Bu yazımı Türkiye ve dünya genelindeki 85 milyon vatandaşımızın tamamının okumasını ve yazılanları genelde Cumhuriyet tarihimizin, özelde ise 28 Şubat Post Modern darbesinden başlayarak günümüze kadarki gelişmeler göz önüne alınarak bunların dinimizin, millî ve ahlaki değerlerimizle vicdanın mihengine vurularak aklın süzgecinden ayrı, ayrı geçirilmesini diliyorum!!!

  Bununla Üniversitelerden, TSK ve diğer kamu kurumlarında dindarların özelliklede başörtülülerin ensesinde boza pişirilmesini hatırlamalarını.

   Ardından ise MHP´lilerin, Saadet, Büyük Birlik, Büyük Türkiye Partileriyle CHP´lilerin yazılanları aynı şekilde dini, millî, ahlaki ve vicdanlarının süzgecinden geçirerek okumalarını diliyorum.

İŞİ GİDİP GELİRKEN BAŞINI ÖRTEN ÖĞRETMEN  %99.5´ĞU MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN ÇOCUKLARINA KÖTÜ ÖRNEK(!)

   İnsanlarımızın nice nice on yıllar boyunca Müslüman atalarının şehit kanlarıyla sulanan bu vatanımızda parya görülerek inancımızın en önemli timsallerinden olan başörtüsünün engellenmesi ile ilgili binlerce somut olumsuzluk örnekleri yaşatıldı.

   Yaşatılan zulmün tamamı olmasa da bir kısmını dileyenlerin araştırması için bilgileri bulabilecekleri adresi nasip olursa yazımın sonunda vereceğim.

   Gelelim konumuza bu konudaki kap kara baskının kelimenin tam anlamıyla milletin ekmeğini yiyenlerden ?Eşi başörtülü olan Cumhurbaşkanı vatana ihanet suçuyla yargılanmalı(!)?hezeyanlarının diz boyu olduğu o kap karanlık mürtet uygulamada sözüm ona Türk milleti adına verilen bir kararla okula gidip gelirken başını örten ana okulu öğretmenin nüfusunun 99.5´ğu Müslüman olan Türk  milletinin çocuklarına kötü örnek(!) olduğu gerekçesiyle işini son verildi.

    Yine o dönemde yüzlerce erkekle cinsel deneyim yaşayan bir öğretmen ve bu öğretmenin bu ahlaksız deneyimlerini yazdığı bir kitapla paylaşması ise özel hayat olarak kabul edilip işine engel olmadığı kararı verildi.

     TSK´nın en üst komuta kademesi amirleri olan Başbakanı, başkomutanları olan Cumhurbaşkanını, bağlı oldukları Milli Savunma Bakanını sırf eşlerinin başörtülü olması nedeniyle resepsiyonlarına davet etmediler!!!

    Reşit olan Üniversite öğrencileri kızlarımızı başlarını açmadıkları için okullarına almadılar!, CHP´de milletvekilliği de yapan Nur Serter´in ikna odaları, doğurup, büyütüp vatanı beklemeleri için gönderilen evlatlarının yemin törenlerini sırf başörtülü oldukları için alınmayan gözü yaşlı anneleri ve daha nicelerini bir,bir hatırlayın.

15 YAŞINI DOLDURMAYAN ÇOCUKLARIN KURAN OKUMASI YASAKLANIRKEN, 27 NİSAN E BİLDİRGESİYLE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARI ÜSTÜNDEN HÜKÜMET TEHDİT EDİLDİ!

  Yamalı bohça hükümeti döneminde çıkartılan yasayla 15 yaşını doldurmayan evlatlarımızın kendi kutsal kitabımız Kuranı kerimi okumaları yasaklanırken, sırf dindarların önünün kesilebilmesi maksadıyla Özal,Demirel ve Sezar için aranmayan sonradan çıkma 367 dayatmasının gölgesinde 2007 yılının 27 Nisan günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 1. tur seçiminin yapıldığı günün gecesi Dinimizin Peygamberinin doğum günü etkinliği öne sürülerek verilen E. Muhtırayla hükümet sözüm ona tehdit edildi.

?EVET VE HAYIR? İÇİN ERDOĞAN ÖNCESİ VE SONRASINI HATIRLAYIP ONA GÖRE KARARINIZI VERİN!

   Ey akıl sahipleri önce 2010 Anayasa referandumun ardından Üniversitelerde serbest olan başörtüsünün pey der, pey tüm kamu kurumlarında serbest kalmasını, yasaklanan kitabımızın ve Peygamberimizin hayatı ile sözleri olan Hadislerinin öğretilmesinin önündeki tüm yasakların kaldırılmasını, bununla hiçbir gerginliğin oluşmamasını da hatırlayın.

    Bu yasakların kaldırılmasıyla milletimiz arasında birlik ve dirliğimizin artmasını, resmi kurumlar ile devlet bankalarının yanı sıra Emniyet teşkilatından, yakın bir zamanda ise önce askerlik şubeleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Jandarma Genel komutanlığından ve geçtiğimiz hafta ise tüm TSK unsurlarından başörtüsü yasağının kaldırılmasını da unutmadan 16 Nisan´daki  Referandumda ?Evet? veya ?Hayır? konusunda oy kullanmaya karar verin.

    Her zaman ve her şartta milletimizin tüm fertlerinin akla gelen tüm taassuplardan uzak durarak inançlarını ve fikir hürriyetini serbestçe yaşayarak birlik ve dirliğimizin korumasını sağlamaya taraftar olmaları, aksinden ise kaçınmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


27.02.2017 09:12:17

Ali Genç

MHP,SP,BBP,BTP´LİLERLE CHP LİLER OKUSUN!

MHP,SP,BBP,BTP´LİLERLE CHP LİLER OKUSUN!