Yazımın başlığını okuyunca yine bir yerlere dokunacak diye artık düşünmeyin. Bugünden itibaren artık eski defterleri kapattım. Artık şahıs ve kişilerle uğraşmak veya kavga etmek zamnı değildir. Aslında kavgayı sevmem, şahıslarlada uğraşmam. Ama bana dokunursa, ister istemez bizde insanız dokunmak durumunda kalıyoruz. Geçmiş defterler kapanmalı, bundan sonra herkes önüne bakmalı. Geçmiş derslerden herkes hisse çıkarmalı.

     Ak Parti yeni başkanı ve oluşacak yeni yönetimi ile Aksaray´ın yararına ne yapabiliriz hesabı içinde olunmalıdır. Yep yeni bir ivme kazanıldı, bu güzel birliktelik devam ederek güzel hizmetler Aksaray´a kazanadırılacağını düşünüyorum.

      Geçmişte elbette zaman zaman çekişme ve eleştiriler olmuştur. Bu eleştiriler daha iyi ve güzel hizmetler içindi. Yapılan hatalar olurken, hiçbir şey yapılmadı, gayret gösterilmedi demekte doğru değil. Bugüne kadar iyisiyle kötüsüyle herkes bir emek verdi. Emek ve gayretlerinden dolayı herkese teşekkür ederiz.

      İl Başkanlığı devir töreninden sonra oluşan tablo sanki özlenen bir hava yarattı. Görüştüğüm tüm partililerde aynen benim gibi düşünüyor. Üç Milletvekili, Belediye Başkanı ve İl Başkanı birlikte ziyaretler yapması güzel bir hava oluşturduğu kanaatindeyim.

      Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için neler yaptığını bilmeyenimiz yok. Günde ne kadar uyku ile hizmet etiğini biliyoruz. Ülkemiz aleyhinde ne kadar düşmanlık yapan ülkeleride biliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan düşmanlarıda biliyoruz.

      Böyle bir dönemde kör dövüşü yapmanın zamanı değildir. Birlik beraberlik içinde dosta düşmana karşı kenetlenerek birliğimizi ve beraberliğimizi bozdurmayacağız. Buna her Türk vatandaşının çok büyük ihtiyacı var.

      Ülkemizin şöyle 15 sene öncesine baktığımızda bugünle karşılaştırırsak nereden nereye geldiğimizi çok iyi görürüz. 15 Temmuz gibi bir darbe kalkışmasında yedien yetmişe herkesin ülkesine sahip çıktığı gibi, bunu devam ettirmeliyiz.

      Malumunuz ülkemizde bir Fetö örgütü hala yok olmuş değil. Her geçen gün bu örgüt elemanları ortaya çıkmaktadır. Ak Parti yeni yönetimi en çok bu örgütle mücadele etmeli. Kendisini gizleyen bu insanlar ayıklanmalı.

      Bunu yaparken de titiz davranılarak masum insanlar zarar görmemeli. Bu masum insanlar en kısa zamanda ayırt edilmeli.

      Bu örgüt elemanları öyle hainlikler yapmışlar ki, kendileri zarar görmeden gizlenmek adına kendi arkadaşları adına telafon hatları alıp Bayloc´tan konuşma yaparak. İlgisi olmayan bu örgütle alakası olmayan arkadaşlarına bile zarar verdikleri görülmektedir.

      Bana göre herkes kendi adına kaç hat var bunları kontrol etmeli. Hiç haberiniz olmadan adınza hat alarak Bayloc´tan konuşanlar olabilir. Bu hainlerden herşey beklenir. Bu tür oyunlar oynayanları tespit edip gerekli mercilere bildirelim.

      Onun için dış düşmanlarla uğraşırken birde içerdeki düşmanların oyun ve tuzakları var. Dolayısı ile ülkemiz ve şehrimiz de bulunan hainlere fırsat vermeden bir olacağız, diri olacağız.

      Artık geriye bakmadan önümüze bakıp ilimizdeki bu güzel birlkteliği devam ettirmeliyiz. Buna çok ihtiyacımız bulunmaktadır.

     Ben eski defterleri bu saatten itibaren kapatıyorum. Herkesinde kapatmasını diliyor, kardeşçe güzel günler diliyorum. Rabbım birlik ve beraberliğimizi daim etsin.


Tarih: 20.09.2017 15:15

Erdogan Kaya

Özlenen tablo bu olsa gerek

Özlenen tablo bu olsa gerek