Bugün milletin 1. adamı Şehit Başbakan Adnan Menderes döneminde inşaatına başlanan, milletin 2. Adamı 8. Cumhurbaşkanı Özal döneminde hizmete açılan başkentimizi Ankara´nın en büyük Camisi olan Kocatepe´den Cuma Namazından sonra cenaze Namazı kıldırılacak.

   Cenaze Namazında Müezzin Namazı kılınacak olanın mevkisine,makam ve rütbesine bakmadan cemaate hitaben vefat edenin erkek olduğunu belirtmek için? Er  kişi niyetine Cenaze Namazını kılmak için uyun hazır olan imama? diyecek.

  Müezzin efendinin bu komutuyla İmam tekbir aldığında Namaz kılmak için ona uyanlarda cenaze Namazını kıldıkları kişinin er rütbesinde olmadığını bilecekler.

  Bilmelerine rağmen dinimizin emri gereği kişinin makamını söyleyerek değil, ölenin erkek bir insanoğlu olduğu bilinciyle cenaze Namazını kılmaya niyetlenecekler.

   Genel uygulama gereği Cenaze Namazının kılınmasının ardından İmam Efendi Namazı kılanlara dönerek? Ey cemaati Müslim´in merhumu nasıl bilirdiniz/bilirsiniz?? diye soracak.

   Bugün Koca Tepe camisinde kaç kişinin cenaze Namazının kılınacağını bilmiyorum.

    Fakat ülkemizin protokol nizamnamesi gereği ölümünden dolayı 3 günlük yas ilan edilenin cenazesine katılmayacağım!!!

   Orada olmayacağımdan İmam efendinin merhumu nasıl bilindiği konusunda soracağı soruya aşağıda cevap veriyorum;

ONUN RANTINI YEDİĞİ MENDERES VE ARKADAŞLARININ İTİBARIN 8. CUMHURBAŞKANIMIZ ÖZAL İADE ETTİRDİ!!!

  ?Merhum öncelikle vefasızdı!!!

   Ona şimdiye kadar millet tarafından bulunulan ve kendisinden başka hiçbir genel başkana nasip olmayan destekle verilen mesajın gereğini yapmadı.

   6 defa gidip 7 defa geldiği Başbakanlık makamı boyunca,sonunda ise ülkemizin 9.Cumhurbaşkanlığı makamına seçilerek 7 yıl Türkiye´nin en yüksek idari makamında bulunmasına rağmen  bu makamlara gelmesini sağlayan demokrasi şehidi Adnan Menderes´le iki arkadaşına katliamı  reva görenler hakkında işlem yaptırmadı.

  Menderes ve arkadaşlarının gasp edilen Haklarının iadesini de iktidarları boyunca sağlamadı.

ONLARCA YIL DİN TACİRLİĞİYLE OY TOPLADI, FAKAT DİNDARLARIN  ENSESİNDE BOZA PİŞİREN TCK´NIN 163 MADDESİNİ KALDIRAMADI!!!

 ?Elinde Kuran,Göğsünde İman geliyor Nurlu Süleyman? sloganıyla  onlarca yıl din tacirliği yapmasına rağmen merhum Özal´ın  gösterdiği cesareti göstererek Müslümanların ensesinde onlarca yıl boza pişirilmesine sebep olan TCK´nın 163. maddesini kaldıramadı.

   Cumhurbaşkanı seçildikten sonra dirahiyet göstermeyerek 28 Şubat Post modern darbesini direk ve dolaylı olarak himaye etti.

   SENFONİ ORKESTRASININ DIŞINDAKİLER MEDENİ DEĞİLMİŞ GİBİ ORKESTRAYI GÖRÜNCE?MEDENİYET BUDUR(!)? DİYEREK MUHAFAZAKARLARI DIŞLADI!!!

    Başbakanlığı döneminde olabildiğince orta yollu bir dindarlıkla seçmeni idare etmeye çalışan bu gün cenazesi kılınacak olan Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı seçilince dindar ve muhafazakarlar ve demokratların yerine bunlara karşı olan statüko ve inanç karşıtlarının safında yer aldı.

    Bunu tescil ettirmek içinde mütedeyyin kişilerin ilgileri olmayan senfoni orkestrasını göstererek ?İşte medeniyet budur(!)? diyerek muhafazakarları fiilen dışladı.

     Hukuk´un brifinglerle guguklaştırılmasına göz yumdu.

 İNANÇ HÜRRİYETİ İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİNE? BAŞINI ÖRTECEK OLANLAR ARABİSTANA GİTSİNLER(!)?DEDİ!!!

   Onlarca yıl muhafazakarlardan oy alan.

    Her seçimde başta Nur talebeleri ve Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin talebelerinin liderleri ve cemaatin bir çok yetkilisini milletvekilliği listelerine koyarak din tacirliği yaptı.

     Fakat kişi reşit olmuş kız çocuklarımızın Üniversitelerde başörtüleriyle okumalarının engellenmesi karşısında tavrını mazlum ve mağdurlardan yana koyması gerekirken olup bitenleri umursamadı.

     Üstüne üstlükte bu konuda kendisine sorulan soruya verdiği cevapta cevap ta kelimenin tam anlamışla  yıllarca kendisini destekleyenleri şok etti.

    Halkının 99.5´uğu  Müslüman olan Türkiye´de normalinde misyonu gereği bu utancın  kalkmasını istemesi ve bu konuda çaba sarf etmesi gerekirken Allah(C.C.)´ın örtünme emirlerini ve  muasır milletlerdeki bu konudaki uygulamaları da görmedi..

   Kendisine bu konuda sorulan soruya verdiği cevapta ?Başını örtecekler Arabistan´a gitsinler(!)!!!? diyerek hem inancımızı,hem de medeniyeti dışladı.

    Ülkemiz kamuoyunun tamamına yakını gibi bende kendisini böyle biliyorum.

    HAKKIMIDA HELAL ETMİYORUM!!!

    Ölenin nasıl bilindiğini cemaate soran İmama verilecek cevaptan sonraki sorulan geleneksel ikinci sorusu ise ?Ölene Dünya ve ahret haklarınızı helal ediyor musunuz? ? olacak.

   İsteyen hakkını helal eder,isteyen etmez.

   Ben bu gün cenaze Namazı kılınacak olan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel´e dinimize ve seçmenine karşı gösterdiği vefasızlıktan dolayı hakkımı helal etmiyorum.

   Rahmet Peygamberinin ümmeti olarak Cenab-ı Allah(C.C.)´ın gazabını kuşatan rahmetini bilen olarak bedduada da bulunmuyorum.

   Bu mutlak sonucun herkes tarafından bilinmesi ve hayatlarımızın buna göre dizayn edilmesi dileğiyle.

  Cuma´nız Mübarek Olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


19.06.2015 08:33:28

Ali Genç

Nasıl bilirsiniz?

Nasıl bilirsiniz?