Atalarımız “Yiğidi öldürsen de hakkını da teslim et!!!” demişler.

  Konuya her zaman bardağın boş tarafından bakarak öldürmek yerine kul hakkının da gözetilmesiyle daha önceleri millete ve vatana yaptıkları güzel hizmetleri unutmayarak ve bunlara yenilerini katmasını sağlatmak daha iyi olmaz?!!!

  Bizler yeryüzünde Mevla’mızın halifeleriysek ve Ezel ile Ebet Olan Mabudumuzun terazisinin bir kefesine eksilerimizi, diğerine ise artılarımızı koyarak  buna göre  karar veriyor ise bizde bu çerçevede bu günkü yazımızın konusu olan Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz  den  gerçekleştirilmesi kendisinin borcu olan haklı isteklerimize geçmeden kendisinin 2007 yılından bu yana  gerçekleştirdiği hizmetlerinin belli başlılarını da belirterek her zaman ve şartta yaptığımız gibi hakkını kendisine teslim etmemiz gerekmez mi? Elbette ki gerekeceğinden bizde yapılması gerekeni yaparak hakkını teslim etmek istiyoruz.

 AKSARAY-KONYA DUBLE YOLU,İŞSİZLİĞİ TÜRKİYE ORTALAMASININ YARISINA İNDİREN TEŞVİK,KOOP KAPSAMINA ALINMAMIZ VE TIP FAKÜLTEMİZİN KURULMASI EĞİTİME BAŞLAMIS KENDİSİNİN HİZMETİ

  2007 yılında Milletvekili seçilen İlknur İnceöz dönemin vekilleri Alaboyun ve  Açıkgöz ile birlikte şu anda ilimizin işsizlik oranını Türkiye ortalamasının yarısına düşüren ve OSB’de ortalama 75000 nüfusa ekmek götüren 15000 kişinin çalışmasını sağlayan ilimizin teşvik kapsamındaki yerini sağlatandır.

  Yine arkadaşlarıyla birlikte ilimizin şu anda her yerinde yaygınlaştırılan sulamada suyu tarlanın başına kadar ulaştıran kapalı sisteme geçilmesi ve burada su israfıyla birlikte tarlanın çoraklaşmasını da engelleyen damlama veya yağmurlama sistemine geçilmesi başta olmak üzere tarlalardan daha çok verim alınmasını sağlanması başta olmak üzere tarım ve hayvancılığı geliştiren KOP  kapsamına alınmamızın sağlanması.

  Aksaray-Konya arası duble yolumuzun hizmete açılması ile Aksaray-Ankara, Aksaray-Nevşehir ve Aksaray-Adana duble karayollarının beton asfaltlar, üst ve alt yapılarla standartlarının yükseltilmesi.

  Aksaray Üniversitesi Tıp fakültesinin kendisinin liderliğinde Rektör Profesör Dr. Yusuf Şahin, Ak Partinin o zamanki  il başkanı Abdulkadir Karatay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Himmet Durgut ile açtırılması.

  Yeni devlet hastanemizin  yapılması ve Üniversitenin araştırma hastanesi haline getirilmesi.

  Tıp Fakültesinin Konya’da eğitime başlatılması ve 3. Sınıf eğitimini Aksaray’da devamı için gerekli tedbirlerin alınması başta olmak üzere irili ufaklı onlarca hizmetin ilimize getirilmesini sağlayan olmasının yanında 15 Temmuz alçakça kalkışması esnasında milletinin ve  liderinin yanındaki dim, dik duruşuyla hainliğe karşı göğsünü siper edenlerdendir.

SAHİP OLDUĞU MAKAMLAR VE NÜFUZUYLA GERÇEKLEŞTİRİLEMEYENİ CUMHURBAŞKANININ MÜJDESİYLE HIZLANDIRARAK VE E.90 İÇİN GEREKLİ TEDBİRLERİ ALARAK TELAFİ ETTİREBİLİR!

  İlk satırdan itibaren yazılan gerçekleştirdikleriyle ve kendisine her vesile ile ilettiğim gibi uzun süre önce partisindeki bakanlar üstü konumu olan Grup başkan vekilliği ve görevi esnasında 7 Haziran-1 Kasım 2015 arasındaki Seçim hükümetinde Bakanlık yapan Ali Rıza Alaboyun, Cenap Aşçı ve Selami Altınok’la birleştirmesiyle.

  Ardından ise Grup başkan  vekilliğiyle birlikte ayrıca da hükümet üstü konumu olan partisinin myk üyeliğinden gelen gücü ile kıyaslandığında İlknur Vekilin şimdiye kadar ilimize gerçekleştirilmesine vesile oldukları yeterli değil.!!!

  Fakat bunları telafi etmesi için eline 24 ayar altında değerinde bir imkan geçti.!!!

  Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 26 Aralık günü İl başkanı Hüseyin Altınsoy’un yaptığı konuşmadan sonra 2 Haziran 2018 günü ilimizi ziyaretinde Aksaray-Ulukışla Demir yolu için ”Yakında ihalesini yapacağız!” şeklindeki ucu açık sözünü Ulaştırma ve Altyapı  bakanı Mehmet Cahit Turan’a verdiği “İhaleyi 2020 yılı içinde yapın!” talimatıyla ucunu kapattığı sözünün gereğinin en kısa zamanda gerçekleştirilmesi.

  Bunun için ise istikbalimizin 1. derecedeki olmazsa olmazı olan 1845-1920 ve 1933-89 arasındaki 131 yıllık 2 ilçelik esaretimizin ana sebebi olan Aksaray-Ulukışla Demir yolu hattının ihalesinin yılın ilk yarısında bitim tarihide belli olacak şekilde yaptırması.

  İkinci yarının başı veya ortasında temelinin de atılmasını ve hak edişlerinin zamanında ödetmesini sağlatmasıyla.

  Yine bizim ve bizimle birlikte güzergahta bulunan 1’i il 10 ilçe merkezi ile bağlı yerleşim yerleriyle birlikte 1 Milyon kişinin de canda damarı olan ayrıca da etrafında bulunan tesislerde şu andaki OSB’mizdeki çalışanların yaptığı gibi 75000 kişiye ekmek götüren yani OSB’deki gibi 15000 kişinin  güzergah boyunca bulunan tesislerde çalıştığı Ankara-Niğde otobanına göre 60 km daha kısa olan E.90 Karayolunun üstünden karşıdan, karşıya geçilmesi esnasında meydana gelen  telafisi mümkün olmayan can ve mal kayıplarına sebep olan kazaları da milimize etmesinin yanında bu yolumuzun  otobandan en az şekilde  etkilenmesi sağlayacak olan ayakları yere basan tedbirlerin alınması.

  Bunun için ise 5 Şubat 2017 Pazar günü ilimizi ziyaret eden dönemin UDH bakanı Ahmet Arslan tarafından da uygun görülen çalışmalarla ve ilimizin ihtiyacı olan diğer hizmetlerin zamanında alınmasını sağlayarak geçmişi telafi itmesi ve gerçekleştirecekleriyle ilimizin şu anda sayısı iki elin parmaklarını geçmeyen efsane siyasetçilerinin içine girmesi sağlaması dileğiyle.

DEPREM ŞEHİTLERİNE RAMET MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI,PROVAKATÖRLERE İSE LANET DİLİYORUM!

  Cuma akşamı başladığı andan itibaren devletimizle, milletimizi yekvücut yapan,  olmasının üstünden saatler geçmeden en yakındaki ekipler tarafından kurtarmanın yanında yaralılara müdahale, devam eden sarsıntılar nedeniyle evlerine giremeyenlerin geceyi geçirebilmeleri için Elazığ ve Malatya’da misafirhanelerin, KYK yurtlarının, Camilerin ve kapalı spor salonlarının açılmasının sağlanmasıyla oluşan birlik ve dirliğimizi cihanı alem gördü.

   Depremin olmasından birkaç saat sonra Sağlık, Çevre ve İç İşleri bakanlarının mahalline oluşmamalarıyla birlikte çevre illerden yola çıkan ,sabah olduğunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis Başkanı ve Diyanet İşleri başkanıyla olay mahalline ulaşması, şehit olanların bazılarının cenaze Namazına katılarak yakınlarını teskin etmenin yanında devletimizin her şeyi ile bölgenin ve afetzedelerin emrinde olduğu birinci ağızdan belirtildi

   İlimizde dahil ülkemizin her yerinden afetin ardından hemen yola çıkan Afad, Umke ve Jak’la birlikte ezel ekiplerle sayıları 500’ bulan özel kurtarma ekiplerinin yanında Afad ve Kızılay’ımızın yanında  ülkemizin her yerinden bölgeye ulaştırılan yardımlarla depremzedelerin yanında millet olarak kenetlenirken maalesef 39 vatandaşımız tüm kurtarma çabalarına rağmen şehit oldular.

  Şehitlerimize Mevla’mızdan rahmet yakınları ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

  Çardak altında yatarken borazanın çalmasıyla tarih boyunca olduğu gibi bayrak altında toplandığımız toplanarak bu birliği cihanı aleme gösteren Cumhurbaşkanımız ile bakanlarımız ve tüm hükümet yetkilileri ile  deprem olan illerin valileri, tüm ülkemizden yardım gönderen Valiler ile Belediye başkanlarına, Meslek Odaları, STK’lar Spor kulüplerimize ve hayırsever vatandaşlarımız bu samimi emeklerinden dolayı milletimiz adına tebrik ederim.

   Bu birliğimizin aksine siyasi veya diğer taassuplarla hareket eden oranları yüzlere, binler hatta on binlerden bire bile girmeyecek sayıdaki provokatörleri ise şahsım ve milletimiz adına lanetliyorum.

  Dünya durdukça bu birliğimizin devamını Mevla’mızın bize ihsan etmesi dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


27.01.2020 07:15:00

Ali Genç

İNCEÖZ DEMİRYOLU İHALESİNİ HIZLANDIRIP, E.90’IN İŞLEVİYLE GEÇMİŞİ TELAFİ EDEBİLİR!