En son ortaya çıkarılarak açıklanan Bylock kullanan kripto paralelcilerin listesi ortaya çıkınca ortalı toz duman oldu. Bakıyorum bu hainler şimdide paralel ile ilgisi olmayan kişileri ihbar etmeye başladı. Kriptocular kendilerini kurtarmak için ben 17 Aralıkta bu örgütten ayrıldım diyerek ilgisi olmayanları ihbar etmeye başladılar. Hatta içeriye girenler geçmişte kendilerine karşı olanları ihbar ederek onlardan öç almaya çalışıyorlar. Biz yandık hiç değilse bize karşı olanları da yakalım düşüncesindeler.

Bunlar tespit edilirken işe baştan başlamak lazım. Eğer bir genel müdür veya müsteşar paralele ile ilgiliyse onun devamına da bakmak lazım. Bunlar kadrolaşırken üstten aşağıya doğru kadrolaşıyorlar. İşe yukardan aşağıya doğru inmek gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü bunlar Fetönünde fetva verdiği gibi fetoya küfür edip Erdoğan´ı göklere çıkarabiliyorlar. Kendilerini saklayıp gizlemek için her şeyi yapıyorlar. Adam hala 17 Aralıktan sonra dernek ve işadamı derneklerine üye ise sonrada 15 Temmuzda kendilerini ellerinde bayrakla sokağa atıyorlarsa bunlar tek tek sorgulanmalı.

Bunlar şimdi tam bir kuluçka makinesi gibi kuluçkaya yattılar. AGİAD denen güya işadamları derneği ne için kuruldu bu camiaya mensup kişileri bir araya toplamak için. Buraya zaten başka düşünceye mensup kişiler üye yapılmadı. Şimdi bakıyorum çoğu bu kuruma düşman muamelesi içinde. Be kardeşim sen zamanında bunların bir yere mensup olduğunu bilmiyormuydun? Bal gibi bilerek üye oldunuz ve her hafta sohbet adı altında akşamları toplanıp istişareler yapmadınız mı?

O zaman buraya üye olan ve sohbetlerine katılan herkes sorgulanmalı. Zaten bunların listesi Emniyet birimlerinde mevcuttur. Pişkin pişkin ellerine bayrak alan bu kurum üyelerinden bazılarını ben darbe tepkisinde meydanlarda çok gördüm.

Kim takiyye yapıp fetöye karşı görünüm vermeye çalışan varsa bunlar cezalarını çekmeli. Öğretmenler de aynen bunun gibi cezalarını çekmeliler. Adamlar hayatlarını ortaya koyarak maaşlarından katkı yapmaya 17 Aralıktan sonrada devam ediyorsa, derneklerine üye ise timsah gözyaşı dökmelerine kimse inanmaz.

Samimi olarak söylüyorum bunların eline fırsat geçtiğinde mantar gibi sessizliklerini bozarak ortaya çıkarlar. Bunların kökü kurtulmalı ki bir daha ortaya çıkmasınlar. Şuanda kuluçkadalar, yeni civciv çıkarmalarına fırsat verilmemeli. Verilen ihbarların tamamı doğru kabul edilmemeli. İhbar yapanların bazılarının bu örgüt elemanı olduğu unutulmamalı.

Verilen ihbarlar araştırılarak yapılırsa doğruya ulaşılır.

Zannetmeyin ki sokakta fetöye sövüp Erdoğan´ı öven bazıları gerçekten bu örgüte karşı. Aslında bu bir kamufle aracı olarak kullanılıyor. Görevden alınanların tövbesine inanılmamalı, göreve dönerlerse daha fazla hırsla hainlik yapacaklar.

Görevden alınan altındakilerde elden geçirilmeli. Onlar altlarını da aynı düşünce insanlar ile doldurmuşlardır. Memurundan çaycısına kadar inilerek elden geçirilmeliler. Bunların hiçbirinin gözyaşına bakılmamalıdır.

Tasfiye yapılırken masum insanlarda bunlar tarafından hedef gösterilebilir. Bu kişileri iyi tetkik etmeliler. Bunların ben vazgeçtim demelerine kesinlikle inanmayın ve kanmayın. Bakın birisini alıyorsunuz altındakini getiriyorsunuz oda bir süre sonra aynı örgütçü çıkıyor.

Bir odayı temizlerken bile kilit değiştirmenize gerek yok. Oda içine saklanmışları bulmanız gerekmektedir. Bazen bakıyorsunuz yıllardır fetö ile mücadele edenler Bakan oluru ile görevden alınıyor. Kim bunları yanlışa itiyor elbette hala bakanı yanlış yönlendiren fetöcüler hala bakanların yanı başında. Bunlar derhal temizlenmeli yanlıştan dönülsün.

Bunlar yapılırken siyasiler benim yakınım, akrabam gibi gerekçelerle bunlara sahip çıkmasınlar. Hesaplarını kanun önünde versinler ve aklansınlar. Senin adamın benim adamım meselesi olmasın. Zaten bu düşünceden dolayı bugünlere gelmedik mi? Herkes yaptığını ve ihanetinin hesabını vermeliler.


1.09.2016 20:03:55

Erdogan Kaya

Saklanan paralelciler ne olacak?

Saklanan paralelciler ne olacak?