Bu yazıyı yazarken o kadar heyecanlıyım ki neye nereden başlayacağımı bilemiyorum!

       Bu heyecanımın sebebi yaşadığım mutluğumdan geliyor.

       Hem de duble mutluluktan!

       Duble mutluluğun ilki özelde hemşerilerimizin, genelde ise ülkemizin hatta insanlık alimine  sağlayacağı katkı.

       İkincisi ise bu satırları yazan bencileyin in bıkmadan usanmadan 11 yıldır ısrarla savunduğu ve savunduklarının siyasiler tarafından nihayet yerine getirilmesidir!!!

     Yerine getirenler 2004 yılından bu yana sergilenen akla ziyan tutumun aksini yapan 2 Siyasetçimiz.

     Hem de İki hukukçu siyasi parti il başkanı.

    Başlattıklarını bundan sonrada aynı şekilde medeni çerçevede devam ettirirlerse mutlu geleceğimizin oluşmasına 11 yıllık geçmişin aksine büyük katkı sağlayacaklar.

     Katkı sağlayacaklarını söylüyorum.

    Çünkü kendileri tarafından başlatılan çalışmayla 11 yıldır ortaya konan akla ziyan umursamazlığı ortadan kaldırdılar!!!

    2004´den bu yana İktidarın en yetkilileri tarafından ilimize getirileceği konusunda birçok defa sözü verilen hizmetlerin takibine başladılar.

      Bahsettiğim eski alışkanlıkları yıkan 2 siyasimiz ve hukukçumuzun biri  CHP il başkanı Avukat Ali Rıza Toprak,diğeri ise MHP il başkanı Avukat Ayhan Erel.

  MUHALEFETİN TENKİTLERİ İKTİDARI HİZMETLERİN HIZLANDIRILMASI KONUSUNDA TEŞVİK EDECEK!!!

     2 değerli hemşerimizden önce MHP il Başkanı Ayhan Erel Bey tarafından ilimizi medya organlarına verilen istikbalimizin olmazsa olmazı olan bizi limanlara bağlayacak ve bununla daha çok yatırımcının gelmesini sağlayacak olan Aksaray-Ulukışla tren hattının gerçekleştirilmesinin hızlandırılması konusundaki demeci.

    CHP il Başkanı Ali Rıza Toprak Bey´in ise Tren Yolumuz ile birlikte Havalimanı ve Tıp fakültemiz konusunda gerekenlerin zaman geçirilmeden yapılarak verilen sözlerin tutulması isteği Aksaray kamuoyunun muhalefet tarafından gündeme getirilmesine alışık olunmayan bir uygulamadır!!!

    Sırf muhalefet etmek için yapılanın ve söylenenin fayda ve zararına bakılmadan karşı çıkmak yerine her iki Parti il başkanında defaatle belirttikleri gibi yapıcı şekilde yapılacak muhalefetle iktidara da memlekete de hiçbir zarar vermez.

     Aksine muhalefetin haklı tenkitleriyle iktidarın bilenmesini,hizmetlerin gerçekleştirilmesinin hızlandırılmasıyla özelde kazanan hem iktidar,hem de muhalefet olurken,genelde ise kazanan hemşerilerimiz ve ülkemizle insanlık alemi olur.

    Başlatılan bu güzel teşvikin bundan sonrada medeni şekilde yeri ve zamanında devam etmesi ve bununla mutlu istikbalimizin oluşturulması için herkesin elinden geleni en iyi şekilde yaparak bunların maddi ve manevi getirilerinden hakkıyla faydalanmaları,aksinden ise kaçınmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


9.02.2016 06:45:48

Ali Genç

Maşallah

Maşallah