Cenab-ı Allah(C.C.) insanı öğrenen,öğrendiklerini hafızasında yaşatan ve  söylenenlerle hafızasındaki bilgileri daha önceki dini,milli  ve ilmi birikimleriyle mukayese edebilen,yani  söylenen ve anlatılanları öğrendiklerinin süzgecinden geçirme yeteneği de vermiş.

     Bu yalın gerçeğe rağmen özellikle günümüzde? Algı Operasyonu? olarak adlandırılan yöntemlerle maalesef insanların tamamı olmasa da belirli bir kısmının kafasına olmayacak şeyler olacakmış gibi yerleştiriliyor.

   Bu günkü konumuz Algı operasyonlarıyla Atatürk´le ilgili olarak insanların aklına nice on yıllar gerçekmiş gibi yerleştirilen bir dogma!

  ANITKABİR ATATÜRK´ÜN KAFASININ

 ÇALINMAMASI İÇİNMİ KORUNUYOR?

     Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün doğdu yer, ailesi, sübyan mektebinden askeri okullara gidişi ve mezun oluşu.

    Mezun olduktan sonra ilk rütbesi, Libya´da Osmanlı Devleti adına milisleri İtalyan Kuvvetlerine karşı organize etme görevi.

     Doğu Cephesi ile Çanakkale Savaşındaki görevleri.

     Bulgaristan´a Osmanlı Devletinin askeri ataşesi olarak atanması ve buradaki bir baloya Yeniçeri kıyafetiyle katılması.

    Sultan Vahdetlinin Şehzadeliği esnasında 1917´de 5 hafta süren Almanya gezisi esnasında ona yaverlik yapması.

SAVAŞIN BİTİMİNE 3 AY KALA TAHTA OTURAN VAHDETTİN NASIL ÜLKEYİ SATAN OLUR?

    Sultan Vahdettin´in1.Dünya savaşının bitimini sağlayan Mondros Ateşkes antlaşmasından 3 ay 27 gün önce Padişah olması nedeniyle savaşa girilmesinde.!!!

    Bu savaşın başarı ve başarısızlıklarında hiçbir etkisi olmamasına rağmen peşin hükümlüler tarafından Vatan Haini(!) ilan edilen Sultan Vahdettin´le Mustafa Kemalin arasında Almanya gezisinde oluşan samimiyetleri.

   Bu samimiyetin etkisiyle Padişah tarafından 9. Ordu Müfettişi olarak görevlendirilmesi.

   Samsun´a bu görevle 19 Mayıs 1919´da çıktıktan sonra başlanan Milli mücadelenin organize edilmesi.

   Bu mücadelenin 30 Ağustos 1922 zaferiyle sonuçlanması ve 9 Eylül´de Yunan askerlerinin İzmir´de denize dökülmesi.

   24 Temmuz´da İsviçre´nin Lozan(Laussane) Şehrinde imzalanıldığı için bu isimle anılan antlaşma.

   29 Ekim 1923´de Cumhuriyetin ilan edilmesi ve Atatürk´ün 14 Yıl süren Cumhurbaşkanlığı hem milli hem de milletler arası tarih kaynaklarında ayrıntılarıyla bellidir.

     Bu tarihi bilgilerle Atatürk´ün diğer insanlar gibi bir beşer olduğu belirtilmesine rağmen onunla ilgili bilinçli,bilinçsiz şekilde uydurulan bilgilerle  kendisinin insan üstü olarak gösterilmesi onun ?Vicdanı hür,irfanı hür? bir gençlik yetiştirilmesiyle tezat teşkil etmektedir.!!!

    Bu konudaki dogmalardan biriside çocukluğumuzda anlatılan Onun zekâsından faydalanmak isteyen yabancı güçlerin kendisinin kafasını çalarak elektrikle beynindeki bilgileri almak istemeleridir.!!!

   77 Yıl önce bugün her ölümlü gibi Ruhunu Yüceler,Yücesi Yaratanımıza teslim eden Atatürk´ün akla gelen tüm taassuplarla birlikte hayatının tüm safhalarının da din ve akıl dışı dogmalardan arındırılması dileğiyle milletimizin başı sağ olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

   


10.11.2015 11:04:03

Ali Genç

Kafasının çalınmaması için mi?

Kafasının çalınmaması için mi?