet Tüzün ve Ak Parti il Başkanı Abdulkadir Karatay´da ilimizin istikbalinin 2 olmaz ise olmazı başta olmak üzere hakkımız olan diğer yatırımlar için gereğini yeri ve zamanında yapmazlar ise önce  Allah(C.C.)´a,sonrada yüksek ihtimal ile Nisan veya Mayıs ayında yapılacak  Devlet başkanlığı referandumunda hemşerilerimize bunun hesabını veremeyeceklerinden yüzlerine de bakamazlar!!!

     Sorumluluğu olan tüm atanmış ve seçilmişlerle Meslek Odalarıyla STK ve medya kuruluş ile mensuplarının ?Gitti,Gidiyor? la oyalanma yerine istikbalimiz için gerekenleri  zaman geçirmeden yapmaları ,aksinden ise akılları ve ferasetleriyle kaçmaları dileğiyle.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


24.10.2016 05:04:03

Ali Genç

VALLAHİ KAÇIRIYORUZ

VALLAHİ KAÇIRIYORUZ