Türkiye’deki 12 Eylül 1980 darbesi öncesindeki gibi ortamı oluşturarak 30 Haziran’da Tahrir meydanında Türkiye’deki gerçek solculukla alakaları olmayanların zihniyetindeki adamlarına düzenlettikleri mitingin ardından darbe yaparak Mısır tarihinde seçimle göreve gelen ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi’yi deviren Cunta ve yandaşları olan silahlı Kıpti milislerinden oluşan Baltacıların katliamlarında şimdiye kadar Dört binden fazla Müslüman şehit edildi.!!!

   Onbinden fazla silahsız sivil Müslüman ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

 KATİL CUNTACILAR 14 ASIR SONRA MÜSLÜMAN MISIRIN BAŞINA

     BİR HIRISTİYAN KIPTIYI CUMHURBAŞKANI YAPTILAR

     Kudurmuş köpekler gibi üstüne saldırdıkları silahsız sivil katliamıyla dini ve etnik kökeni ne olursa olsun yüreğinde zerre kadar insan sevgisi olanların yüreğini sızlatanlar Mısır’da Müslümanlığın kabul edilmesinden 14 asır sonra bu ülkede Cumhurbaşkanlığına getirilecek hiçbir Müslüman yokmuş gibi Müslüman mahallesinde salyangoz satarak geçici Cumhurbaşkanlığına Anayasa mahkemesi başkanı olan Hıristiyan Kıpti  Adli Mansur’u getirdiler.

TÜRKİYEDE BALYOZCULARIN PLANLADIĞINI UYGULAYAN MISIR CUNTASI SABAH NAMAZINI KILAN CEMAATE ATEŞ AÇTIRDI,KATLİAMI RET EDEN

 BİRİ SUBAY İKİ ASKERDE DARBECİLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!!!

  Efendileri ve sahipleri olan milletimizin başına Balyoz vurmak isteyen nankörlerin bu planlarının ifşasından sonra açılan davanın iddianamesine giren  Türkiye’nin darbecilerinin planladığı Camiye insanları doldurarak havaya uçurması palanını ayni zihniyetteki Emperyalistlerin ve Siyonistlerin uşağı Sisi  komutasındaki Mısır’lı darbeciler tarafından uygulandı.!!!

 Milletler arası ajansların Müslüman kardeşler teşkilatı ve çeşitli kaynaklardan edindikleri bilgilere göre 8 Temmuz sabahı darbeye karşı olanlardan  Cumhuriyet muhafızları karargahı önünde Namaz kılanlara açılan ateşte 51’i sivil,ve sivillere ateş açmayı ret ettikleri için cuntacılar tarafından öldürülen 1’i subay  ve bir askerle birlikte 53 kişi cuntacılar tarafından öldürülmüştü.

POSTALLARIYLA EL FETİH CAMİSİNE GİREN DARBECİLER BURAYA SIĞINANLARI ALLAH(C.C.)’IN EVİNDE KATLETTİLER

    İnsanlık,hukuk ve ahlak dışı darbeyi pasif direnişle protesto ederken darbecilerin yaptığı katliamı protesto edenlerin üstüne onların aldığı topla tüfekle saldıranlar silahların karşısında sığındıkları Allah(C.C.)’ın evine bile hayasızca postallarıyla girerek Müslümanları burada katledip,kalanları yaka paça göz altına aldılar.

 KATİLAMLARIN SEBEBİ MÜSLÜMANLARIN TEK DEVLET OLMASIYLA

   BATININ ASIRLARDIR SÜREN RANTINI KAYBETME KORKUSU!

    Mısır’da halkın ilk defa kendi hür iradeleriyle seçtikleri Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye karşı yapılan darbenin tek sebebi daha önce Türkiye’deki 27  Mayıs 1960,12 Mart 1971,28 Şubat 1997 ve 27 Nisan 2007 E Muhtırası,son Taksim gezi parkı kışkırtmaları ve Pakistan ile Bangladeş Irak,Suriye ve Mısırdaki Darbeler olmak üzere İslam ülkelerinde yapılan sayısız darbenin

      Yine Kaddafiyi devirmek için uçaklarla Libya’yı bomba yağmuruna tutmanın aksine kendi milletini yıllardır katleden Beşar Esat’ı ayakta tutmalarının ortak sebebi İslam alemini asırlardır sömüren emperyalistlerin bu sömürülerini ve dolayısıyla rantlarını kaybetme korkusudur.

     Gezi Parkı Vandalizm’i sonunda güvenlik ve istihbarat birimlerinin ulaştığı bilgilerde ortaya konduğu gibi Almanya merkezli bir üniversiteye ortaklaşa beyin jimnastiği yaptıkları  Türkiye’deki bir üniversite’nin Ak Partiye ikinci bir 10 yılda iktidarda tutmama çabasıyla.

      Yine bu ortak çaba Lozan’da milletimize dayatılan Sevir’in devamı olan kendi boğazlarımızın üstündeki hakimiyetimizin sağlanmasını sağlayacak Boğaz İstanbul’un engellenmesi için ülkemizin onlarca milyar dolar ekonomik kaybına sebep olanlarla Mısırdaki  darbeyi yaptıranlar aynıdır.!!!!

  EMPERYALİSTLERİN ASIL KORKUSU MISIRDAKİ DEMOKRASİYLE SAĞLANACAK İNSAN HAKLARI VE KALKINMANIN DOMİNO ETKİSİSİYLE KAYBEDECEKLERİ RANTLARIYLA İSRAİLİN GÜVENLİĞİ ENDİŞESİDİR!!!

      Bunun sebebi Mısırda ilk defa halkın oyuyla Cumhurbaşkanı seçilen Muhammed Mursi’ninde Ak Parti hükümetinin elde ettiği başarıyı sağlamasıdır.

     Muhammed Mursi ve Müslüman Kardeşler Türkiye’de sağlanan başarıyı sağladıklarında Arap liginin ilk gerçek demokrasiye sahip olan ülkesi olacak hem olgunlaştıracağı demokrasisi,hemde bununla sağlayacağı ekonomik gelişmeyle oluşacak domino etkisiyle Körfez ülkelerindeki batının kendi adamları olan zengin monarşilerde yaşayan Arap halklarının idarelerini devirerek halk iktidarını kurmalarıyla kendi kazançlarını milletlerine harcamasıdır.

     Bunun olmasıyla Cebeli Tarık’tan Mısır’a,oradan Körfez ülkelerine kadarki İslam Coğrafyasının kendi içlerinden gelen kendi değerlerini paylaşanların iktidarlarıyla ilk etapta siyasi  olmasa da İslam ülkeleri arasında gelirlerin adil paylaşımı.

      Yine bu ülkelerin ticaretlerini kendi aralarında yapmalarıyla dünyanın en zengin yer altı ve üstü kaynaklarını kaybetme korkusunun yanında kendileri tarafından orta doğada çıban başı olarak Sünni olarak oluşturulan  terörist devlet İsrail’in güvenliğidir.!!!!

       Sömürdükleri ülkelerin halklarının karnının küp,boynun çöp gibi olması endişesini tarih boyunca hiç yaşamayan, aksine kendi ülkeleri ve halklarının maddi ve manevi  müreffeh hayatı için Amerika kıtasından,Afrika’ya ve Avustralya ya ve Asya’ya kadar asırlarca işgal altında tuttukları ülkelerin yer altı ve üstü zenginliklerini sömürenler bunu  devam ettire bilmek için yüz milyonlarca insanı katlettiler.

        Şimdiye kadar bir elleri yağda,diğerleri balda olan Batılı emperyalist ülkeler Mısırdaki bu katliamlar karşısında oyalama taktiğiyle üzüntü mesajlarıyla günü geçiştirmekten öteye geçmiyorlar.

EMPERYALİZME EYVALLAH ETMEYEN TÜRKİYE VE İRAN’IN YANINDA ONLARA EYVALLAH ETMEYECEK SEVİYEYE GELECEK MISIR IN İŞBİRLİĞİ İLE

MÜSLÜMANLARIN FİİLİ BERLEŞMESİNDEN KORKULUYOR

     Daha önce Afganistan,Irak ve Libya’da çıkarları için olaylara müdahil olan batımlı emperyalist ülkelerin en yüksek değerleri olan demokrasinin Mısırda paspas edilmesine,bununla  masum silahsız sivillerin katledilmesine engel olunmamasının sebebi Mısır’ın Türkiye gerçeğinde olduğu gibi demokrasiyle kalkınmasını birleştirme korkusudur.

   Şu anda emperyalizme her yönüyle eyvallah etmeyecek duruma gelen Türkiye’nin seviyesine gelecek olan Mısır’ın Türkiye gibi batıyı umursamayan İran’la,yine Asya kaplanları olan Endonezya ve Malezya ile ekonomik işbirliğine gitmesiyle oluşacak blok tüm Müslümanları fiilen tek millet haline getirir.

   ABD ve AB başta olmak üzere emperyalist ülkelerin binlerce resmi ve özel Tik,Teng kuruluşlarında yapılan beyin jimnastiğiyle korkulu rüyaları olan bu durumun engellemek için  kendi çıkarlarına olan her  türlü ahlaksızlığı sağlamak için gereğinde demokrasiyi de,insan haklarınıda,fikir ve inanç hürriyetini de ayaklar altına almaktan çekinmezler.

   Bu yalın gerçeklerin olmaması için var güçleriyle çalışanların uşağı olan Mısır Cuntası ve onların elebaşısı olan Sisi yönetimindeki kendi milletini dışarıdan gelecek saldırılardan korumakla görevli olan Mısır Ordusuna kendi halkını katletmesi rantlarına olan engeli ortadan kaldırdığı.

     Asırlardın kanının emdiklerinin sırtından sağladıkları rantlarının devam etmesinin yollarını açık tuttuğu için destekleyerek yanına da bekçi olarak verdikleri Hıristiyan  atanmış Cumhurbaşkanını  var güçleriyle desteklemeye ve yapılan katliamları görmemezlikten gelmeye devam ediyorlar.

    Güçleri yetikçe de hem görmezlikten gelmeye,umursamazlık yapmaya devam edecekler.

    ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHASTE, AHESTE!!!

     Tarih boyunca dinsiz olmalarına rağmen adil idarelere sahip olanlar asırlarca,hatta onlarca asır  devam eden ülkeler kurarken,zalimlerin ise en güçlüleri bile Mısır’daki Hz. Musa(A,S.) karşısında kaybeden Firavun ve bizdeki son örnek olan Bin yıl süreceği belirtilen insanlık,hukuk ve ahlak dışı 28 Şubat 1997 Post Modern darbesinin 10 yılda yerle yeksan olması gibi hiçbir kurumun zulümle abat olamayacağı.!!!

     Mazlumun ahının Padişahları yıktığı ve  maddi gücü ile askeri gücü ,silahı ne olursa olsun tüm diktatörlerinde yıkılacağı.

     Çağ dışı,insanlık,akıl dışı Darvin teorisinin bakışına göre bazı zalimliklerin uzun süreceği sanılsa da er geç bu  zulmü yapanların yok olacağı, muzlumların ise ahlarının yerde kalmayacağı uzak,orta ve yakın tarihteki binlerce somut örneğiyle aşikardır.!!!

     Önce tüm insanların,ardından ise Müslümanların bu çıplak gerçekle emperyalistlerin insan kanı üstündeki bu oyununun en kısa zamanda bozulması için gerekeni yapmaları dileğiyle.

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.




20.08.2013 00:00:00

Ali Genç

Katilamın Desteklenmesinin Sebebi Tek İslam Devleti Korkusudur!!!

Katilamın Desteklenmesinin Sebebi Tek İslam Devleti Korkusudur!!!