Millet bu konuda yani adayların genel merkezler tarafından kendisine dayatılarak kendisinin iradesinin sadece evrak onaylayan noter seviyesine indirilmesine gerçekten de çok amma çok içerliyor!!!

MİLLET KENDİSİNİ NOTER YAPAN SIKINTININ GİDERİLMESİ İÇİN GEREKENİ YAPMAYAN KONUYU GENEL MERKEZLERE İLETMEYEN TEŞKİLATLARI VE MİLLETVEKİLLERİNDEN DAHA FAZLA ŞİKAYETÇİ!!!

   İçerliyor içerlemesinde bundan fazla içerlemesi ise şimdiye kadar bu akla gelip gelmeyen sayısız zararları olan, fakat tek bir faydası da bulunmayan sıkıntı konusunda  ses getirecek şekilde kamu oyuna konunun mağdur ve mazlumları başta olmak üzere parti teşkilatları ve milletvekilleri tarafından genel merkezlere aksettirilmemesinden ise daha fazla şikayetçi!!!

 Pazartesi günü bu konuda yazdığım? ADAY KARGAŞASINI ÇÖZMEK MİLLETİN PARTİ GENEL MERKEZLERİNDEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABULDE!? başlıklı yazımın yayınlanasından sonra görüşlerini almak istediğimde milleti bu konuda öylesine dolmuş gördüm ki benim gördüklerimi yetkililerinde mutlaka amma mutlaka tebdili şekilde öğrenmelerinde demokrasimizin istikbali için candan dilerim.

  MİLLETE BİR DOKUN BİR AH İŞİT!!!

   Partilerin aday belirleme yetkisini kendi ellerinde tutmaları ve bunun yazımda belirttiğim sebep olduğu olumsuzlukları ve yine bu yazımda daha önceki bu konudaki şikâyetlerine tercüman olduğum çözümler konusundaki fikirlerini sorduğum vatandaşlarımız aday dayatmasından bıktıklarını belirterek siyasileri  bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması için göreve çağırdılar!!!

ADAYLARIN GENEL MERKEZDEN BELİRLENMELERİ, KENDİ OYLARI YERİNE PARTİ OYLARIYLA SEÇİLMELERİYLE SEÇMENE EYVALLAHLARI OLMADIĞINDAN SEKSEN ÖNCESİ GİBİ BAĞLARIDA YOK!!!

    Vatandaşlar :?Türkiye´de son 40 yıldır seçilenlerin 1991 genel seçimleri istisna tutulursa 1983 Kasım´ından günümüze kadar yapılan genel ve mahalli seçimlerde aday yapılanların çok çok istisnanın dışında kalan oranları devede kulak bile olmayanlar haricindekilerin tamamına yakını 1980 öncesindeki belirli oranda oya sahip olanların aksine seçmen nezdinde kredileri olmayan.

    Sadece partilerinin kamuoyundaki esen havalarına kapılarak partileri veya genel başkanlarının hatırına oy alarak makama seçilenler olduklarından seçmenlerine hatta parti delegelerine de eyvallahları yok.

   Bu nedenle de Seksen öncesi siyasiler gibi hemşerilerine eyvallahları olmadığından taahhüt edilen hizmetlerin gerçekleştirilmesi konusunda da kendilerini ciddi manada yükümlü görmüyorlar.

?SEÇMEN DEĞİL! PARTİ GENEL MERKEZLERİNDEN DAYATILANLARI ONAYLAYAN NOTER MAKAMIYIZ!!!

 Türkiye de şu anki pratikte siyasi parti merkezlerini  aday belirleme konusunda milletten daha büyük konuma getiren  demokrasimiz, insan ve fikir hürriyeti ile sivilleşme ve siyasette gelinen yerle tezat teşkil eden sistemde seçmenler  kelimenin tama anlamıyla genel merkezler tarafından kendilerine dayatılan adayı onaylayan Noter haline getiriyor.

 MİLLETVEKİLLERİ İNCEÖZ, AYDOĞAN, EREL, KAŞLI VE ALTINOK ÖNCE YAŞANAN SIKINTILARIN MADDİ VE MANEVİ YIPRANMALARA SEBEP OLAN UYGULAMALARI GENEL MERKEZLERİNE İŞLEMELİ!

     İlimiz Milletvekilleri demokrasimize yakışmayan, seçileni milletin adamı yerine genel merkezin kölesi ,en zayıf şekliyle adamı haline getiren, seçildiği yere karşı 80 öncesi bağlar kurmaya lüzum görmeyen bu nedenle de  seçildiği yerin dert ve sıkıntılarını öğrenmediğinden çözümlerini  gerçekleştirmeye de katkısı olmadığından meselelerin sürüncemede kalmasına sebep olunan konuların ülkemize ve partilerle aday adaylarına verdiği zararları genel merkezlerine işlemeleri.

 VEKİLLER TEMAYÜL VE MERKEZİ YOKLAMA UCUBESİNİN KALDIRILARAK MİLLETİ PARTİLERDEN BÜYÜK HALE GETİRME ÇALIŞMALARINI CÜRÜMLERİ KADAR YER YAKMA PAHASINA BAŞLAMALI!!!

  Ardından ise bu sıkıntıların ortadan tamamen kaldırılması için yasal düzenleme çalışmalarına başlatılmasını sağlamalarını bekliyoruz? diyorlar.

    Hemşerilerimizin bu isteklerinin gereğinin zamanında yapılarak ülkemizin akla ziyan bir garabetten daha kurtarılması dileğiyle.

REİS AK PARTİ BAŞKAN ADAYI EVREN DİNÇER´E AKSARAY´A ÇEYİZ OLARAK NE VERDİ?

  Eskiden beri uygulanan bir gelenektir!

  Vermek ağanın şanından, af etmek ise büyüklerin şanından olduğuna göre aday olduktan sonra bu gün saat 16.00 da ilimize gelecek olan Ak Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer´e Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer büyüklerimiz kendisine acaba ilimiz için hangi çeyizi gönderdiler?

  Bunu kendisi gelince böyle bir çeyiz olup olmadığı nasipse belli olacak.

HEMŞERİLERİMİZİN DİLEĞİ İL MERKEZİ VE İLÇELERİMİZDE GELECEĞE DAMGA VURACAK ÇARPIKLIĞI ORTADAN TAMAMEN KALDIRARAK MODERN BİR ŞEHİR OLUŞTURACAK BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM!

   Hemşerilerimizin genel isteği Belediye Başkan adayı Evren Dinçer´in Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelmesi nedeniyle önceliği Aksaray şehri ile başta Ortaköy ilçemiz olmak üzere ilimiz genelinde gönüllülük prensibiyle geleceğe miras bırakılacak şehrin ihtiyaç duyulan her yerini kapsayan bir kentsel dönüşüm müjdesiyle gelmesi.

  Yine bu ana müjde ile birlikte ilimizi modernleştirecek yaşayanların hayat standardını yükseltecek ülkemizin en yaşanabilir şehirleri arasına sokacak, gelecek en az 1 asrımızı oluşturacak hizmetlerin planlanması ile bunların öncelik sırasına göre gerçekleştirilmesidir.

    Birimizi bin yapacak projelerle gelmesi dileğiyle. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 

 

 


12.12.2018 07:35:21

Ali Genç

Milletin Partilerden Büyüklüğü, Aday Belirleme Yetkisinin Kendisine Verilmesinde

Milletin Partilerden Büyüklüğü, Aday Belirleme Yetkisinin Kendisine Verilmesinde