Dünyanın en saçma sapan işlerini kimler yapar?

      Elbette ki yapacağı işin ehli olmayanlar yapar.!

      Dünyadaki tüm silahlı kuvvetlerle birlikte bizim silahlı kuvvetlerimizde ülke idaresi, ülkenin organlarını oluşturma formasyonu üzerine kurulmadığından,bu müfredata göre eğitilmediğinden ülke yönetemez.!!!

       Yönetmeye kalkıştığında da ise tıpkı 27 Mayıs 1960’dan 28 Şubat 1998’e kadarki ihtilallerin sonucunda ülkemizin her yönüyle yani hem maddi,hemde manevi olarak asırlarca geriye gitmesine sebep olunmasıda  yönetime göre organize olmamış bir kurumun ülke yönetmeye  kalkışmasındandır.!!!

   KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARDILAR!!!

     Herkesin eğitimini aldığı, müfredatına göre eğitildiği ve  pratiğini de  aldığı ve ondan sonra öğrendiği görevini yapması halinde başarılı olacağını, aksi durumunda ise hem başarısız olacağı,!hemde kaş yapayım derken göz çıkartacağına en iyi örnek 12 Mart 1971 anti hukuki,anti yasal, anti ahlaki çağ dışı yobaz ve mürtet dayatmasıdır.!!!

 9 MART DARBESİNİ ÖNLEYENLER ÜÇ GÜN SONRA KENDİLERİ DARBE YAPTI!

     Milletin ekmeğini yiyip suyunu içen ve tek görevleri seçilmiş parlamentodan güvenoyu alan hükümetin alacağı kararları uygulamak olanlar tarafından yapılan nankörlükle efendileri ve yegâne sahipleri olan milletimize karşı yapılan Cumhuriyet tarihimizin ikinci dayatması 12 Mart 1971 dayatmasıdır.

     Bu illegal darbe hakkında bilgi veren belgelerde bu darbeden 3 gün önce sol bir darbenin ordu tarafından önlendiği belirtiliyor.

   Bu konuda verilen bilgilerde ordu içinde emekli Korgeneral Cemal Madanoğlu’nun başını çektiği gizli askeri cunta tarafından fiilen 9 Mart 1971 tarihinde darbe yapılacağının anlaşıldığı.

       Bu cuntanın içine sızmış ve önemli görevler üstlenmiş olan MİT’çi günümüzün Gazeteci- Yazarlarından Profesör. Dr.Mahir Kaynak’ın aldığı haberi yetkilerle paylaşmasıyla 9 Mart cuntası tarafından yapılacak darbenin önlendiği.

        Bu darbeye karışanlardan Orgeneral rütbesinden daha kıdemsiz olanlar resen emekliye sevk edildiği belirtilmektedir.

DARBEYİ ÖNLEYENLER GEREĞİNİ YAPTIKTAN SONRA ASLİ GÖREVLERİNE DÖNECEKLERİNE ÖNLENEN KALKIŞMADAN 3 GÜN SONRAKENDİLERİNİN BAŞKASINA REVA GÖRMEDİKLERİNİ YAPARAK DARBE YAPTILAR

       Bu darbeyi önleyenler suçlular hakkında gerekenin yapılmasına yardımcı olmaları ve ardından ise kendi asli işlerine dönmeleri gerekirken tam aksini yaparak 3 gün önce meşru hükümete karşı yapılacak olan fiilin aynısını kendileri yaptılar.!!!

ANADAN DOĞMA CHP’Lİ NİHAT ERİM’İ TARAFSIZ(!) BAŞBAKAN YAPTILAR!!!

     Yani kaş yapacağım derken göz çıkartarak 1.5 yıl önce %47’lik millet desteğini alan meşru hükümeti zorla istifa ettirip anadan doğma CHP’li olan Nihat Erim’i sözüm ona tarafsız başbakan yapıp silah zoruyla hükümet kurdurdular.!!!

     Ülkemizin ve milletimizin asla ve asla hak etmediği, aslada hak etmeyeceği bu tür saçmalıklar ve bu saçmalıkların sebep olduğu maddi ve manevi olumsuzluklardan tamamen kurtulması için yeni anayasamızda tüm kurumlarımızla birlikte ordunun müfredatının da demokrasi ve tüm atanmışların kayıtsız ve şartsız olarak milletin hizmetkârlığı üzerine kurgulanmasının sağlanması dileğiyle.!!!

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 


11.03.2013 00:00:00

Ali Genç

İHTİLALİ ÖNLEYİP KENDİLERİ İHTİLAL YAPTILAR!!!

İHTİLALİ ÖNLEYİP KENDİLERİ İHTİLAL YAPTILAR!!!