Güldürmeyin beni, burada en çok Kürtler rahatsız olacak. İkinci bir Yahudi devleti bas bayağı oluşturuldu. Ortadoğuda 70 yıldır yapılan hesap nihayetinde gerçek oldu. İsrail´in geçmişine bir bakın. Aynı senaryolar ve aynı takdikler. Yahudi lobisinden ve Hıristiyan aleminden en ufak bir ses var mı? ABD Irak´ı parçalayıp yerleştirdiği Barzaniyi Irakta bunun için bugüne kadar besledi. Ama güzel bir takdik uygulayarak önce Türkiye ile suları durdur. Sonra onlarla dostluk ilişkileri içine gir tenbihi fevkalade hayata geçirildi.

Valla Reisin bizi yanıltmışlar ve kandırmışlar lafı beni hiç kesmez. Ayıdan post gevurdan dost olmazı hemen unutuyoruz. Rahmetli Özal´dan bugüne bu seneryo devam ettirildi ve nihayet ikinci bir Yahudi devleti hayata geçirildi.

Nasıl farklı alanlarla YPG kanalı ile PKK´ya silah temin ettilerse yarın aynı oyun ve kanallarla Kuzey Irak´a silah temini yapılarak bu terör devleti bir İsrail olacak. Sen tanıma tehdit et, ne yaparsan yap bal gibi adamlar devlet oldular.

Burada yapılabilir mi bilmiyorum, ama hiç değilse Musul ve Kerkük bu ablukanın dışına alınmalı. En azından Irak toprakları içinde muhafaza edilmeli. Gerçi bu iki bölgedeki Türk ve Arap vatandaşların sayısı çoğunluğu elde ediyormu zannetmiyorum.

Adamlar bu bölgede de yeterli Kürt Yahudileri çoğaltarak çoğunluğu ele almış durumdalar. Hele Arapların ne kadar Türklerle işbirliği içinde olacakları da meçhul. Şuanda burada Türkler azınlık durumunda bulunmaktadır.

Sınırları kapatacağız da havayıda kapatacak değiliz. Yahudi lobisi her türlü imkanı ve desteği havadan vermeye devam edecek. Irak yetkilileri bölmüşlüğü bıraktılar petrol geliri derdine düştüler. Petrol gelirine dokunmazsanız maaşları öderiz demeye başladılar.

İran sıkışınca Türkiye ile işbirliğine girmeye kalkıştı. İranın dün kü, tavrını herhalde hatırlıyorsunuzdur. Ehli sünnet olmayan İran bizimle ne kadar işbirliği içinde olabilir ki? Burnunun dibinde bir yahudi devletinin kurulasından rahatsız. Çünkü sıara bir gün kendisine de gelecek onun için duvar tırmalıyor.

Avrupa birliği hiç bir tedbir alıp seni tanımıyoruz diyebiliyor mu? Diyenlerde yumşak karınlarından konuşuyor ve tatlı sert uyarıda bulunuyor. Neden biraz ortamın yumuşamasını bekledikleri için.

Türkiye burada kesin yalnız kalmıştır. Bir kaç ehli sünnet ülke var, onlarda kendi dertleri ile çırpınıyor. Diğerlerinin nerede ise tamamı yahudi sömürüsünde bulunmakatadır. Avrupa Yahudilerinin tek dertleri var Osmanlıdan kalma öçlerini almak için Türkiyeyi yok etmek derdi içindeler. Yoksa başka hiçbir Arap ve Müslüman ülkesi onlar için sıkıntı değil.

Bu intikamı gerçekleştirmek için etrafımızı ablukaya almaya çalıştılar ve bunda da başarılı oldular. Ama zalim zulmu varsa mazlumunda Allahı var. Yeterki biz birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olalım. Bunu 15 Temmuzda gösterdik ve göstermeyede devam edeceğiz.

Şu yalan dünya da ebediyyen kalamayacağımıza göre, nasıl olsa birgün kara toprak olacağız. Ama zalıme esir olmadan adam gibi ölmeyi tercih eden bir milletiz biz. Ha ne olur on yıl on beş yıl önceden toprak oluruz. Ama insan gibi vatanım için ben ölmeye hazırım.

Uzun lafın kısası Kuzey Irakta Avrupa Barzaniye bir tiyatro oyunu yazdı. Onlar bu oyuna çalıştılar sahnede sergilediler. Bu oyunun içine zaman zaman bizide dahil ettiler. Safça bizde bu oyuna göz yumarak sırtlarını sıvazladık. inanın bu gidişin önü kesilemez, ama burada en çok yanılanlar Kürtler olacak. Çünkü kendilerini ikinci bir Yahudi idaresinin kucağında bulacaklar. İlerde Avrupada tek tek bu Yahudiyi devlet olarak kabul edecekler.


3.10.2017 08:42:10

Erdogan Kaya

Kuzey Irak Kürt devleti mi oldu?

Kuzey Irak Kürt devleti mi oldu?