İlimizin Milletvekillerinin en kıdemlisi olan bizi 2. Kılıçaslan ve oğlu Melikşah dönemindeki gibi Başkent yapma ve eşdeğer  uygulama dışındaki her türlü hizmeti tüm bakanlıklardan Aksaray´a alabilecek olan Ak Parti Grup başkan Vekili İlknur İnceöz´ünde.

   TBMM Anayasa komisyonu,AB uyum komisyonu,Türkiye-AB karma Parlamento Türk grubu,Güneydoğu Avrupa İş Birliği süreci Parlamenter Asamblesi Türk üyesi Cengiz Aydoğdu´nunda.

    TBMM Dışişleri Komisyonu ve Akdeniz için Birlik Parlamenter Asamblesi Türk gurubu üyesi Doçent DR. Mustafa Serdengeçti´nin de.

  Öncelikle Bulundukları makamlara Aksaraylı seçmenlere tarafından verilen oyla TBMM´sine Aksaray Milletvekili olarak seçildiklerini!

Seçim Hükümetinin Gümrük ve Ticaret Bakanı,şu anki bu bakanlığın Müsteşarı Cenap Aşçı,yine Seçim hükümetinin İç İşleri bakanlığı yapan Emniyet Genel Müdürü ilimizin unutulmaz Valisi  Selami Altınok,Vali Aykut Pekmez´de,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgıda,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Düzgün´de aynı benzer gerekçelerle şu andaki makamlarında olduklarını.

  25.dönemde TBMM´sine seçilen 2004-14 arasında Aksaray´ın 10 yıl Belediye Başkanlığını yapan Nevzat Palta ile yine bu dönemde MHP´den ilimiz milletvekili seçilen Turan Yaldır´ında milletimizin kendilerine verdiği desteği unutmamaları.

    Ak Parti il Başkanı Abdulkadir Karatay´da,CHP il başkanı Ali Rıza Toprak´da ve MHP il başkanı Ramazan Kaşlı´da yine bulundukları makamda meşru yoldan hizmet için bulunduklarını unutmamaları.

     İlknur Hanıma attığım cep telefonu mesajında da belirttiğim gibi Mahkemenin Kadıya mülk olmadığı gerçeğindeki gibi bulundukları makamlarında kendilerine tapulu olmadığını da bilmeleri.

MİLLETVEKİLLERİYLE ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLER VE SİYASİLER YAPIP YAPMADIKLARIYLA ANILACAKLAR!

    İnsanın yapıp yapmadıklarıyla!, yani hayatında yaptığı iyilikler ve kötülüklerle anıldığı/anılacakları! gibi ilimizin mevcut Milletvekilleriyle,daha önceki milletvekilleriyle diğer atanmış ve seçilmişlerinde bulundukları makam da yapabileceklerini gerçekleştirirlerse yapabildikleriyle!

    Makamlarının yetkilerini ve daha önceki millet desteğini umursamazlar ve gerçekleştirmeleri mümkün olan hizmetleri makamlarının süresi içinde ve güçleri oranında gerçekleştirmezlerse gerçekleştiremedikleriyle anılacaklar!!!

  Bu yalın gerçek ışığında bu günkü haberimizde dile getirilen Aksaray´ın özelde 2017 yılına ait olan,fakat genel olarak gelecek en az 6 ila 10 yılını kapsayacak beklentilerinin gerçekleşmesi için herkesin elinden geleni eksiksiz olarak zamanında yerine getirmesi için gecesini gündüzüne katması,aksinden ise mutlaka kaçmaları gerekir.

    Yaptıklarının karşılığını  Cenab-ı Allah(C.C.)dan alacaklarının yanında bu can bu tende oldukça kendileriyle ilgili olarak yazacağım haberler ve köşe yazılarımın yanında her vesileyle bulunduğum her yerde de öveceğim! gibi,aksini yaparlar ise yine aynı şekilde de eleştireceğimin de bilinmesi dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun


4.01.2017 07:48:20

Ali Genç

Mahkeme Kadıya Mülk Değil

Mahkeme Kadıya Mülk Değil