Önce ezel ve ebet olan Mabudumuza sonsuz şükürler ve Hamdü Senalar olsun.

        Verdiği cesaretle milletimiz 15 Temmuz günü tarihimizde ilk defa Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıya uyarak vurulacak can vereceklerini bile,bile tank,top füze ve uçaklara bedenlerini siper ettiler.

       Yine Mabudumuz tarafından ellerinde dünyanın en son model silahları bulunanların kalplerine ise korku salmasıyla on yıllardır planladıkları darbe teşebbüsleri 12 saatte yerle yeksan oldu!!!

     MİLLETİMİZ CUMHURBAŞKANIN ÇAĞRISIYLA GÖVDELERİNİ ALÇAK KALKIŞMAYA SİPER ETTİ

      Milletimize ve bu yazımıza konu olan kararı alanlara da teşekkür ederim.

      Milletimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısıyla Rabbimizin verdiği cesaretle tatlı canlarını vereceklerini bile,bile düğüne gider gibi kendilerini tankların,topların önüne attılar.

     246 vatan evladımız kahraman ordumuzun elbisesini giyen teröristler tarafından atılan kurşunlarla tatlı canlarını Hakka vererek şehitlik mertebesine ulaştılar.

    1500 vatan evladı aynı teröristler tarafından açılan ateşle çeşitli yaralar alarak Gazi oldu.

    27 GÜN SÜREN DEMOKRASİ NÖBETLERİNİN HİÇ BİR YAĞMAYA SEBEP OLUNMADAN KİMSENİN BURNUNUN DAHİ KANATILMADAN TAMAMLANMASININ YERYÜZÜNDEKİ İKİNCİ BİR İFTİHARIMIZ!!!

    27 gün hiçbir taşkınlık ve yağmaya sebep olunmadan kimsenin burnu dahi kanamadan/kanatılmadan aralıksız olarak süren demokrasi nöbetlerinin tutulması milletimiz için ikinci bir iftarımız.

     BAŞKAN YAZGI´NIN HEMŞERİLERİMİZE SORDUĞUNA İLK CEVABI BEN VERDİM

     Tüm Türkiye ile birlikte Aksaray meydanında aralıksız olarak tutulan Demokrasi nöbetlerinde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı bu samimi nöbetleri tutan vatandaşlarımıza bu yerin ismini değiştirmek istediklerini belirterek bu samimiyete uygun bir ismin bildirilmesini söyledi.

   Bu konuşmadan sonra Valilik binasının arkasında otururken kendisine hemşerilerimiz arasında Hükümet Meydanı olarak bilinen Kent Meydanı´nın isminin ?Milli İrade Meydanı? olmasını teklif ettim.

   Bu teklifi orada kabul görürken, Ak Partili İbrahim Ircı ağabey hemen cep telefonuyla yaptığı paylaşımda Aksaray Milli İrade Meydanında olduğumuzu belirtti.

    1 AĞUSTOS GÜNÜ TEKLİFİ KÖŞEME TAŞIDIM!!!

   Başkan Yazgı´ya yaptığım teklifimi 1 Ağustos günü Aksaray Yenigün Gazetemizdeki 2. Köşem olan (-) Parantez İçinde ve Aksaray Haberci İnternet sitemizde? Neden?Milli İrade Meydanı? Olmasın!? başlığıyla yazdım.

    Bu yazımda Başkan Yazgı´nın vatandaşlarımıza sorduğu burasının isminin ne olması sorusuna milletimiz adına teklifim ?Milli İrade Meydanı? veya? 15 Temmuz Milli İrade Meydanı?dır. dedim.

   Gazete ve internette 3500 civarında hemşerimiz tarafından okunan teklifim Belediye Meclisimizin aldığı kararla resmileşti.

   BAŞKAN YAZGI VE İTTİFAKLA ALINAN KARAR İÇİN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM

   Milletimizin samimi iradesini resmileştiren bu teklifi Belediye Meclisine getiren Başkan Yazgı ve  kurmaylarıyla, yapılan bu teklifi oy birliğiyle kabul eden Belediye Meclisi üyelerinin tamamına da  hemşerilerimiz adına ayrı,ayrı canı gönülden teşekkür ederim.

 SIRA ZARARLI DİĞER UYGULAMALARIN KALDIRILMASI VE FAYDALI OLACAKLARIN  İSE ALINACAK KARARLA UYGULANMASINA GEÇİLMESİNDE!!!

   Dileğim hem yazarak hem de Başkan Yazgı ve Meclis üyeleriyle yüz,yüze görüştüğümüzde kendilerine belirttiğim şehrimiz tarihiyle kültürüyle uyuşmayan,aksine zarar veren geçmişimizi inkar eden zararlı uygulamaların kaldırılması ve yine aynı şekilde kendilerine iletilen faydalı olacak uygulamalar konusundaki tekliflerimizin de gereğinin en kısa zamanda yapılmasıdır.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


15.11.2016 09:34:53

Ali Genç

Şükür ve Teşekkür

Şükür ve Teşekkür