Gerçekten Milletin iradesinin tecelligahı olan çatının altındaki konuşma hayret vericiydi.

    Kürsüdeki hatibin kameralar aracılığıyla millet tarafından bizzat bilinen, tamamına yakını TV kanallarından canlı seyredilen gelişmeleri yok sayan sözlerini işitince nevrim şaştı.

    Kesinlikle eminim ki sağduyu sahibi vatandaşlarımızın da benim gibi hayretler içinde kalmışlardır.

    Nasıl şaşkınlık içinde olunmasın ki ?kürsüdeki hatip kameralar aracılığıyla milletin gözünün içine baka,baka ülkesinin Başbakanını aslı astarı olmayan iftiralarla itham ediyordu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN,BAŞBAKAN YILDIRIM´IN TV KANALLARINDAN MİLLETE ÇAĞRISIDA ALÇAK DARBENİN ENGELLENMESİ İÇİN YAPILAN CESUR YÖNETİMİDE MİLLET CANLI TAKİP ETTİ!!!

   Oysaki o gece ve sabahı ile ertesi gün boyunca yaşanan gelişmelerin tamamı milletin gözünün önünde oldu.

  15 Temmuz alçakça kalkışmasında Cumhurbaşkanı´nın yeri de, Başbakanın yeri de belliydi.

  Nihai hedefi ülkemizi parçalamak olan bu alçakça kalkışma esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ın  TV kanalları aracılığıyla yaptığı çağrısını da.

  Yine Başbakan Yıldırım ?ın da aynı şekilde Tv Kanalları aracılıyla yaptığı çağrısını da.

   İkisinin sabaha karşı milletle birlikte direk ve dolaylı olarak nihai hedefi ülkemizi işgal ve parçalamak olan alçak darbenin önlenebilmesi için o zamanın nasıl cesurca yönettiklerini de, nihayetindeki başarıyı da.

  Bu çerçevede  ordumuzun başsız kalmaması için rehin alınan Genelkurmay başkanının  yerine 1. Ordu komutanın  kurumun vekilliğine getirilmesini de,.

   Cumhurbaşkanı ve Başbakanın darbenin engellenmesi, illegal teşebbüslerinde ısrar edenlerin gereğinde millete ve devletle demokrasimize bağlı olan güvenlik güçlerimiz tarafından vurulması ve hareketlerinin engellenmesi de dahil nasıl cesurca ve dik duruş sergilediklerini de millet bizzat gördü.

DAHA ÖNCE ?DARBE OLURSA TANKIN ÜSTÜNE ÖNCE BEN ÇIKARIM? DİYEN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇTAROĞLU´NUN  MAKAM ARACIYLA  HAVA LİMANINDAN ÇIKMAK İSTEMESİNİDE!!!

TANKLARI GÖRÜNCE ÜSTÜNE ÇIKMA YERİNE VİP SALONUNA GİDİŞİNİDE MİLLET BİZZAT GÖRDÜ!!!

  Yine aynı gece daha önce ?darbe olursa Tankın üstüne çıkarım? diyen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu´nun Atatürk havalimanında önce çıkış yapma görüntülerini de, çıkışı tankların kapattığının görülmesiyle onların üstüne çıkmak yerine VİP salonuna dönüşünü de.

  Daha sonra havalimanını kuşatan tankların ertesi gün yayınlanan görüntülerdeki geri çekilmesi ile Hava limanından çıkışı da, yine bunun için bir görüşme yapıldığı da millet tarafından biliniyor.

       Başbakan Yıldırım´ın  o gece İstanbul dan çıkışı ile Ankara ya gelişine kadarki hem darbeyi engellemek için geceyi başarılı şekilde yönetirken nereler de, hangi Mülkiyelinin evinden Cumhurbaşkanı Erdoğan  ile koordineli şekilde yönettiğinde de.

   Kılıçtaroğlu´nun ise geceyi partisinden bir Belediye başkanının evinde geçirdiği de net olarak ortada olmasına rağmen söylenen iftira ve hakarete varan sözlerin hem de kurumsal bir makam sahibi tarafından söylenmesini milletimizin sağduyulu kesim gibi bende anlayamadım.

   Anlayan varsa beri gelsin!!!

  Yer yüzünün yegane gücü ve hakemi olan milletimiz tarafından  siyasi hırsla yapılan bu hakaret ve kara metlerin hesabının 60 gün sonra sandık önümüze geldiğinde gereğinin yapılması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun

 


25.04.2018 08:29:44

Ali Genç

Herkes kör alem sersem mi?

Herkes kör alem sersem mi?