Aksaray ilimizin iddialı partilerinden,  MHP nin belediye başkan adayı olarak SEFER ALKAN gösterildi. Biz Sefer Alkan´ı tanımıyoruz, lakin kime sorduksa nerede ne zaman ismi geçmişse iyi insan beyefendi yapısından bahsediliyor.

     Kamuoyunda iyi tanınması aday için çok önemli bir başlangıçtır. Tahsile gelince İstanbul Teknik Ülkemizin sayılı Üniversitelerinden biridir. Bu okulu bitirip hayatta başarısız olmak pek rastlanan bir olay değildir.

     İstanbul´da fakülteyi okumak daha ayrı bir şeydir. Çünkü bu şehir Türk-İslam´ın merkezi, Türk-İslam ruhunun dirilişinin şaha kalktığı ve Türk-İslam´ nizamının Cihanşumülleştiği merkezdir. Daha saymakla bitmez özellikleri mevcuttur. Bir genç beş yıl bu dünya merkezinde yaşayınca elbette kültürü tavan yapmış olabilir. Tabi tam akside söz konusu olabilir.

      Belediyecilik, şehrin ikinci adamı olmak başka olaylardır. Yani Aksaray´ın lideri olmak bu güne kadar son elli yılda herhangi bir başkana nasip olmadı. Dilerim, 2019 yılında seçilenlere nasip olur. Böylece önce Aksaray kazanır.

     Neden nasip olmadı ya gelince, belediye başkanının ilk sırada başına musallat olan kendi partisidir. Daha mazbatayı almadan partisinin bütün üyeleri ellerinde listelerle başkanın kapısına dayanır.

     İkinci sırada yine partisinin milletvekili veya vekilleri, yol göstermeye ve isteklere başlarlar. Binlerce istekleri yerine getirmek maddeten mümkün olmadığı gibi zaten bu isteklerin yüzde doksanı kanunsuzdur. Başkan istekleri yapamam diyemez, dediği an binlerce şikâyet ve iftira genel merkeze yağmur gibi yağar.

     İşte tam bu an da seçilen kişi şehrin başkanı ve lideri olmaya karar verecek noktadadır. Ya isteğe boyun eğer daha doğmadan ölür, sadece herhangi bir partinin belediye başkanı olur. Daha evvelkilerin olduğu gibi.

     Sefer Alkana ve Evren Dinçer´e tavsiyem bir günlüğüne Eskişehir´e gidip gelsinler, vakitleri olursa başkanı da beş dakıka ziyaret etsinler. Görecekler ki bir musibet bin nasihatten evladır.

     Bir başkan görmek istiyorum ki önce kendi parti mensuplarının haksız isteklerine kapılarını kapatsın. Bir başkan görmek istiyorum ki partisinin değil şehrinin lideri güvenilir başkanı olsun. Bir başkan görmek istiyorum ki HAKTAN HUKUKTAN ayrılmasın.

     Bir başkan görmek istiyorum ki, belediye bütçesinin dışında bir o kadar da Türkiye ve Dünyanın çeşitli fonlarından kaynak bulsun.

      Bir başkan görmek istiyorum ki, ilin valisi ile kol kola, omuz omuza çalışan birisi olsun. En fazla ALTI AYDA bir parti il başkanları, önde gelen STK başkanları ile samimi ve bir moderatör başkanlığında toplantı yaparak hesap vermekten korkmasın.

     Altı ayda bir yapılan toplantı da bütün konuşmalar ve öneriler kayıt altına alınarak yılsonunda basılı hale getirerek halkın bilgisine sunulsun. Halk mevcut belediye başkanının çalışmalarını ve kendi partisinin ne kadar mantıklı ve uygulanabilir öneriler getirdiğini de öğrensin.

      Aday Sefer Alkan´a hayırlı olsun diyerek başarılar diliyoruz.

                                                 Hayır, ola muvaffak ola, muzaffer ola.


........
21.12.2018 11:19:59
ABİ EMİN OL BU SEFER´DEN SEFER TASI BİLE OLMAZ!!!

17.12.2018 22:29:23

Rasim Gül

Sefer Alkan´a Başarılar

Sefer Alkan´a Başarılar