Gerçekten de sorumluluk  muhalefette!

Hem şimdiye kadar iktidar tarafından vaat edilen hizmetlerin gelmemesinde de.

Bundan sonra hizmetlerin gelip gelmemesinde asıl sorumlu muhalefettir!!!

Muhalefet şimdiye kadar görevini hakkıyla yapsaydı 2004´den itibaren vaat edilen hizmetlerin çoğu  yıllarca önce hizmete girerdi!!!

Bunlardan sağlanacak artılarla hemşerilerimizin hayat standardı yükselir ve sanayimiz ivme kazanırdı!

OSMAN ERTUĞRUL 7 YIL BOYUNCA VE DAHA SONRA TRENİ  GÜNDEME GETİRMEDİ!!!

   Nevzat Palta Beyin karşısında 2004´de Belediye Başkanlığı seçimini Ak Parti rüzgarının yanında verilen tren vaadinin artısının da etkisiyle kaybeden Osman Ertuğrul 2007 Genel seçimlerine kadar 3 yıl boyunca bir defa bile Mahalli seçim vaadi olan tren konusunu gündeme getirmedi!!!

   2007 yılında yapılan Genel Seçimlerde Ak Parti tarafından kendisine altın tabak içinde hediye edilen  vekilliği boyunca da ne Meclis kürsünden yaptığı konuşmayla.

   Ne de Basın toplantısı yaparak bu konuda bir açıklama yaptı.

   Vekilliği boyunca STK ve Meslek Odalarını ziyaret ederek te konuyu gündeme getirmedi!

    Gazetelere demeç vererek te 2004 ve 2009 sözünün hesabını bir defa bile olsun sormadı!

MUHALEFET PARTİLERİDE  2004 VE 2009´UNDA, 2010´LA 2011´İNDE AKİBETİNİ SORMADILAR!!!

 Aksaray´ın muhalefet partileri hatta Meslek Odalarıyla  STK´larının üstüne ölü toprağı ekilmiş desem kesinlikle abartmış olmam!!!

  Çünkü 2004 Mahalli Seçimlerinden önce Ak Partinin seçim vaadi olan Aksaray´ın Ankara´ya demir yolu ile bağlanmasının neden sağlanmadığını ne zaman işe başlanacağını 2009´a kadar soran bir muhalefet partisi olmadığı gibi bunun akıbetini soran Meslek Odası ve STK´da olmadı!!!

  Bu umursamazlık Ak Partinin 2009 Mahalli seçimlerinde aynı vaadi açıklamasından sonrada.

  2010´un 18 Aralık´ında dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım´ın Aksaray-Ulukışla hattı konusundaki sözü de.

    Yine  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Başbakan olarak 26 Mayıs 2011´de bu hatla ilgili verdiği müjde ve başlanılması talimatının sonucunu da umursayıp hesabını soran Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylandan başka ne bir Muhalefet partisi, nede Meslek Odası ve STK´ka olmadı!!!

2014 MAHALLİ SEÇİMLERİ ÖNCESİ RIFKI BEYİN DEMECİ VE TURAN YALDIR´IN ADAY OLDUKTAN SONRAKİ ?YAKIŞIR? INDAN BAŞKA BU KONUYU GÜNDEME GETİRİP TAKİP EDEN OLMADI!!!

    2014 Mahalli seçimleri öncesi o zaman MHP Belediye Başkan adayı olan Dr Rıfkı Karabatak Bey tarafından Recep Tayyip Erdoğan´ın 13 Mart günü Başbakan olarak Aksaray´da yaptığı son miting öncesi  ?Yine Tren Sözü verecek? mealindeki tepkisinden.   

    7 Haziran 1 kasım arası MHP´den Aksaray milletvekilliği yapan Turan Yaldır Bey´in  adaylığından sonra ?Yakışır? kelimesini başına veya sonuna getirmesinden başka ne diğer muhalefet partileri,ne Meslek Odaları ,Nede STK´lar tarafından tren,Tıp fakültesi,Hava alanı ve E.90´ın cazibesinin arttırılması konusunda bir çaba gösterilmedi.

 MUHALEFET PARTİLERİ  VERİLEN VAATLERİN GELMESİ İÇİN GEREĞİNİ YAPMAZLARSA KAYBEDEN AKSARAY OLUR!!! BUNUN HESABINI MİLLETEDE,ALLAH(C.C.)´ADA VEREMEZLER!!!

   Demokrasilerin olmazsa olmazı iktidarlar değil bu iktidarları çalıştıracak olan muhalefettir!!!

   Bu kesin gerçekle muhalefet  partileri Ak Parti tarafından Aksaray´a sözü verilen Tren hatlarının,Tıp Fakültesinin ,Şehir Hastanesinin,Hava limanının en kısa zamanda hizmete açılması.

   Ankara ?Pozantı Otobanı hizmete açılmadan Can damarımız olan E.90´ın cazibesini koruyacak tedbirlerin alınması.

   Kırşehir-Aksaray Duble yolunun ve Aksaray ile Gülşehir sınırları içinde bulunan Kapadokya Hava limanı arasını 68 km´ye indiren yolun hizmete açılmasını mutlaka aralıksız olarak takip ederek gerçekleştirilmesini sağlamaları gerekir!!!...

   Aksi durumunda kaybeden Aksaray ve Aksaray lı olacağı gibi ! Muhalefet partileri ile Meslek Odaları ve STK´larda bunun hesabını  millete de,Allah(C.C.) ada veremezler.!!!...

MUHALEFET PARTİLERİ İLE MESLEK ODALARI VE STK´LARI İKTİDARIN ENSESİNDE BOZA PİŞİRMELİ!!!

   Hak etmediğimiz olumsuzlukların olmaması için  Muhalefet Partileri,Meslek Odaları ve STK´ların üstlerindeki ölü toprağını atmaları geleceğimiz olan  hizmetlerin gerçekleştirilmesi için iktidar partisinin ensesinde sürekli olarak boza pişirir gibi görevlerinin gereğini istikrarlı bir şekilde yeri ve zamanında eksiksiz olarak yapmaları dileğiyle.

   Cuma´nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 

 

 


20.11.2015 09:16:07

Ali Genç

Sorumluluk muhalefette!

Sorumluluk muhalefette!