Paşamız Ali Özkara Emekli oldu. 1989 yılında ilçelik esaretinden kurtulup tekrar Vilayetlik hakkına sahip olan Aksaray.Niğde Aksaray mı?Konya Aksaray mı? sorularına muhatap olurdu.bundan kurtulmak içinde tanıtım yapmak gerekiyordu.

2014 yılında Zamanın Aksaray valisi Şeref Ataklı,Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı,Aksaray Milletvekillerimiz Ali Rıza Alaboyun,Ruhi Açıkgöz,İlknur İnceöz,İstanbul Aksaray´lılar Derneği Başkanı Eski Milletvekili Ahmet Yaşar,İstanbul İl Emniyet Müdürü,Eski Aksaray Valisi Selami Altınok,Sponsor Firmalar ve İstanbul Jandarma Bölge Asayiş Komutanı Tümgeneral Ali Özkara´nın değerli katkıları ile İstanbul Feshane´de İstanbul Kökleriyle Buluışuyor.´´Aksaray İli Tanıtım Günleri´´ Perşembe sabah  başlayıp, Pazar akşamı biten bir etkinlik düzenlenmişti.Çokta başarılı olmuştu. 4 gün boyunca İstanbul´daki Aksaray´lılar ve devlet büyüklerimiz tanıtımımıza katkıda bulunmuşlardı.Ama 2 kişinin katkısı başkaydı.İstanbul İl Emniyet Müdürü,Eski Aksaray Valisi,Hemşehrimiz (Şimdi Em.Gn.Md.) Selami Altınok ve Tümgeneral Ali Özkara.Kendilerinden Allah Razı Olsun.

      Aksaray belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı göreve geldiği günden beri Aksaray´ımızın tanıtımına çok güzel katkılar verdi ve vermeye de devam ediyor.İnşallah yakın zamanda 68 İl Aksaray olarak tüm Türkiye´de tanınıp bilineceğiz.                                                                                        Aksaray için taş üstüne taş koyanlardan Allah Razı Olsun.

      Jandarma Lojistik Komutanlığından emekli olan Ali Özkara Paşamıza Aksaray ve Ortaköy´ümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.Bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.Teşekkürler Ali Paşam.


Tarih: 23.07.2017 11:24

Cemalettin Öztürk

Paşamız Emekli Oldu

Paşamız Emekli Oldu