Türkiye’yi her vesile ile gerip döviz kurunun artmasından nemalananlar.

      Oluşturdukları suni gerginliklerle sebep oldukları devalüasyonlarla birkaç yılda hazinemizden ve milletimizin cebinde birikenleri çalarak bir gecede servetlerini üçü beşe katlayanların.

       Türkiye’nin tüm gelirinin %88’ini oluşturdukları suni ortamlarla gererek %100 arttırdıkları gecelik faiz oranlarıyla ceplerine paralarımızı indirenlerin.

       Sıfıra yakın faizle vermek isteyipte kimsenin almadığı kasalarda çürüyen paralarını bize misli,misli faizlerle ve bin bir zahmet,nazın yanında bizden kopardıkları sayısız maddi ve manevi tavizlerle veren global kuruluşlarının.

        Bunların Ağababaları olan Avrupalı, Amerikalı veya dünyanın her yerindeki para tüccarları olan Spekülatörlerinin

       İrtica bahanesiyle ”Kuşa bak diyerek” millet kuşa bakarken donuna kadarını alanların.

       Görevdeyken milletin çıkarı yerine para babalarının kurumlarını kayıranların, kayırdıkları kurumların batırılmasına bile,bile göz yumanların, emekli olduktan sonra ise batırılmasına göz yumdukları bu bankalarla şirketlerine yönetim kurulu üyesi olarak girip köşe üstüne köşe olanların.

      Memleketin asıl sahiplerini kendi kurumlarına layık görmeyip yıllarca  tehdit ve dipçik zoruyla buralara sokmayanların.

      “Çoban’ın oyu ile benim oyum aynımı?” diyenlerin.

        Sırf başı örtülüdür diye kendilerini doğuran, büyüten ve vatana bekçi olarak gönderen annelerinin Vatana ısmarladıkları Asker evlatlarının yemin törenlerine girmesini engelleyenlerin.

     Görevinde başarı üstüne başarı getirenleri sırf sağ parmağına yüksük taktığı veya gümüş yüksük taktığı için  görevinden attırarak sokağa atanlar.

     Bu milletin dini değerlerini öğreten okullardan mezun oldukları için güvenliğimizi sağlayacak kurumlara bu vatan evlatlarını almayanlar.

    Reşit olmuş Üniversiteli genç kızları ikna odalarına alarak tehdit ve şantajla başlarını zorla açtıranların.

    Okula gidip gelirken başını örtmesinin Müslüman Türk çocuklarına kötü örnek olabileceğini iddia eden hukuk ve inançla,fikir düşmanlarının.

    Her MGK öncesi ve sonrası yaptıkları aslı astarı olmayan İrtica haberleri ile toplumu bir birine karşı kutuplaştıranların.

    Veli hasıl bu milletin ekmeğini yiyip,bu vatanın havasını soluyup suyunu içmelerine rağmen hizmet etmekle mükellef oldukları sahiplerine her konuda nankörlük edenlerle onların içimizdeki ve  dünya genelindeki ağababalarının hevesleri Meclise Başörtülü vekillerin girmesiyle bir kez daha kursaklarında kaldı.!!!

     Üç siyasi partinin bu konudaki desteği meydana çıkınca fırsatçıların son umudu Ana muhalefet partisi olmuştu.!

     Bu partinin kurumsal olarak yapılanı tasvip etmemesine rağmen ortamı germemesi ve aksine demokratik sınırlar içinde yapılan eleştirilerle birlikte ortamı yumuşatan konuşmalarıyla fırsatçıların son umutlarıda kursaklarında bırakıldı.

     Milletimizin ve dolayısıyla milletimizin içinden çıkan vekillerimizin ulaştığı demokratik olgunlukla sağlanan sivilleşme ve demokratikleşmeye ulaşılmasının b ir merhalesi olan Üniversitelerimiz ve Kamuda Başörtüsünün serbest bırakılmasından sonra  Milletin iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisine de isteyen bayan vekillerin başörtüsüyle girebilmelerinin sağlanmasının ertesi gününde ne daha öncekilerde olduğu gibi Paramız dalgalandı.!

    Nede genel olarak zinde güçleri göreve çağıran yayınlar yapıldı.

    Şükürler olsun nede kanın gövdeyi götürdüğü nümayişler yapıldı.

     Ülkemizin demokrasisinin sivilleşerek olgunlaşarak gelişmesi için sağlanan bu gelişmelerin başarısı için üstlerine düşeni yapan iktidar ve ana muhalefetle diğer muhalefet partileride bu konuda yaptıkları eylemleri ve ortaya koydukları olgunluklarıyla milletimizden taktir topladılar.

     Bu olgunluğun demokrasimizin tüm dünyanın gıpta edeceği bizi maddi ve manevi olarakta dünyanın en iyilerinin arasına sokulmamızı sağlayacak seviyeye çıkartılmasına kadar  devam etmesinin sağlanması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

                  


4.11.2013 00:00:00

Ali Genç

Hevesleri Kursaklarında Kaldı

Hevesleri Kursaklarında Kaldı