Sevgili okurlarım ben bugün ilimizdeki referandum çalışmalarını yazacaktım. Ancak yer kalırsa kısaca değineceğim. Ben referandumda evet ve hayır diyen herkese saygı duyduğumu yazmıştım. Ama artık şu haçlı zihniyetinin ülkemize karşı koyduğu tavrı görünce hiçbir hayırcıya sempati duymuyorum. Türkiye´den mi yoksa Yahudi lobisinden mi yanasınız diyecek oluyorum. Artık şunu herkes anlamalı, ülkemizin bölünmesini, güçsüz kalmasını, Yahudi ye kul köle olmamızı, haysiyet ve şerefimizi ayaklar altına almaya çalışanları artık anladık mı?

      Ülkemizde bu mesele parti meselesinden çıkarak varlık yokluk meselesine dönüşmeli. Hatta mesele Tayyip Erdoğan meselesinden de çıkmalı. Ülke olarak bir avuç PKK ile nasıl başa çıkamadığımızı şimdi anladınız mı? Avrupa´nın teröre nasıl destek verip silah verdiğini anlamayan var mı? Dost görünüp arkamızdan vuranları görmeyen var mı?

         Bakın Almanya ve İngiltere ile başlayan ülkemiz devlet büyüklerine konan referandum desteğini engellemeye şimdi de Hollanda dışişleri Bakanımızı ülkeye sokamamakla niyetini ortaya koymuştur. Ama buna o ülkelerde yaşayan hemşerilerimiz gereken dersi vermişlerdir.

       Şöyle bir şey sormak istiyorum, bizim referandum seçimimizden onlara ne de bunu engellemeye çalışıyorlar? Ha demek ki, referandumda Başkanlık yasasının onaylanması Yahudi lobisinin işine gelmiyor. Fetö hainlerinin işine gelmiyor.

       Şimdi anladınız mi bu ülkenin kadirşinas insanlarının zekâtlarını toplayarak Avrupa da Yahudi lobisini desteklemek için nerelere gittiğini. Adamlar bırakın ülkemizi ülkemiz aleyhinde lobi çalışması yapmak için Yahudi siyasetçilerine milyonlar yardım yaptıkları şimdi anlaşılıyor.

       Bunu yaparken sanki ülkemizdeki referandumu engelleyeceklerini veya hayır çıkaracaklarını mı zannediyorlar? Bana göre referandumda bu hain saldırı ve tavırlar ülkem insanını dahada tek yumruk haline getirerek Evet oylarını bir 10 puan daha yükseltmişlerdir. Türkiye´de yaşayan her vatandaşımızı bir kez daha birleştirmiştir.

       Dün okuyorum 30 sene Almanya´da yaşayan bir vatandaşımız yazıyor, ?ben 30 yıldır Almanya´dayım, Tayyip Erdoğan´ı hiç sevmem. Ama şu düşmanlıklar göstermiştir ki, mesele Tayyip değil ülkeme düşmanlıkmış. Demek ki, benim ülkem büyüyor Tayyip ülkemin itibarını yükseltiyor. Bunun için gevurlar saldırıyor, bende bu saatten sonra Evet diyorum? diyor.

       Gördünüz mü mesel Sayın Erdoğan değil, mesele Türkiye. Ülkemiz bugüne kadar hiçbir dönem bu kadar güçlü olmamıştır. Güçlendikçe Yahudi lobisi kalgıyor. Ey ülkem vatandaşı gevura köle olmaktan çıktıkça gevur kuduruyor. Var mıyız artık tek yumruk, tek yürek olmaya?

      İnanın şuna çok inanıyorum ki, artık hayırcı diye bir şey düşünemiyorum. Benim ülkemdeki referanduma müdahale edecek kadar saldıran Avrupa´ya karşı haydin birlik olmaya. Avrupa´ya büyük bir ders vermeye hazır mıyız?

       Artık evet hayır oyu için gezmeye bile gerek kalmadı. Şu saldırılar inanıyorum ki, bizi dahada güçlü kıldı. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdi. Hayır diyenlerde şu saatten sonra kararını değiştirdiğini düşünüyorum. Haydin birlik ve beraber olmaya haydi Türkiye´m.

       İlimizde referandum çalışmaları bir haftadır yoğunlaştı. Milletvekillerimiz hafta içi meclis çalışmaları nedeniyle hafta sonu ilimize gelip çalışma yapıyorlar. Ama Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgı müthiş bir atakla il merkezinde dur durak bilmiyor.

       Zaman zaman il Başkanı da kendisine eşlik etsede merkez Gençlik kolları başkanı Muhammet Aktaş kardeşimide tebrik ediyor. Sayın Yazgı ile beraber dur durak bilmiyor. Zaman zaman Yazgıya eşlik ediyor, ardından Evet gazetesini dağıtıyor.

      Yazgı gündüz gece mahalle ve çarşıda herkesi gezerek evet oyu istiyor. Bazen eşi Hasibe hanım ve kadınlar kendine eşlik ediyor. Sanki tek başına referandum çalışması yapıyor. Zaten halkımızda kendisini seviyor kucaklıyor. İnşallah bu seçimde de %80 bekliyorum.


12.03.2017 11:18:33

Erdogan Kaya

Ne zaman tek yumruk olacağız?

Ne zaman tek yumruk olacağız?