5 asırdan fazla bir zaman 4 iklim ve üç kıtaya hâkim olan Osmanlı İmparatorluğunun düşman işgaline uğramış milletimizin son kalesi Anadolu topraklarının kurtarılmasından sonra bu topraklar üzerinde kurulan” Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 89’cu yılını geride bıraktık ve bu sene 90. yılını kutlayacağız.

     Bizim ülkemizin bulunduğu Coğrafi konumu ve kurtuluş savaşından sonra hiçbir savaşa girmemesinin getirdiği avantajların kullanılabilmesiyle şu anda dünyanın en büyük 10 ekonomisinin en iyisi olması mümkündü.

    Fakat nankörler ve onların yerli ve yabancı işbirlikçilerinin sürekli olarak ülkemizin kuyusunu kazmaları nedeniyle bu çok mümkün olan gelişme maalesef şimdiye kadar tam olarak gerçekleştirilemedi.

    Aradan geçen doksan yıllık bu zaman içinde Cumhuriyetimizin hem maddi, hemde manevi olarak gelişmemesi, modernleşememesi.

   En önemlisi ise sözde Cumhuriyet olmaktan çıkartılıp Cumhuriyeti kuran Cumhurun muasır milletlerdeki gibi bu Cumhuriyetin gerçek hâkimi olamaması için milletin ekmeğini yiyip suyunu içen silahlı ve silahsız bürokratlar ile onların yandaşı olan meslek kuruluşlarıyla STK’lar tarafından gelişmelere palta üzerine palta vuruldu.

     Oysa yeryüzü Cenneti Türkiye’mizin önüne bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip havasını teneffüs edenlerin hiçbir hukuki, yasal ve ahlaki olmayan gerekçelerle koydukları sayısız takozun sebep olduğu onca gecikmeye rağmen Merhum Demokrasi şehidi Adnan Menderes ve arkadaşları.

  Ondan sonra milletin ikinci adamlı olan 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal’ın ve ikisinin yolundan giden Ak Parti ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın çabasıyla hem ekonomide, hemde demokraside elde edilen başarılarla dünyadaki ekonomik krize rağmen en büyük 16 ekonomisinden birisi olduk.

   İç ve dış engellemelere, dünya ekonomik krizi ile komşumuz Yunanistan, Kıbrıs Rum kesimi, İtalya, İspanya ve Portekiz ve İzlanda başta olmak üzere AB ülkelerindeki ekonomik krize rağmen bulunduğumuz yeri hem koruyarak, hemde bir basamak inecek gelişmeleri başaracak çalışmaları sürdürüyoruz.

          MİLLETİN FENDİ

 STATÜKOYLA İÇ VE DIŞ DESTEKÇİLERİNİ YENDİ!

     Merhum Adnan Menderes ve Turgut Özal’ın açtığı yoldan giden bu nedenle statükonun yerli ve yabancı tüm taraftarlarının 1 numaralı hedefi haline gelen.

    Türkiye’nin her türlü müspet gelişmesini kendilerinin rantlarının azalması olarak gören Statükonun iç ve dış destekçilerinin iş birliğiyle Ak Partiye karşı onun nezdinde milletimize ve milletimizi bir 10 asırdır bir arada tutan değerlere karşı hem gizli, hemde aleni olarak meydan savaşı başlatıldı.

      Milletimizin birinin bin olmasının kendilerinin binin bir olması olarak görenler 12 Eylül 2010 Anayasa referandumunda milletimize ve milletimizin geleceğini müspet manada etkileyecek olan bu referandumun menfi olabilmesi için yekvücut oldular.

    Onların tüm gizli ve açık topları, tüfekleri, güdümlü medya organlarıyla tek vücut olmalarına rağmen milletimiz ahde vefanın gereğini yaparak tarih boyunca eline geçen ilk fırsatta yaptığını yaparak iyi ile kötüyü bir birinden ayırma erdemiyle sağduyudan yana tavır aldı.

 Milletimizin aldığı bu sağduyulu tavrı ile 1950’den başlayarak Merhum Menderes ve Merhum Menderes’den sonrada kendinden bilip bu nedenle ”Milletin Adamları“ unvanını vererek bağırlarına bastıkları 3 lider olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,11.Cumhurbaşkanı Gül gibi adam Abdullah Gül’e ve arkadaşlarına destek vererek onların karşısındakileri yendiler.

           Milletin başarıları unutmadığını daha önce Merhum Menderes’e 3 defa üst üste.

   Yine Merhum Özal’a 1983-91 arasında 8 sene verdiği desteği Recep Tayyip Erdoğan’a ise 2002.2004.2007 ve 2009 seçimleriyle.

     Yine 2007 ve 2010 Anayasa değişikliğinde de,2011 Haziran Genel Seçimlerinde de Ak Partiye olan güvenini ve bu güvenini arttırarak ve bunu oy sandığına da aksettirerek sürdürdü.

   AKSARAY İSE HİZMETE VE HİZMET EDENLERE

          SAHİP ÇIKMAKTA NAL TOPLADI

    Mahalli ve genel seçimlerde Türkiye genelindeki siyasetle paralel şekilde hareket eden, tüm Türkiye’nin eğiliminin aynısının fazlasını tatbik eden Aksaraylı hemşerilerimiz maalesef bu hassasiyetlerini Aksaray’a yapılan hizmetleri gerçekleştirenlere gösterme konusunda ise kelimenin tama anlamıyla Nal topluyorlar.!!!

   Yani vefanın gereğini Aksaray’ın etkili ve yetkilileri maalesef şimdiye kadar hiçmi hiç göstermediler.

    Bu gün bize ayrılan yerimiz yine doldu.

     Nasip olursa Perşembe günü ömürleri Aksaray’a hizmetle geçmesine rağmen hak ettikleri kadir ve kıymetlerinin bilinmeyenleri üstümüzdeki ölü toprağının ve vefasızlığın atılarak titreyip inancımızın ve inancımızla şekillenen kültürümüzün gereği aslına ruju etmemiz(Aslımıza dönmemiz) için yeniden yazacağım.

    Okunarak öğrenilmesi ve hizmet edenlerin emeklerinin karşılığının hak ettikleri oranda kendilerine verilmesi için elinizden geleni yapmanız ve yaptırmanız dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

      Devamı Perşembe’ye.


15.04.2013 00:00:00

Ali Genç

Hizmet Eden`e Türkiye Sahip Çıkarken Aksaray Nal Topluyor!!!...

Hizmet Eden?e Türkiye Sahip Çıkarken Aksaray Nal Topluyor!!!...