Aksaray´ın 2004-14 arasında 10 yıl Belediye Başkanlığını yapan çiçeği burnundaki Milletvekilimiz Nevzat Palta´dan aldığım bilgiler ışığındaki bu gün okuduğunuz haberimi Perşembe gecesi Sahuru yapıp Sabah Namazını kıldıktan sonra yazdım.

   Saat 05.50´yi gösterdiğinde ise bu konudaki mutluluğumu paylaştığım  yazımı yazıyorum.

   Ortaokul yıllarımda sizinle bu gün paylaşacağım ve sevincimden içimin içime sığmadığı olayı iki defa ardı ardına yaşamıştım.

    O zaman 13´ünde bir çocuk olarak çok fazla mana veremediğim,anlattıklarım tarafından da mana verilmeyen konu için o zaman bu kadar sevinmemiştim!!!

   Fakat 7 Haziran Genel seçimlerinden sonraki Cuma´ya denk gelen 12 Haziran gecesi ve kalktığım zaman gün boyu yaşadığım mutluluğun etkisinden ise aradan geçen zamana rağmen halen çıkamadım.

    Etkisinden 21 gündür kurtulamadığım mutluluğu bana yaşatan olay şöyle gelişti;

   Bir yerdeyiz ve orada Aksaray´ın İstikbalinden bahsediliyor.

  Fakat sadece bahsedilmekle de kalınmıyor aynı anda istikbalimizle ilgili çalışma pratiğe de çevirtiliyor.

   Bir trenin içindeyiz ve bu trenin Aksaray treni olduğu söyleniyor.

     İçinde bulunduğumuz tren Orta Okul yıllarımdaki iki defa ardı ardına gördüğüm rüyadaki Esen Tepe den aşağıya kara  dumanlarını çıkartarak acı,acı siren çalan yerine içinde olduğumuz yeni tren  Haluk Başkan tarafından kurulan Emekliler Lokali´nin oradan yer yüzüne çıkıyor.

   O anda Aksaray´ın çarşısını görüyorum.

 Gördüğüm anda da içim içime sığmıyor mutluluktan adete kuş gibi uçuyorum!!!

 Bu şekilde Belediye doğru dönen tren oradan tarihi lise binamızın yanından geçerek Necip Fazıl Kısakürek caddesine girdiğinde lise duvarının kenarından bizimle aynı istikamet birlikte yürüyen 2009 ?da kaybettiğimiz merhum babam Hacı Şamas ve Annem Ayşe´yi gördüğümde onlara artarak devam eden mutluluk içinde el sallıyorum.

   Babam ve Annemde aynı mutlulukla bana cevap veriyorlar.

  Tren´in Aksaray´a gelmesiyle ilgili rüya bu kadar mutlu ediyorsa ömrümüz olurda gerçeğine kavuşacak olursak yaşayacağımız mutluluğu tahmin bile edemiyorum!!!

   İstikbalimizin olmazsa olmazı olan ve ben Mevla´mızın en edna kuluna bu mutluluğu yaşatan ilimizin istikbali olan rüyanın gerçekleşmesi için gerekenlerin ilgili ve yetkililer tarafından aralıksız olarak yapılması.

       Hemşerilerimizin 7´sinden 77´sine kadar tamamının da bu konuda tek vücut olması dileğiyle.

      Cuma´nız Mübarek Olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


3.07.2015 07:06:42

Ali Genç

Rüyası Bu Kadar Sevindirirse

Rüyası Bu Kadar Sevindirirse