Ak Parti ülke genelinde il kongrelerine devam ederken, kongrelere katılımı Sayın Cumhurbaşkanı ve Başkanla paylaşarak kongreye katılıyorlar. Bazılarına da Başbakan yardımcıları ile katılarak devam ediyor. Muhtemelen bu ayın sonuna ülke genelinde kongreler tamamlanacak. Aksaray kongresine de Başbakan ve Bakanlar katılmıştır. Kongrede Başbakandan alınan sözler var. Bazı talep ve istekleri de Bahar aylarında açılışlar için ilimize gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdan koparalım.

      Geçen hafta Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte açıkladıkları Cumhurbaşkanımızın bahar aylarında ilimize açılışlar için geleceğidir. Aksaray Devlet Hastahanesi, Alt geçit, Piri Mehmet Paşa çarşısı, sanayi temeli gibi önemli projelerin açılış ve temel atma törenlerine Cumhurbaşkanımız katılacaklar.

       Ulukışla treni, tarım arazilerini sulama için Kızılırmak´tan su alınması gibi istek ve taleplerimizi Cumhurbaşkanımızdan koparmanın hazırlığını yapalım. Ulukışla Tren yolu zaten projede var. Bunun çabuklaştırılmasını talep etmek daha doğru olur.

      Aslında benim projeden çok ülkemizin iç ve dış düşmanları tarafından karıştırılarak, ülkemizin bölünmesi konusunda yapılan hain düşmanlıklar beni daha çok ilgilendiriyor. Projeler ve hizmetler kendiliğinden gelir. Bunun için çığırtkanlık yapmaya gerek yok. Eğer ülkemiz tehditlerden kurtulur, örgüt belasını def ederse her şey hallolur.

       Zaten Sayın Başbakan Binali Yıldırım da ilimizde yaptığı konuşmada en çok terör ve örgüt meselesi üzerinde durmuşlardır. Demek ki, ülkemizin en çok başını ağrıtan konu terördür. Dış düşmanlar hala terör örgütlerini destekleyerek ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar.

      Ülkemizin istikrar ve huzuru terör örgütünün bitirilmesine bağlıdır. Dört bir yanımız fokur fokur kaynıyor, ve bu kaynama içine ülkemizde çekilmeye çalışılıyor. Bu nedenle bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemizdir.

       Ak Parti kongresine katılan MHP İl Başkanı Sayın Ramazan Kaşlı ve ilçe Başkanı Cavit Çıtak kongrede büyük ilgi ve alaka görmüşlerdir. İç ve dış düşman diyoruz, bunun için konu eğer ülkem´se gerisi teferruat.

       Biz ne için yaşıyoruz, ülkemizin birlik ve beraberliği için değil mi? Partiler iktidar olur muhalefet olur. Birbirlerini eleştirirler de, ama ülke birlik ve beraberliği konusu olunca yek vücut tek yürek olmamız gerekir. Sayın Bahçelide vatanseverliğini ortaya koyarak bunu yaptı.

       Efendim dün Bahçeli Erdoğan´ı ağır eleştiriyormuş ta bugün yanına sokulmuş. Yanına sokulma değil ülkemizi yok etmek isteyen hainlere karşı devletin yanında olmaktır. Bahçelide ülke birliği ve tehlikelere karşı devletin yanında yer almıştır.

        Ak Parti ile MHP arasında Allah´ınızı severseniz ne fark var? Belki ufak tefek bazı nüanslar olabilir. Ama vatan, bayrak, inanç ve ülke sevdalılığı konusunda aralarında hiçbir fark yoktur. Hatta ben bu iki partinin ayrı partiler arasında siyaset yapmak yerine bir parti çatısı altında siyaset yapmalarını daha uygun görüyorum.

        Rahmetli Türkeş geçmişte üç beş Milletvekili ile sağ partilerin yanında yer alarak ülkenin kaosa sürüklenmesine izin vermez, koalisyon ortağı olurdu. MHP´nin geçmişten günümüze en ağır muhalefeti yapsa da mesele ülke meselesi olunca devletin yanında yer almıştır.

        Temennim o ki, seçime birlikte girip, Devlet Başkanlığında da Bahçelinin devlet Başkanı yardımcısı olması. Ardından da Ak Parti ile MHP tek çatı altında birleşerek ülke ve devlet düşmanlarına fırsat vermemeleri. Ben bu düşüncedeyim ve bunu bekliyorum


15.01.2018 10:07:03

Erdogan Kaya

Kalanı Cumhurbaşkanımızdan koparalım

Kalanı Cumhurbaşkanımızdan koparalım