Son günlerde ülkemizin bazı bölgelerinde toplu terör olayları başlamıştır. Umarım bununlar son bulur. Ama görünen o ki, ülkemiz üzerinde oynanan bazı oyunlar tutmayınca bunu farklı şekillerde ve toplu cinayetlerle yapmaya başladılar. Konu ise ülkemizi itibarsızlaştırmaktan başka değildir. Ülkemiz üzerinde oynana bütün oyunlar hedefine ulaşamadı. Şimdi bunu toplu katliam şekline dönüştürerek toplumu sindirmek ve ülkemizi kâbusa sürüklemektir.

Ülkemiz artık eskisi gibi değildir. Bir mantar tabancası patlatsanız bu millet korkar evlerine kaçar düşüncesi çok eskilerde kalmıştır. 15 Temmuzda canını ortaya koyan bu millet ikinci bir sokağa çıkmasında inanın bu hainler kendilerini leş olarak ortada görürler.

Artık güvenlik güçlerimiz Fetöcüler gibi vatandaşına silah atmak ve canına kıymak yerine kendi canlarını bu ülke ve vatandaşı için hayatını ortaya koymaktadır. 15 Temmuzu yok eden Ömer Halis gibi kahramanlara ilave olacak birçok güvenlik güçlerimiz vardır.

İzmir´de yapılmaya çalışılan bir katlima tek başına karşı koyan Fethi Sekin şehidimiz gibi birçok güvenlik güçlerimiz var. Bazen bakıyorsunuz bir kahraman çıkıyor tek başına ülkemizin kaosa sürüklenmesini önlüyor.

Gaziantep Milletvekili Tayyar Şamil geçen bir programda ikinci bir darbe girişiminden bahsederken çok canım sıkıldı. Bir Milletvekili ülkeyi tedirgin edecek veya varsayımda bulunacak konuşmalardan kaçınmalıdır. Bu tür şom ağzlı vekiller susturulmalıdır.

Allah korusun silahsız ve korumasız olarak kendilerini tankların önüne atan bu millet, eğer ikinci bir girişim olursa meydana eli boş çıkmaz. Çıkınca da ne fetöcüsü, nede diğer terörüstü hayatta kalamaz.

Zannedilmesin ki bu millet artık bu ülke hainlerine pabuç bırakmazlar. Yemin ediyorum öyle bir durum söz konusu olsun onların bu memlekette ayak izleri bile kalmaz. Şimdiden uyarıyorum adam gibi ülkelerine sahip çakıp hainlere alet olmasınlar.

Hani Avrupa bizim dostumuzdu? Şimdi daha iyi anladık mı bizim bizden başka dostumuzun olmadığını. ABD adam gibi kabuğuna çekilip kendi işleri ile meşgul olsa dünyada bir tane terör olayı olmaz. 15 Temmuzda başarı elde edemeyince Avrupa´nın hainliğini hep birlikte gördük. Bakın İŞİD´e, PKK´ya, PYD ve diğer örgütlere kimlerin yardım ve yataklık yaptığı iyice gün yüzüne çıktığını hep birlikte görüyoruz.

Bir ABD yetkilisi çıkıyor İŞİD´i biz kurduk diyebiliyor. PYD ve PKK´ya helikopterle silah ve mühimmat atanın ABD olduğu kameralarla görüntülenmiştir. Almanyanın teröristlere nasıl kol kanat gerdiğini hep birlikte görüyoruz. Fetö örgütünü avrupanın nasıl koruduğunu ve muhafaza ettiğini görmeyen var mı?

Hani bu düzenbazlar İŞİD´le mücadele ediyorlardı? Elbab da neredeler, ortalıkta varlar mı? O zaman Ortadoğu´yu karıştıran Avrupa sağlıklı olan Türkiye´yi karıştırıp Ortadoğu´da yeni bir oluşum yaparak sınır belirleyerek yeni coğrafya oluşturmak istiyorlar.

İşin başında Tayyip Erdoğan gibi bir lider olmamış olsaydı çoktan bizi tarumar etmişlerdi. Onun için zayıf ve tezce pes eden veya ülkeden koyup kaçacak bir lider ülkenin başında olsun diye Tayyipsiz bir Türkiye istiyorlar.

Mesele Türkiye´nin güçlenip büyümesinden rahatsız olan Avrupa ülkemizi bölüp parçalamak istiyorlar. Bunca hadiseler karşısında bir yandan ekonomik olarak ve ülkenin istikrarlı bir şekilde kendi yağı ile kavrulmasından rahatsızlar.

Kendilerinin yapamadıklarını yapan bir Türkiye´den rahatsızlar. Silahını, makinesini, topunu, tüfeğini ve insansız uçağını yapan bir Türkiye´den rahatsızlar. Mesele siyasi değil ülkemizin gelişip büyümesi ve Avrupa´ya el aşmaktan kurtulması onları rahatsız ediyor.

Gelin zaman ayrılık gayrılık zamanı değil. Hep birlikte beraber olma ve ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Bundan dolayı siyaset yapmadan ülkesine sahip çıkan Bahçeli gibi siyaseti bir tarafa bırakıp kucaklaşalım ve birbirimizi severek ülkemize birlikte sahip çıkalım.


7.01.2017 10:01:24

Erdogan Kaya

Mesele ülkemizi itibarlaştırmak

Mesele ülkemizi itibarlaştırmak