Partilerin seçi çalışmaları devam ediyor. Parti teşkilatlarının katıldığı temayül yoklamaları tamamlandı ve ikinci aşamaya geçildi. Beşer kişiden oluşan on dört alt komisyon, milletvekili aday adaylarını tek tek mülakata almaya başladı.

                Komisyonda genel başkan yardımcılarının başkanlığında, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri,kadın ve gençlik kolları yöneticileri var.Ülkem ve şehrim için hayırlı bir adaylar seçimi olur inşallah.

                Bu yazımda da milletvekilleri aday adaylarını (genelde AKP Millet vekilleri aday adaylarından ) tanıdığım kişilerden oluşan insanların az bilinen  yönlerinden bahsedeceğim;

                Geçen yazımda Nevzat beyden ve uğradığı haksızlıklardan bahsetmiştim: şuan tanıdığım Ayhan Türk kardeşimizin , Sevinç hanımın, Fikri Cihangir Saatcioğlu kardeşimizin ve Fatih Alkan kardeşimizden bahsedeceğim;

                Ayan Türk kardeşimiz sayın Nevzat Palta döneminde tanıdığım sorunlara pratik çözümler bulan halkın derdiyle yakından ilgilenen, insanlara tepeden bakmayan ruhunun güzelliğinin yüzüne yansımasıyla karşısındaki insana güven veren bir idareciydi, hiç bir zaman başkanı görmeye gelen, sorunlarını dile getiren  Aksaraylıyı geri çevirmemiş oturduğu makamın ve koltuğun geçici olduğunun  bilincini unutmamış  bir insandır. Diğer belediye başkanlarının rüştünü tamamlamayan yada halk arasında sevilmeyen itibarı olmayan kişileri halkı aşağılayan yardımcılar kalem müdürlerini gördüğüm için Ayhan beyin ayrı bir yeri bir konumu vardır, halk tabiriyle adam gibi adamdır.

                 Diğer adaylarımızdan sevinç hanım ve Fatih Alkan kardeşimiz milli görüş çizgisinde yetişmiş samimi dava adamı ve  hizmet erleridir: Fatih kardeşimin ailesini yakinen tanıdığım için kefilim diyebileceğim Aksaray´a da  ve ülkeme de güzel hizmetler yapacağından emin olduğum bir kardeşimdir.

Sevinç hanım gerçekten bir bayan olarak nice erkeğim diyen kişilerin eline  su dökemeyeceği bir yapıya, dürüstlüğe ve halka hizmetin hakka hizmet olacağının bilincinde derin bilgili, siyasette tecrübenin önde isimlerindendir.

                Genç iş adamlarımızdan Fikri Cihangir kardeşimde ailece Aksaray halkına iş sahasında istihdam sağlamış bir çok insanın mağduriyetine gidermiş  bir ailenin dürüst, adaletli,varlığa şımarmamış kendi ayakları üstünde duran  bir gencimizdir.Aksaray ve ÜLKEM İÇİN YARARLI İYİ işler yapacağından emim olduğum  sağlam bir kişiliğe sahiptir.

                 Bu adayların listede yer alması hem Ak Partili bir seçmen olarak  hem de Aksaraylı  bir vatandaş olarak hayırlara vesile olacağına inandığım için sizlere kısa ve öz olarak tanıtmaya çalıştım. Seçimlerin ülkemize ve tüm dünya insanlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Kalın sağlıcakla Hafize Çolak


Tarih: 10.05.2018 16:19

Hafiza Çolak

Seçime Doğru 2

Seçime Doğru 2