40 Yıl öncede ?Bir kişi Muhtar, Belediye Başkanı veya Milletvekili adayı olmak istiyorsa bu makamlara namzetliği yani aday olmayı mutlaka hak etmeli.

  Bunun için bu görevleri talep etmeden önce mutlaka, amma mutlaka kendisini vatandaşa kabul ettireceği derde derman, yaraya merhem olmuş hizmetlerinin olması gerekir.? diyordum.

   O zaman söylediklerimi ondan sonrada söyledim günümüzde de aynen tekrarlıyorum.

  Bir kişi bulunduğu yerde Hakkın rızası için halkına faydalı ise bu faydaların oranını arttırmak için bunu sağlamsına vesile olacak makamlara aday olabilir.

  Değil ise oturduğu yerde oturmalı !!!haddini aşarak kendisinde olmayan temsil yetisini zorla kullanmak istememeli.!!!

AKSARAY´IN MİLLETVEKİLİ SAYISININ 15 MİSLİ ADAY, ADAYININ İÇİNDE BUNA HAİZ KİŞİ SAYISI İKİ ELİN PARMAĞINI GEÇMEZ,GERİSİ HADDİNİ AŞAN ADAYLIĞI İSTİKBALİ İÇİN BASAMAK YAPANLARDIR!!!

   Sosyal medyada bazen gece yarısına, bazen sabaha kadar bu haddini bilmezler veya onların yakaları ile yağdanlıklarıyla mücadeleyle geçiriyorum.

  Kendilerine ?Şimdiye kadar hangi derde derman oldunuz ?? diyorum.

    Tık yok.

  ?Hangi yaralı parmağa merhem oldunuz?? diyorum.

    Yine tık yok.

   Bunlar aday adaylığı öncesi hizmetleri olmasa da bu çalışma içinde olanların dürüstleri.

  Hele bazıları var ki aday adaylığının adaylığa dönüşmeyeceğinden kesin emin olmalarına rağmen dünya hırsları için basamak olarak kullanmak istedikleri aday, adaylıklarının hangi yüzle yapıldığını sorduğumda sanki ben fezada yaşıyorum da dünya ile de irtibatım tamamen kesikmiş de hiçbir şeyden haberdar olmamışım gibi olmayan yaylada olmayan 40 koyunu güden çoban gibi yüzlerce hizmeti utanmadan arlanmadan gerçekten kendileri tarafından yapılmış gibi sayıp döküyorlar.

KİMİN ADAY ADAYLIĞINI HAK ETTİĞİNİN AYNASI DAHA ÖNCEKİ SAMİMİ HEZMETLERİYLE KAZANILAN AYNI SAMİMİYETTEKİ DESTEKÇİLERİ VE KAMUOYUNUN GENELİNİN KENDİLERİNE OLUMLU BAKIŞIDIR!

   Gerçekten yaptığı hizmetleriyle vatandaşlarımızın üstünde olumlu bir etki sağlayan aday adaylarının tamamı olmasa da yaptıkları hizmetleriyle kamuoyu tarafından bilinen ve sevilenleri bugün yaptığı basın toplantısıyla kendisini tanıtıp aday, adaylığını açıklayan İzzet Sertdemir gibi olsalar alkışının alasını toplayacaklar.

   Amma nerede?!!!

   Tek maksatları  ülkemizin değil kendi istikballeri için katakulli okumak, takla üstüne taklancır güvercin gibi takla atmak.

   Bunları şöyle bir tarafa bırakarak Aday adaylığını hak eden iki elin parmaklarını geçmeyenlerden 3´ünü yazacağım.

   Bunlardan ilk bu gün(02.05.2018 Çarşamba) Parti binasında basın toplantısı yapan 27. Dönem Milletvekililği aday, adayı Dr. İzzet Sertdemir dir.

   İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´un basın toplantısının açılışını yaparken de belirttiği gibi İzzet hoca Aksaray´daki 34 yıllık hekimliği ile hiç birinin kalbini kırmadan tedavilerine vesile olduğu bir kısmı da tanıtıma gelen on binler ve onların eş dost ile akrabalarının gönlünde başarılarıyla taht kuran Ak Partinin hem misyonunun tamamen özümseyen, hem de vizyonunu kendisine rehber eden bir gönül adamı.

    Hekimliğinin yanında sosyal ilişkileri, mütevaziliği ile de özelde dindar ve muhafazakar hemşerilerimiz, genelde parasının, pulunun olup olmadığına, bölge, soy sop etnise, mezhep meşrebe bakmadan gerçekleştirdiği isabetli teşhis ve tedavilerle aday adaylığını bileğinin gücüyle hak eden bir hemşerimizdir.

  İzzet Bey gibi onun meslektaşı ve şu anda yani aday ,adaylığı öncesi istifa etmeden Çankırı kamu hastaneleri şube müdürü olan DR Hüseyin Sarıkaya´da  hem sosyal ilişkileri, hem hekimliği, hem.de daima davadaki dik duruşu, zikzaklar yapmadan ağır oturup batman kalkmasıyla hemşerilerimiz kendisinin aday, adaylığını kabul edecekleri bir kıymetli hemşerimiz.

    Aday adaylığını yapmakta hiçbir behis olmayan yani daha önceki hizmetleriyle ilimizin özellikle kırsal kesimin meselelerinin çözümü için çalışan Aksaray´ın Efsane siyasetçisi ve yüz akı Mehmet Altınsoy´unda yiğeni olan Mehmet Çapan Altındal´da hem bir dönem sürdürdüğü gazeteciliği, hem öğretmenliği, hem de Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcılığındaki samimi çalışmalarıyla Aday adayı olmayı hak eden bir diğer samimi  hemşerimiz.

   Sayılarının artması ve Haklarında hayırlı ise aday, adaylıklarının adaylıkla sonuçlanarak birimizin bin edilmesi için planladıkları projelerini fiiliyata geçirmelerini Mevla´mızın nasip etmesi dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

  


2.05.2018 16:23:03

Ali Genç

LLADA ADAY ADAYI OLACAKLARSA BÖYLELERİ OLSUN!

LLADA ADAY ADAYI OLACAKLARSA BÖYLELERİ OLSUN!