Tetikçisi de Yağcısı da.

   Şantajcısıyla beraber bu kategoriye girmeyen görevleri gereği gelişmeyi görmeleri,gördüklerini yazmaları veya söylemeleri gerekenlerde gelişmeyi kaçırdı.

   Gerçektende kaçırdılar!

   Manşet hatta sür manşet olacak kadar  önemli olan gelişmeyi  ilk üç satırda belirttiklerim olayı nasıl atladılar,nasıl kaçırdılar hayret ediyorum!!!

  Şimdiye kadarki icraatları nedeniyle bu gelişmeye mal bulmuş mağribi gibi atlamalarını kamuoyu ile birlikte kesin olarak gördüğümden neler yazacaklarını merak ettiğimden birkaç bekledim.

  YAĞCILAR,TETİKÇİLER VE ŞANTAJCILAR  NEYİ KAÇIRDILAR?!!

   Aslında kaçırdıklarını yazmaları için yağcı,tetikçi hatta şantajcı olmalarını gerektirmeyen  aslında manşetlik,hatta sürt manşetlik haber yapmaları gereken pozitif bir gelişmeydi.

  Çünkü ? Tarihte İlk Defa? başlıklı yazımda da belirttiğim gibi genelde Selçukludan Osmanlı´ya.

  Özelde ise Cumhuriyet tarihinde Şehirlerin atası,sayısız ilkler ve teklerin merkezi,şehirlerin atası,Selçuklunun şanlı başkenti ve zaferler diyarı Aksaray´ımıza ilk defa nasip olan devlet ve siyaset kademesindeki 4 hemşerimizden 2 sinin gecen hafta sonu başlayıp bu hafta içinde de devam eden  mesaileriydi.

 ALİ RIZA ALABOYUN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI OLARAK CUMHURBAŞKANIYLA SIRASIYLA STRAZBURG BÜRÜKSEL VE TOKYO´DAYDI!

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın önce Avrupa Konseyi,Avrupa Parlamentosu ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi gibi kurumların bulunduğu Fransa´nın Strazburg kentinde Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından organize edilen gurbetçilerimizle buluşmasına giderken.

    Oradan da Belçika Krallığının kuruluşundan bu gün e ilk defa Türkiye Cumhuriyeti ile Belçika Krallığı  arasında Cumhurbaşkanlığı seviyesinde gerçekleşen resmi ziyarette iki ülkenin heyetlerinde bulunan bakanlarıyla görüşmelerde.

   Oradan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiği Japonya nı başkenti Tokyo daki resmi görüşmelerde yapılan resmi görüşmelerde kendisinin yanında TBMM´sinin 22.23 ve 25 dönem ilimiz milletvekili Seçim Hükümetinin Enerji ve Tabii  Kaynaklar Bakanı hemşerimiz Ali Rıza Alaboyun vardı.

   BAŞBAKAN´IN GURBETÇİ MİTİNGİNDE İSE HEMŞERİMİZ İLKNUR İNCEÖZ VARDI!

    Yine Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından Almanya´nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Ak Partinin Almanya´daki mitinginde de daha önceleri alışık olmadığımız bir görüntü vardı.

   Bu görüntü Başbakan Davutoğlu´nun gurbetçilerimizle buluştuğundu hem konuşma yaparken,hem de selamlaşmada merhum Raşit Daldal´ın ANAP Grup Başkan vekilliğinden 25 yıl sonra Ak Partide bu makama gelen hemşerimiz İlknur İnceöz´ün olmasıydı.

   AKSARAYLI 3 BAKAN VE 1 GURUP BAŞKAN VEKİLİ TARAFINDAN KALAN 1.5 AYA YAKIN ZAMANIN HER SANİYESİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLEREK İSTİKBALİMİZ OLAN HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİLMELİ!!

    Osmanlı ve Selçuklu ile Cumhuriyet dönemimizde dahil ilimize 3 aylığına da olsa ilk defa nasip olan aynı anda 3 Bakanlık makamında bulunan Ali Rıza Alaboyun,Cenap Aşçı ve Selami Altınok ile Ak parti grup Başkanlığı na seçilen İlknur İnceöze nasip olan makamların kıymetinin bilinerek her saniyesinin en verimli şekilde kullanılması!!!

  Bu 1.5 aya yakın zamanın ilimizin istikbali olan Aksaray- Ulukışla tren hattının yapımı,Ankara-Pozantı Otobanı hizmete açılmadan can damarımız olan E.90 Karayolunun cazibesinin korunmasını sağlayacak tedbirlerin alınması ve Hasandağı Hava limanımızın yapılması başta olmak üzere gereken hizmetlerin gerçekleştirilmesinde geriye dönülmez hale getirilmesinin sağlanması.

   Aksi durumunda bunun hesabının Cenab-ı Allah(C.C.)ile birlikte Tarih ve millet tarafındanda sorulacağının unutulmaması!!

    1 Kasım´dan sonrada iktidar partisi ve hükümette bu ağırlığımızın devam etmesi için gerekenlerin yapılması dileğiyle.

      Cuma´nız Mübarek Olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

   


9.10.2015 10:00:40

Ali Genç

Tetikçisi de, yağcısı da kaçırdı!

Tetikçisi de, yağcısı da kaçırdı!