Millet 28 Şubatçılara Verilen Cezaların İnfaz Edilmesini İstiyor!

                                                                                  Almanya/FRANKFURT

                                                                                 =============

   2010 yılı Anayasa referandumunun ardından 12 Eylül´cüler ve diğer tüm millet ve millet değerlerinin  karşısında olan kendi görevlerini bırakarak  seçilmişlerin görevi olan ülke yönetimini ele geçiren veya geçirmeye çalışan bunu içinde bu ülkeye hesaplanamayacak maddi ve manevi sıkıntılar ile zararlar verenlerle birlikte nihayetinde bu Milletin dini ve milli değerlerine karşı darbe yapan 28 Şubatçılar da nihayetinde yargılanıp mahkum edildiler.

  Mahkum edildiler edilmelerine de  maalesef haklarında verilen cezalar infaz edilmediğinden cezalandırılmalarının bir değeri kalmadı.

  İşte 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alanlar

VATANDAŞLARIMIZ ÜLKEMİZ DEMOKRASİNİN  İSTİKBALİ İÇİN VERİLEN CEZALARIN İBRETİ ALEM İÇİN İNFAZINI İSTİYORLAR!!

   28 Şubatçılar için açılan 103 sanığın darbe suçundan yargılandığı 28 Şubat davasında çıkan karar göre İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan´ın da aralarında bulunduğu 21 sanık hakkında müebbet hapis cezası verilmişti.

     28 Şubat sürecine ilişkin aralarında dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir´in de aralarında bulunduğu 103 sanığın darbe suçundan yargılandığı davada karar açıklandı. Engin Alan, Ergin Celasin, Erdal Ceylanoğlu ve Celalettin Bacanlı´nın da bulunduğu 68 sanık hakkında beraat kararı verilirken, ölüm nedeniyle 4 kişinin ise davası düşmüştü. 

İŞTE MÜEBBET ALAN İSİMLER
İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir, Çetin Doğan, Kemal Gürüz, İlhan Kılıç, Ahmet Çörekçi, Aydan Erol, Cevat Temel Özkaynak, Çetin Dizdar, Çetin Saner, Erdoğan Öznal, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Hakkı Kılıç, Hayri Bülent Alpkaya, Hikmet Köksal, İdris Koralp, Kenan Deniz, Muhittin Erdal Şenel, Vural Avar ve Yıldırım Türkeri´nin de aralarında bulunduğu 21 sanık hakkında müebbet hapis cezası aldılar. 

ADALET BAKANLIĞI VEYA İLGİLİ HUKUK KURUMU MUTLAKA ADLİ KONTROLE İTİRAZ EDEREK ALINAN CEZANIN İNFAZININ SAĞLAMASIYLA  CEZA ALANLARIN RÜTBELERİNİN SÖKÜLMESİ SAĞLANMALI!!!

  12 Eylül davasının sonucun örnek gösteren vatandaşlarımız bu davada mahkum edilenlerin rütbelerinin söküldüğü ve bu nedenle cenazeleri için devlet töreni yapılmadığı belirtilerek ülkemizde kıyamete kadar millet iradesi dışında bir iradenin yönetime yeltenmemesi için 28 Şubatçıların cezalarının infaz edilmesin ve 12 Eylülcüler gibi rütbelerinin sökülmesi için Adalet bakanlığı veya ilgili kurumların adli kontrol kararının kaldırılması için itiraz etmesini istediler.
   Ülkemizin demokrasisinin istikbali için  vatandaşların dilekleri konusunda gerekenlerin ivedilikle yapılması dileğiyle.
    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*) Vatandaşlarımızın 28 Şubat´çıların cezalarının infaz edilmesi konusundaki görüşlerini yazdığım bu köşe yazımı yazarken?http://www.hurriyet.com.tr/gundem/iste-28-subat-davasinda-muebbet-hapis-cezasi-alanlar-40804342? daki bilgilerden faydalandım. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ali Genç

 


28.02.2019 07:09:57

Ali Genç

Millet 28 Şubatçılara Verilen Cezaların İnfaz Edilmesini İstiyor

Millet 28 Şubatçılara Verilen Cezaların İnfaz Edilmesini İstiyor