Çarşamba gün boyu kalbim yerinden çıkacak gibi attı!

Sebebi Cumhurbaşkanı? Erdoğan´ın Çarşamba günü toplanacağız? sözünün üstüne mal bulmuş mağribi gibi atlayanların emellerine ulaşacağı yönünde bir karar alınacağı endişesiydi.

 Bu Mal bulmuş Mağribilerden bir çok kanalda konuşanlar Milletimizin hür iradesine katleden,bizim paramızla alınan uçaklarla kendi meclisimizi bombalayan.

   Merhum Akif´in tabiriyle ? Bu Hayasız akına? dur diyen250´ye yakın vatan evladını milletin silahı ile gözünü kırpmadan katleden, Binlercesini ise yaralayan.

    Milletin ilk oylamada seçtiği ve desteğini giderek arttırdığı,vatandaşın ve devletin başı, kendi başkomutanları olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı katletmek için bulunduğu otele 50.000 mermi ile giderek burayı harabeye çevirecek kadar canavarlaşan.

    8 ay önce yapılan genel seçimde sandığa giden 2 seçmenden birisinin desteğini alarak seçilen hükümeti devirerek dikta yönetim kurmak isteyen.

  Bunun için kendi komutanları olan Genelkurmay başkanı Hulusi Akar´a bu alçakça kalkışmanın bildirisini zorla imzalatmaya çalışan.

   Yiğitçe duruşu ile bunu ret edince de ihanetine uğradığı en yakınındaki çalışanı olan özel kalem müdürü tarafından boynunu kemerle sıkanların akıbetleriyle ilgili karar alınacağını!

  Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın başkanlığında önce yapılacak MGK´dan alınacak tavsiye kararının ,ardından ise Bakanlar kurulunda bu karara uyulmasıyla Sıkı Yönetim(!) kararı verilmesinin gerektiği yönünde görüş pervasızca belirtiyorlardı!!!

MİLLETTE, DEVLETTE HAİNLERİN,BÖLÜCÜLERİN VE ÜST AKLIN OYUNLARINI BOZDU!!!

    Millet´in Reis´inin çağrısına uyarak canları pahasına bu alçakça kalkışmaya direnmesiyle asker elbisesi giymiş Pensilvanyadan emir alan hainlerin ve onları yönlendiren üst aklın1. oyunu bozuldu!!!

    Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın tarihi MGK ve ardından yapılan Başkanlar kurulundan sonra milletler arası yayın kuruluşu El Cezire televizyonuna verdiği ve canlı olarak yayınlanan mülakatındaki açıklamaları.

    Bu açıklamalarındaki kararlı tutumunun yanında lafı eğip bükmeden başta istihbarat zaafı olmak üzere perde önü ve arkası gelişmelerini anlattığı alçakça kalkışmadan sonra alındığını dünya kamuoyuna açıkladığı ?3 Aylık Olağan Üstü Hal? kararı ile ?Kamuoyu ile birlikte bende derin bir? Oh? çektim.

DARBEYLE EMELLERİNE ULAŞAMAYANLAR OLAĞAN ÜSTÜ HAL İLE 2. HAVALARINI ALDILAR!!!

   Alınan Olağan Üstü Hal kararıyla 15 Temmuz günü milletin uyduğu çağrı ile başarılamayan askerin sokağa ve dolayısıyla ülke geneline hakimiyetini sağlayacak Sıkı Yönetim kararı oyununun Cumhurbaşkanı ve Hükümetin ferasetiyle bozulmasıyla da milletten sonra devlet tarafından da üs akıl tarafından uygulanmak istenen oyun 2. defa bozulmasıyla hainler de,ağababaları da iki teşebbüsten de havalarını aldılar!!!

     Bu 3 aylık zamanın en iyi şekilde kullanılarak başta Cumhurbaşkanın ve Genelkurmay Başkanının en yakınındakilerin sebep olduğu zafiyet olmak üzere tüm istihbarat zafiyetlerini de milimize edecek.

    Ülke genelinde sebep olunan olumsuzlukları da tamamen ortadan kaldıracak tüm paralel yapıların köklerinin kazınması.

    Demokrasimizin bu çerçevede insan hakları, inanç ve fikir ile müteşebbis hürriyeti standardımızın maksimumu seviyeye çıkartılması.

     Millet hakimiyeti ve kuvvetler ayırımında bir biriyle zıtlaşan,hizmetleri engelleyen Kuvvetler ayırımı sistem yerine devlet kurumlarını bir birine destek olan sistemin kurulmasının sağlanması ve dünya durdukça bu tür kalkışmaların olmasını engelleyecek Anayasal ile yasal tedbirlerin en kısa zamanda alınarak uygulanmasının sağlanması dileğiyle.

KAMU, MESLEK ODALARI VE STK´LAR TAM PUAN ALDI!!!

   Alçak hain bölücü darbe teşebbüsünün başladığı andan itibaren mutlu istikbalimizin teminatı olan birlik ve dirliğimizin yanında,bu satılmışların karşısında milletimizin her bir ferdinin kararlı duruşunun yanında 28 şubat dönemindeki 5 li çetenin aksine Vilayet,Belediye,İl Emniyet Müdürlüğü,Jandarma Alay Komutanlığı ile birlikte tüm kamu kurumlarının amir ile memurlarının.

    Başta ATSO,Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği,Ziraat Odası,Ticaret Borsası,İHH,Memur-sen,Müsiad,Tümsiad,STK  Platformu,Yeşilay ve Dua Derneği  olmak üzere tüm Odalarla STK´lar´ın başkanları,yönetim kurul üyeleri ve mensuplarıyla hem istikrarlı şekilde ara vermeden Demokrasi Nöbetini tutmada,hem de istikrarlı şekilde bu kutlu  nöbeti tutanlara verilen lojistik hizmetleriyle de kamuoyundan tam puan aldılar.

    ŞEHİDİMİZE RAHMET AİLESİNE VE MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM!!!

    Milletimiz tarafından tıpkı Şanlı Milli Mücadelemiz esnasındaki gibi başta askeri kalkışmayı yapanlarla onların açık ve gizli iç ve dış destekçilerine karşı  sürdürülen mücadele ile birlikte bunların kankaları olan bölücü örgüte karşı Diyarbakır´ın Ergani ilçesinde sürdürülen mücadelede şehit olan ilimiz Ortaköy ilçesi Hıdırlı köyünden Salih Aksu yiğidimize şahsım ve hemşerilerimiz adına Cenab-ı Allah(C.C.)´dan rahmet  yaslı ailesi ve milletimize ise başsağlığı diliyorum.

      Cuma´nız mübarek olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


22.07.2016 16:26:44

Ali Genç

İkisinden de havalarını aldılar

İkisinden de havalarını aldılar