Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası başkanı ve Hemşerimiz Abdullah Kahraman 2018 yılının Temmuz ayında, vali Aykut Pekmez´i ziyaret ederek bazı isteklerde bulunmuşlar.

      Vali Bey, siz şampiyonayı AKSARAY HASAN DAĞINA getirin her türlü taleplerinizi TAAHHÜT ediyorum demiş. İşte şampiyona kapısı böyle açılmış.

     Bu kararlı tavır, BAŞKANI etkilemiş ve Şampiyonanın TÜRKİYE ve AKSARAY HASAN DAĞINA alınmasına yol açmış. Ne kadar teşekkür etsek azdır,

     İşin önemi, vali AYKUT PEKMEZ´in bu taahhüdüne harfiyen, uyması. Malumya bizim memlekette söz verilirken her şey söylenir ancak arkası bir türlü gelmez. Gelse de insanı usandırır, bıktırır.

     En önemli örnek KARBEYAZ Oteli sahibi Metin Beye verilen ama tutulmayan sözler, adamın iflasına kadar gitti, en son Aksaray´ı terk etti.

     Bu sefer verilen sözleri vali adına, programları yöneten vali yardımcısı Şahin Bayhan´ın büyük ve ciddi bir titizlikle takip etmesi, şampiyonanın şu ana kadar eksiksiz yürümesini sağladı.

     İnşallah bundan sonrada eksiksiz yürür ve yarışma yüzümüzün akı ile sonuçlanır. Tüm ilgililerin aynı bilinç ve duyarlılıkta oldukları kanaatinde değilim. Keşke tüm ilgili ve yetkililer, vali bey gibi aynı titizlikte olsalar.

     Başta,  belediye başkanı Haluk Şahin YAZGI´ya Vali Muavini Şahin Bayhan´a,  Turizm Kültür Müdürü Mustafa Doğan´a, İl Özel İdaresine,  il spor müdürlüğüne;

     Toplantılara katılarak gerekli ilgi ve alakayı gösteren STA Başkanlarımız, Doğan Ceylan´a, Cüneyt Göktaş´a, Emin Koçak´a, Hamit Özkök, Yaşar Altın´a, Mahmut Aktürk´e, Esat Zengin´e, Bekir Kayan´a ve adını zikredemediğim diğer katılımcılara da şahsim ve Aksaraylı adına teşekkür borcumuzdur.

     8-18 Eylül arası yapılan Şampiyonadan tam puan alırsak 2020 yılındaki DÜNYA SÜPER KUPA ŞAMPIYONASINIDA alma şansımız büyük oranda artıyor. Onun için bütün halkımızın ve sorumlu vede görevlilerimize MİLLİ bir görev düşüyor.

      Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, Dünya Şampiyonasının 2019 da da alınmasını ve gereken her şeyin fazlasıyla yapılacağını Abdullah Kahraman dan rica etti. Abdullah Kahraman da elimizden geleni seve seve yaparız vekilim, inşallah alırız dedi.

      Bizde inşallah diyoruz, görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. İşte 68 Aksaray böyle tanınır.

     Bu MİLLİ görevi tam bir bilinçle yürütmemiz hem ülke hemde Aksaray´ımız için paha biçilmez değerdedir.

     Aksaray 68 olarak tanınmıyor halen Konya, Niğde ve İstanbul, Aksaray olarak tanınıyor diyerek mangalda kül bırakmayanlar haydin fırsat ayağımıza gelmiş, Aksaray´ı değil Türkiye´ye tüm Dünyaya tanıtalım.

     Açılışa, katılarak gerekli ilgi ve alakayı gösteren, valimiz Aykut Pekmez´e, milletvekillerimiz; Cengiz Aydoğdu´ya, Ramazan Kaşlı ´ya, Ayhan Erel ve Belediye başkan vekilimi Süleyman Canbulut ve diğer katılımcılara da şükran borcumuzdur.

                                 HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.


10.09.2018 12:12:49

Rasim Gül

Vali Aykut Pekmez´e İlk Defa Samimi Teşekkür Ediyorum

Vali Aykut Pekmez´e İlk Defa Samimi Teşekkür Ediyorum