Pazar gününden itibaren kamuoyu ile birlikte gözüm ve kulağım sürekli olarak  haber kanallarından verilecek yeni hükümet listesi ve   Ak Partinin Grup Başkan Vekilliği seçiminde oldu.

        Pazartesi günü ajanslardan geçen haberlerde yeni kabinenin Salı günü Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacağının bildirilmesiyle dakikalar bitmeyi bilmedi!!!

        Yeni kabinenin açıklanmasını arabamın bazı sıkıntıları için gittiğim Ford servisinde Başbakan ?ın açıklamasını canlı veren TV kanalından seyredince kelimenin tam anlamıyla moralim sıfıra indi!!!

        O anda bana dokunan birisi olsa patlayacaktım.

        Bu sıkıntımı paylaşmak,moral verecek bir bilgi için aradığım Aksaray milletvekili İlknur İnceöz hanıma ulaşamadım.

        Bunun üzerine moralimin bozukluğunu kendisine  cep telefonu mesajla bildirip Aksaray´ın geleceği için kendisinden bir müjdeli haber beklediğimi söyledim.

       Daha sonra bir ışık bulabilme umuduyla Ali Rıza Alaboyun Beyin Milletvekilliği ve Bakanlığı da dahil uzun yıllar danışmanlığını yapan hemşerimiz Rasih Bostancı Beyi aradım.

      Kendisine o anda ulaşamasam da bir çeyrek saat sonra bana dönünce durumu sorduğumda verdiği cevapta ?Muhtemelen yarın(Çarşamba) yapılacak Ak Parti grubunda İlknur Hanım yeniden  Grup Başkan Vekilliğine seçilebilecek.?dedi.

   Gece geç saatte mesajıma mesajla cevap veren İlknur Hanım Çarşamba öğle vaktini beklememi ve yüksek ihtimal ile beklentim doğrultusunda bir sonuca ulaşılacağını belirtti.

      Saat :13 00´de verdiği seçime başlandığı müjdesinin finalini ise  1 saat sonra kesin neticeyi almamla Salı saat 13.40´dan itibaren yerlerde sürünen moralimi  tekrar yerine getirdi!!!

     Nasıl gelmesin ki?

     Vilayet olmamızın 3 siyasi mimarından  olan ANAP Grup başkan vekili merhum Raşit Daldal´dan Çeyrek asır sonra önce 7 Haziran genel seçimlerinden sonra kısa bir süre bu makama gelen hemşerimiz İlknur İnceöz hanım 4 yıllığına yeniden aynı göreve  seçilmişti!!!...

  Genelde ülkemizin,özelde ise Aksaray´ımızın mutlu istikbali için benim yaşadığım bu mutluluğun herkese nasip olmasını!

    Ak Parti Grubunda  yapılan seçimlerle  4  yeni arkadaşı  Giresun milletvekili Nurettin Canikli,,Amasya milletvekili Naci Bostancı, Çanakkale milletvekili Bülent Turan ve Tokat milletvekili Coşkun Çakır´la birlikte yeniden bu göreve seçilen hemşerimiz İlknur İnceöz´ü ve şahsında birlikte seçilen arkadaşlarını  tebrik ediyor başarılar diliyorum..

   Kendisinden genelde ülkemiz,özelde ise Aksaray´ımızın istikbali olan yatırımların alınması için gecesini gündüzüne katmasını hemşerilerimiz adına diliyorum.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


26.11.2015 09:05:51

Ali Genç

Moralim Yerine Geldi

Moralim Yerine Geldi