Yakın bir zamanda ardı arıdan Aksaray Meslek Odalarında yapılan seçimlerde mevcut başkanlar güven tazeledi.

 Yapılan seçimlerde sırasıyla önce Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, ardından Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve evvelki günde Aksaray Ticaret Borsasında yapılan seçimleri Hamit Özkök ve ekibi kazandı.

BU SONUÇ SAMMİYET VE TECRÜBEDEN GELEN GÜVENLE ALINDI!!!

 Seçim sonuçlarına bakınca ortaya çıkan şey orta başlıkta da belirttiğim gibi başkanlar ve ekiplerinin geçmiş dönemlerindeki Aksaray ve Türkiye kamuoyuyla birlikte bizler tarafından da şahit olunduğu gibi görevlerindeki samimiyetleri ve bu samimiyetleriyle elde ettikleri tecrübenin birleşmesiyle ilimiz ve ülkemiz için sağladıkları başarıyla üyelerinin güvenlerini kazandılar.

4 YILI DEVLETİMİZİN YANINDA MİLLETİMİZİN BİRİNİN BİN OLMASI İÇİN DOLU, DOLU GEÇİRDİLER!

 Kendilerini en çok eleştiren olarak Nüfus Cüzdanının eskisi sırasına göre baktığımda Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan´la Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş´ın artı ve eksileriyle konuya bakıldığında artıları eksilerini en az 2´ye hatta 3´e katlar.

  Özellikle her zaman her konuda milletimizin birinin bin olması için yerli olmaları nedeniyle milli bir duruş sergilemeleri.

   Yıkıcı eleştiri yerine her zaman ve her şartta olabildiğince yapıcı olmayı tercih etmeleri.

   Her şartta daima ilimizin diğer Meslek Odaları ve STK larıyla iş birliğiyle ortaya koydukları memleketin meselelerini samimi şekilde takip etmeleri, bunu yaparken de özelde Vilayet ile Belediye ve diğer kamu ile özel kuruluşlarımızın genelde ise Milletvekillerimizin, Hükümetimiz ve Devletimizle Milletimizin menfaatine olan çabaların  yanında oldular.

   Milletimizin ve Devletimizin zararına olanların karşılarında ise aşılmaz birer set gibi durdular.

  BU SAMİMİYET TÜRKİYE NİN 2023 HEDEFLERİNE AKSARAY´INDA BİRLİKTE ULAŞMASINI SAĞLAYACAK

    Üyelerinden güvenoyu alan Hamit Özkök, Doğan Ceylan ve Ahmet Koçaş ile diğer başkanların seçimleri artık geride kaldı.

    Mevla´mız kendilerine sağlıklı, imanlı uzun ömürler versin.

    Önlerinde her bir günü, saati ,dakikası, saniyesi hatta salisesi bile bir birinden kıymetli olan hiç birinin boşa geçirme lüksleri olmayan uzun mesafe koşusu var.

    Bu koşuda Türkiye´nin Cumhuriyetimizin 100. Yıl hedefi olan 2023 hedefine ulaşmasına katkıda bulunurken Aksaray´ında bu belirlenen hedeflerden geride kalmaması hatta bu hedeflerinden de ileriye geçmesini sağlayacaklar.

    Yapılanların yapılacakların teminatı olduğu gerçeğiyle kendilerinin ve yol arkadaşlarının geçmişteki samimiyetleriyle önümüzdeki 4 yılı da en iyi şekilde değerlendireceklerine olan inancımızla başkanları ve yol arkadaşları ile kendilerine güven gösterip destekleyen üyelerini de bu ferasetlerinden dolayı ayrı, ayrı tebrik ediyorum.

   Türkiye ve Aksaray´ın birini bin edecek meselelerini acili yet sırasını göre çözümü konusunda kendilerine başarılar diliyorum.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


3.04.2018 15:28:36

Ali Genç

TECRÜBE VE SAMİMİYETİN ADI?ÖZKÖK, CEYLAN VE KOÇAŞ?

TECRÜBE VE SAMİMİYETİN ADI?ÖZKÖK, CEYLAN VE KOÇAŞ?