Sizin merak edip etmediğinizi bilmiyorum!

  Fakat ben çok merak ediyorum!!!

  Hem de tam 8 yıldır bastırılamayacak bir merak içindeyim.

  2008´den şimdiye kadar yazdığım birçok yazınında kıyısından, köşesinden bu merakımı anlatan cümleler kullanmama rağmen bu gün ilk defa bu konuyu müstakil olarak yazıyorum.

   Aylar öncesinden yazmayı istememe rağmen araya giren  onlarca aktüel gelişme nedeniyle yazmak ancak bu güne nasip oldu.

      SAHİ DAHA ÖNCE NEDEN YAKALANAMIYORDU?

   Kafamı yoran şey Gazeteciliğe başladığım 1976 ile 2008 arasında geçen 32 yılın toplamına yakın  konumuzla ilgili icraatın 2008 yılının sonundan başlayarak 2009 yılının sonunda bu zamanının toplamındaki icraatlara ulaşılması ve takip eden yıllarda ise ivme kazanarak aralıksız olarak devam etmesidir.

YAKALANANLAR ESKİDEN OLDUĞU GİBİ KINA,ASPİRİN VE UNDA OLMUYOR!

     Hem de 2008 den sonra yakalanan uyuşturucunun bu tarihten öncekilerdeki gibi genel olarak  tahlilden sonra Kına,Aspirin,Un veya Gübre olmaması da bir diğer merakımı uyandıran başarılı neticedir.

    Ardından ise makam sahipleri değişse de elde edilen başarının2008´den günümüze kadarda sürekli ivme kazanarak devam etmesiydi.

  İL MÜDÜRLERİ DEĞİŞSEDE HALİS MÜDÜRLE BAŞLAYAN BAŞARI DEĞİŞMEDİ

    Genelde 8 yıldır, özelde ise son 6 aydır yazmak istememe rağmen yazamadığım konu önce 29.12.2008 -22.11.2011 tarihleri arasında 3 yıla yakın,.

   Daha sonra ise 01.12.2013-22.11.2014 tarihleri arasında Aksaray´ın 8. Ve10. İl Emniyet Müdürlüğünü yapan şu anki Aydın il Emniyet Müdürü Halis Böğürcü Beyden başlayarak günümüz dede aralıksız olarak hem de kendisinin 8. Müdürlüğünde tayini çıkınca yerine gelen Mustafa Şahin ve şu anki İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Bey tarafından da ivme kazandırılarak devam ettirilen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında elde edilen başarılardır.

    Genelde 8 yıldır, özelde ise  aylardır yazmak istememe rağmen bugün konuyu kalem alamama 1 Temmuz Cuma günü ?Aksaray Emniyeti 6 Ayda 185 Uyuşturucu Operasyon düzenledi? ve bir gün sonra ,yani 2 Temmuz Cumartesi günü ?Nane ve Karabiber Poşetlerinde Kubar Esrar Yakalandı? başlıklarıyla yayınlanan başarı haberleri vesile oldu.

    Mesleğe başladığım 1976´dan-2008´e kadarki fiili gazeteciliğim esnasındaki yakalananlar kadar uyuşturucunun 2008 ve takip eden yılda yakalanmasını başaran Aksaray Vilayetinin 8. Ve 10.İl Emniyet Müdürü olan ve halen Aydın ili Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Halis Böğürcü´den.

   Ve ondan sonra görev yapan Mustafa Şahin ile Mehmet Aslan Müdürlerimizle Kaçakçılık Şubesi Amir ve personeline uyuşturucu ile kaçak sigarayla, kaçakçılıktaki diğer başarılarının 2008 yılından önce olmamasıdır.

     Acaba o tarihten önce sınırlarımızdan bu kadar uyuşturucu ve kaçak mallar mı geçmiyordu?

    Yoksa geçiyordu da yakalanamıyor muydu?!

    Bunun taktirini önce Allah(C.C.)´a sonrada milletimize bırakıyorum.

      Halis Böğürcü Müdür den başlayarak kendisine ve ondan sonrada şimdiye kadarki ivme kazanarak devam eden başarılı operasyonları dönemlerinde gerçekleştiren Mustafa Şahin ve Mehmet Aslan Beyler ile Kaçakçılık Şubesi amir ve tüm personeline hemşerilerimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

    Milletimizin canına kast eden uyuşturucuyla.malına kast eden diğer kaçakçılıklarla mücadeledeki çalışmalarının artarak devam etmesini diliyorum.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

     


11.07.2016 08:05:30

Ali Genç

Merak Ediyorum

Merak Ediyorum