Milletimizin ekmeğini yiyen, vatanımızın suyunu içip havasını soluyan tarihe şan veren kahraman ordumuzun elbisesini giyen teröristler tarafından geçen sene 15 Temmuz gecesi yapılmak isteneni Ezel ve Ebet olan Mabudumuzun onların kalbine korku milletimizinkine ise cesaret vermesiyle en modern silahlarla donatılan kara ve hava araçlarına karşı sadece bayraklarla  bertaraf edilen kalkışma hiç şüphesiz ihtiyar dünyamızın geçmişinde tarihlerin asla yazmadığı bir muhteşem destandır.

MUHTEŞEM DESTANA YAKIŞIR ORGANİZASYONLA YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

 Yeryüzünde milli duyguları Yüce dinimiz İslam´la şekillenen milletimize nasip olan nihai hedefi ülkemizi işgal ettirip parçalatmak olan 15 Temmuz alçakça kalkışmasının1. yıl dönümü bu destana yakışır şekildeki dostlarımızı sevindiren, düşmanlarımızı ise kahreden muhteşem bir organizasyonla kutlandı.

   7 Temmuz Cuma günü Sosyal Güvenlik Bakanlığının Milli Seferberlik çalışması kapsamında bakanlığın ilimizdeki kurumları adına İŞKUR Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonla 15 Temmuz Milli İrade meydanında başlayan.

  Daha sonra ise Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile mesai arkadaşları tarafından muhteşem finale kadarda sürekli şekilde devam ettirilen ve her bir günü birbirinden muhteşem programlarla kutlanan yıldönümü milletimizin yazdığı milli kahramanlık destanına yakışır bir organizasyondu.

   İlimiz milletvekilleri Ak Parti il ve merkez ilçe ile diğer birimlerinin, Aksaray il birimlerinin, Meslek Odaları ve STK´ların ?da destek verdiği kutlamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın  İstanbulda15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yaptığı konuşmasının bitimine kadar takip ettiğim bu güzel organizasyonlardan dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya, İş Kur Müdürü Mahmut Akkuş´a ve diğer emeği geçen tüm atanmışlara.

  Meydanda açtıkları stantlarıyla bu muhteşem destanı onurlandıran tüm il birimleri ve amirleri ile personeline.

  İlimiz milletvekilleri Ak Parti Myk üyesi İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´ye Ak Parti il Başkanı Abdulkadir Karatay,Merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik kolları Başkanı Muhammed Aktaş ,İGM başkanı Mehmet Tüzün ve Meslek Odaları ile STK yetkililerine.

   Bu organizasyon için katılımı teşvik eden, annesinin vefatına rağmen olabildiğincede tüm programlara katılan, ayrıca şehit ve gazi ziyaretleriyle de  anma programlarına samimi katkıda bulunan Vali Aykut Pekmez´le tüm çalışma arkadaşlarına milletimiz adına canı gönülden teşekkür ederim.

    KEŞKE BU İHMALKÂRLIKTA OLMASAYDI?

   15 Temmuz´da Ulu Caminin önünden başlayarak 15 Temmuz Milli İrade meydanında devam eden programın akşam Namazına kadarki bölümünü takip ettim Ezan başlamadan Almanya´dan izne gelen yeğenim Ahmet Akpınar la Kurşunlu Camiye Namaz kılmaya gittik.

  Yatsı Ezanı okunduğunda ise meydandaydım.

   İnancımız gereği Ezan okunurken TV´lerin seslerinin kapatılması veya o anda  programı sunan sunucu veya var ise kürsüdeki konuşmacının Ezanın bitimine kadar beklemesi geleneği hangi akla hizmettir o gece umursanmadı.

  Ezanı Muhammediye okunurken TV´lerin sesleri sonuna kadar açıktı.

  İnancımıza uymayan bu ihmalkarlığın bundan sonra tekrarlanmaması için gereken hassasiyetin gösterilerek gerekli tedbirlerin alınması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


18.07.2017 08:45:52

Ali Genç

Milletin Maneviyatına Değer Veren Organizasyon!

Milletin Maneviyatına Değer Veren Organizasyon!