BİZİ KÖŞE YAPACAK DOĞAL DEPOLARIN GEREĞİNİ YAPMAK´TA MİLLETVEKİLLERİMİZE NASİP OLSUN!

                                                                                                                                    ALMANYA/MANNHEİM

                                                                                                                                  ====================

  Aksaray gerçekten de öyle kıymet biçilmez yer altı ve üstü zenginliklerine sahip ki bunların hakkıyla değerlendirilmesi halinde kelimenin tam anlamıyla köşe olmamız mümkünken maalesef gerekenlerin akla ziyan umursamazlıkla yapılmaması nedeniyle maalesef hazine üstünde oturan Medine fukarası olmaktan bir türlü kurtulamadık!

 Bu konuda 22.01.2016 Cuma günü daimi köşem olan Bana Göre´de;

MİLLETVEKİLLERİ İLİMİZİ KÖŞE YAPACAK DOĞAL DEPOLARIDA TESPİT ETTİRİP BUNLARDAN FAYDALANMAMIZIDA SAĞLAMALILAR!!!

    Orhan Alimoğlu Aksaray Valiliği görevine başladığında Cemiyet olarak kendisini ziyarete gittiğimizde kendisine Aksaray´da yaşayan nüfusun kişi başına 50 ila 60 bin dolar gelire ulaştırılmasının mümkün olduğunu söyledim.

   Daha sonra kendisine ziyarete gittiğimizde bunun nasıl başarılabileceğini teknik olarak izah ettim.

 Aynı bilgiyi seçim hükümetinin İç İşleri Bakanı ve Şu anki aynı Bakanlıktaki Bakan yardımcısı Selami Altınok Valimize Aksaray´da göreve başladığında da kendisine hoş geldin ziyaretine gittiğimizde de söyledim.

 Şeref Ataklı Vali göreve başladığında da bu sözlerimi tekrarladım.

Bu sözleri laf olsun torba dolsun babından söylemediğim gibi işkembeden de atmadım!!!

 Hatta geçen sene İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün ile  Başkan Vekili Celalettin Kılıç´a yazdığım bir mektupta ise daha ileriye giderek eğer ki istenirse bu zenginliklerimizi madde, madde kendilerine iletebileceğimi.

 Ciddiyetimi anlamaları için elde edilecek gelirden bana pay verilmesi konusunda Valiliğin benimle bir protokol yapmalarını rica ettim.!!!

 Bu zenginliğin nasıl gerçekleştirileceği konusunun bu günkü yazımızla ilgili olanı bulunulan bölgelerdeki vatandaşlarımız, taşıma yapanları, hizmet sektörüne her yıl yapacağı yüz milyonlarca lira katkı sağlayacak olan doğal depolardır.

  Bu depolarımız Ankara il sınırından E. 90 boyunca Konya ve Niğde il sınırlarına, Eskil bölgesinde, Aksaray´dan Nevşehir il sınırına kadarki bölgede ve yine Gülağaç ,Güzelyurt ile Aksaray merkez ilçe ve Ortaköy ilçemize bağlı köylerde bulunan  her biri binlerce ton  akla gelen her türlü malı depolamayabilecek doğal yerlerdir.

   Bunların teker, teker tespit edilmesi ve çok az masrafla  kapanan ağızları ve bazıların içine dolan toprakların boşaltılmasıyla çoğu ana yolların kenarında bulunan bu depolar Ak deniz ve  diğer bölgelerimizdeki Narenciyeler, Patates ile Peynir ve diğer malların 12 ay  soğutma giderine gerek duyulmadan saklanabilecek yerler.

   Bu konuda Sayın vekillerimize ücretli, ücretsiz danışmanlık yapmaya hazırım.

Bizi köşe yapacak bu yerlerimizin de Vekillerimiz tarafından önce tespit edilmesi ardından ise ekonomimize kazandırılması için gerekenlerin yapılması dileğiyle. Cuma´nız Mübarek Olsun.

Rabbim yar ve Yardımcımız olsun.? Diye belirttiklerimin maalesef şimdiye kadar gereği başta şimdiye kadarki ilimiz milletvekilleri olmak üzere ilimizin tüm atanmış ve seçilmişleri tarafından yerine getirilmedi.

  Şimdiye kadarki yapılmayanların ilimizin mevcut milletvekilleri İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu,Ayhan Erel ,Ramazan Kaşlı ve ilimizin 5. Milletvekili Erzurum Ak parti Milletvekili Selami Altınok tarafından yerine getirilerek  hak etmediğimiz umursamazlıktan kurtulmamızla hakkımız olan maddi ve manevi imkanlara ulaştırılmamızın sağlanması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


21.02.2019 17:08:34

Ali Genç

Bizi Köşe Yapacak Doğal Depoların Gereğini Yapmak´ta Milletvekillerimize Nasip Olsun

Bizi Köşe Yapacak Doğal Depoların Gereğini Yapmak´ta Milletvekillerimize Nasip Olsun