Hiyerarşinin olmadığı yerde anarşi olur!!!

       Bu nedenle her zaman her şartta yetkisini milletten alan meşru devlet yönetimi dışındaki yapılanmalar illegal yani kanun dışıdır.

      Bu nedenle her zaman ülke idaresinde bu tür illegal yapılaşmalara izin verilmemeli.

      Hakimiyet mutlaka Meşru idare tarafından sağlanmalı.

       Meşru devletin idaresini yetkisini Anayasa ve yasalardan alan Yasama,Yürütme ve Yargı kurumları yerine getirir..

       Yürütmeyi ise hükümet ve hükümetin emriyle ilgili devlet kurumları ve bunların silahlı silahsız personeli sağlamalı.

       Bunun dışında özellikle 17 ve 25 Aralık terör olayındaki kalkışmayla su yüzüne çıkan paralel yapı veya ne isim altında olursa olsun devlet kadrolarının paraleli de olmamalı.

      YETKİSİNİ ANAYASA VE YASALARDAN ALMAYAN YAPILAŞMALARIN KÖKÜ KAZINMALI

       17 ve 25 Aralık kalkışmasını yapan Paralel yapıyla birlikte Doğu ve Güney Doğu bölgelerimiz başta olmak üzere ülkemiz  genelinde bölücü terör örgütünün bölge insanlarına hayatı hem maddi hem de manevi yönüyle zehir eden Paralel yapı ve yapılarda olmamalı!

       Bu paralel illegal yapılaşmalarla birlikte  yetkisini milletimizden,Anayasa ve Yasalardan almayan adı,sanı ne olursa olsun illegal hiçbir yapıya asla ve kata izin verilmemeli.

         Aksini yapanlara milletimizden yetkisini alan Yasama,Yasamadan yetki alan Yürütme ve Anayasa ile Yasalardan aldığı yetkiyle Milletimiz adına karar veren Yargı organları mutlaka tüm yasal imkanları sonuna kadar kullanılarak mevcut  tüm illegal yapılarla birlikte paralel yapılaşmaların kökü kurutulmalı,alınacak tedbirlerle yenilerinin oluşması ise mutlaka engellenmeli.

             KURT DUMANLI HAVAYI SEVER!!!

        Tarihi sayısız tecrübeyle sabit olduğu gibi olağan üstü durumlarda milletimizin ve devletimizin bekası için samimi olarak hizmet eden,çabalayan genel çoğunluk haricinde   ilerlememizi istemeyen dış güçlerin ve onların içimizdeki mankurtları tarafından bu gibi durumları kendi  faydalarına kullanmak isterler.

         Tarihin kaydettiği bu konudaki sayısız örneklerin yanında 12 Eylül 80 darbesinde silahların toplanması çalışmasında görev yapan olarak bu konudaki masum insanların mağduriyetine sebep olan onlarca asılsız ihbara bizzat şahit olduğum gibi onlarcasını ise bu konuda işlem yapan askeri yetkililerden duydum.

       Bundan dolayı eskiler böyle olağan üstü durum fırsatçıları için ?Kurt dumanlı havayı sever? tabirini kullanırlar..

KURU´NUN İÇİNDE YAŞ´INDA YANMAMASI İÇİN İHBARLAR KILI KIRKA YARARAK DEĞERLENDİRİLMELİ!

        Olağan üstü durumlardaki fırsatçılar ve bunların sebep olacağı olumsuzluklar ,özellikle son günlerde ülkemizin birlik ile dirliğine zarar veren maddi ve manevi gelişmemizi engellemek isteyen bu tür yapılaşmaların tamamen ortadan kaldırılması konusunda ivme kazanan çalışmalar çerçevesinde ?FETÖ/PARALEL YAPI? operasyonları yürütülürken hem Bakanlıklar, Mülki ve Mahalli amirler tarafından alınan idari kararlarda,hem yargı  organları tarafından,hem de yargının aldığı yakalama,göz altına alma kararlarının gereğini yapan güvenlik kuvvetleri tarafından kılın kırka yarılarak işlemlerin yapılması gerekir.

        Ülkemizin ve milletimizin hak ettiği tüm maddi ve manevi imkanlara kavuşması.

        Bunları engellemeye çalışan dış ve tüm iç mihrakların bertaraf edilmesi,bu çalışmalarda kurunun yanında yaşında yanmamasına  azami dikkatin gösterilmesi dileğiyle.

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


25.04.2016 14:07:22

Ali Genç

Kuru´nun İçinde?

Kuru´nun İçinde?