Rabbim yer yüzündeki bir çok millete ayrı,ayrı pozitif özellikler bahşetmiş. 
       Bize ise bir araya geldiğimizde önümüzde dağların,denizlerin duramayacağı güzel özellikler vermiş. 
       Mabudumuzun bize bahşettiği güzel hasletler ise Yüce dinimiz İslam´dan ruhunu alan ?Cesaret,Fedakarlık ve Kahramanlıktır.?  
      İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIMIZ 10 ASIRDIR BİZİMLE GİZLİ VE AÇIK ŞEKİLDE SAVAŞIYORLAR! 
       Mevla´mızın Milletimize bahşettiği bu nadir özelliğimizi yok etmek isteyenler içimizdeki maşaları aracılığıyla ve kendileri tarafından açılan cephe savaşlarıyla 1000 yıldır gizli ve açık şekilde yaptıkları çalışmalarla bunu,azaltmak,törpülemek ve nihayetinde yok etmek istediler. 
    Fakat bizim birliğimizi muhafaza etmemizle 10 asırdır yaptıkları münferit ve topyekûn binlerce saldırılarından hep havalarını aldılar! 
    Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu kadim geçmişimizi ve geçmişimizdeki şanlı zaferlerimizi kazanmamıza vesile olan hasletlerimizi bildiğinden yeni zaferlerinde de evvel Allah(C.C.) izni ile milletimizin imanıyla kazanılacağından emin olduğundan Çarşamba günü muhtarlarla yaptığı toplantıda tüm şer ocaklarına karşı milletimize?Milli Seferberlik? çağrısı yaptı. 
9 YILDA 5 BÜYÜK SAVAŞTA BALKAN ÜLKELERİYLE ,TÜM EMPERYALİSTLER TARAFINDAN YAPILAN  SALDIRILARIN ARDINDAN MİLLETİMİZ YAZDIĞI KAHRAMANLIK DESTANLARIYLA YENİDEN DOĞDU! 
   O zamanki Çarlık Rusya ile üstünde güneş batmayan İmparatorluk olan İngiltere, emperyalizmde ondan aşağı kalmayan Fransa ve İtalya başta olmak üzere  yanlarına aldıkları Balkan ülkeleri ve diğer irili ufaklı bir çok ülkeyle 1912´deki Trablusgarp savaşı,aynı yılda yapılan 1. Balkan ve ertesi yıl ki 2. Balkan savaşında bizi biz yapan özelliklerimizi yok edemediklerinden avuçlarını yaladılar! 
1.DÜNYA SAVAŞINDA YAPTIKLARI TOPYEKUN SALDIRILARINDANDA HAVALARINI ALDILAR! 
   Haçlı savaşlarıyla başlayarak 20. Asrın başlarında yaptıkları Trablusgarp savaşı,1. ve 2. Balkan savaşlarıyla hedeflerine ulaşamayanların tamamına yakını bu seferde bir araya gelerek 7 cepheden birden var güçleriyle bize saldırdılar. 
  Onlara karşı bu cephelerde Ulu Mabudumuzun desteğiyle önce dünyaya şan veren Çanakkale zaferimiz olmak üzere her cephede 1. Dünya savaşında kendilerini mağlup,bizi ise galip yapan nice zaferleri üst,üste kazanmamızla bizi yok etme heveslerini yine kursaklarında bıraktık. 
   Fakat müttefikimizin yenilmesi neticesinde bize kabul ettirilen ateşkesin ardından başlayan işgaller üzerine 93 harbinden itibaren sürekli savaşmamıza rağmen milletimiz yine evvel Allah(c.c.)´ın izniyle ve iradesiyle bize bahşedilen imanımızla  yine zoru üstesinden geldik. 
  Son düşmanında denize dökülmesiyle adeta küllerimizden yeniden doğarak mümkün olmayanı mümkün hale getirip Kurtuluş Savaşı destanıyla ülkemizi merhum Akif´in deyimiyle tek dişi kalmış canavarlara rağmen hürriyetine kavuşturduğumuz topraklarımızda Türkiye Cumhuriyetini kurduk. 
   Daha sonra ise Kore Savaşı ve Kıbrıs barış harekatında da yine ortaya koyduğumuz kahramanlıklarımızla dostlarımızı sevindirdik,düşmanlarımızın içine ise korku saldık. 
BİRLİĞİMİZİ KORUDUKÇA İÇ VE DIŞ HAİNLERİ YENEREK MİLLİ SEFERBERLİĞİ KAZANMAKTA HİÇMİ HİÇ ZOR DEĞİL! 
  En son olarak 15 Temmuz alçakça kalkışması karşısında tek dişi kalmış canavarlar tarafından desteklenen asker elbisesi giymiş Fetö/Pdy militanlarının saldırılarında göğüslerini silahlara,toplar ve tanklara siper ederek  bir kez daha  onları sukutu hayale uğratan milletimizin bu imanımızdan gelen birliğimizin korunmasıyla Cumhurbaşkanımızın tüm Terör gruplarına ve ülkemizi mali yönden zayıflatmak isteyenlere karşı ilan ettiği Milli Seferberlik konusunda devletimize,devlet adamlarımıza ve güvenlik kuvvetlerimize tam destek vermenin yanında ekonomimize de aynı samimiyetle sahip çıkmamızla  zaferin bizim olacağından hiç kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın. 
   Yeter ki yürekler imanımızla her daim topyekûn vursun. 
    Her daim zaferin Hakkın olması!, batılın ise Hak karşısında zail olması dileğiyle. 
    Cuma´mız mübarek olsun. 
    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun. 

 


15.12.2016 23:57:12

Ali Genç

TOPYEKÜN

TOPYEKÜN