Malumunuz birkaç gün önce kadın ismi ile oraya buraya çamur atan bir zevatı az çok tanıdığımı yani tahmin ettiğimi yazmıştım. Kadın ismi ile oraya buraya sallamanın erkeklik olmadığını söylemiştim. Yeniden bu Facebook´u açan kişi herhalde beni susturmak için benim hakkımda da bazı şeyler yazmış. Benim adım Erdoğan Kaya adım gibi Kaya olduğumu unutmasın. Buradanda onun gibi seviyesiz ve çirkin şeyler yazarak onun seviyesine düşmek istemem. Ancak teknoloji artık eskisi gibi değil ve hiçbir şey gizli kalmamaktadır.

     Dolayısı ile bu şahsın kim olduğunu adım Erdoğan´sa ortaya ben çıkaracağım. Hem de hukuk önünde ceza alacağını Avukatımla yaptığım istişarede bu kanaate vardık. Yani benim hakkımda yazdıkları ufak tefek cezayı gerektirecek şeyler değil. Hem ceza alacak, hem de tazminata mahkûm ettireceğim. Tespit ettirdiğimde hukuk cezasını vermezse benim soyadım gibi kafasına Kaya gibi düşeceğimi unutmasın.

      Alacağım tazminatla Ulu Cami önünde vatandaşa Sucuk dağıtacağım. Hakkımda yazdıklarından dolayı daha önce aynı şeyleri yazanların tespitini yaptırıp mahkûm ettirdiğimi sizlerle daha önce paylaşmıştım.

      Bunların birkaçı aynen bu kadın ismi ile Face açan arkadaş gibi aşmıştı. Hatta Eskil Belediye Başkanı Sayın Alçayı övdüğüm bir köşe yazımın altına birçok iftira ve Niyazi´den kaç lira alıp yazdığım yazmıştı. Yapılan araştırma sonunda hem de o dönemin aynı partinin ilçe başkanının evindeki bilgisayardan yazıldığı tespit edilmişti. Evet, kendileride benim hakkımda yazdıklarından dolayı gerekli cezayı almışlardı.

      Ortaköy ilçemizden hakkımda yazan yine bir arkadaş aynı cezayı almıştı. Şimdi aynı konuyu bu arkadaş yazmış bununla da görüşeceğim. Ama yazdığının içinde birde insanların namus ve şerefleri ile ilgili ise en ağırı zaten bu tarafı. Bu tür iftiralardan dolayı cinayet işlendiğini biliyorum. Allahtan ki şuanda net olarak bu şahsi bilmiyorum. Yarın tespit edildiğine ne olur onu o zaman göreceğiz.

       Bugün itibarı ile Avukatım tarafından gerekli suç duyurusunda bulunularak kim olduğunun tespiti istenmiştir. Er veya geç ben bu kişiyi bulacağım ve o zaman görüşeceğiz. Bana atıfta bulunduğu konuların doğrusunu zaten ben sizlerle defalarca paylaştım. Aksini iddia edenlerle de hukuk önünde hesaplaştım.

      Ama orada aklımın ucundan bile geçmeyecek çirkin bir namus iddiası ise affedilir gibi değildir. Yemin ediyorum bunu hiçbir şekilde affetmem ve ne gerekiyorsa yapacağım. Hem hukuk önünde hem de soyadım gibi kafasına düşeceğim.

      İnsanların namus ve şerefleri ayaklar altında değildir. Hele insanların özel hayat ve yaşantısı ise hiç değildir. Acaba bana attığı bu iftirayı kendisimi benle yaşadı da ben bilmiyorum. Keşke onu da söylese adam gibi adam olsa.

      Hiçbir insan bulunmaz Hint kumaşı değildir. Hiçbir insanda eleştirilmez değildir. Ben çıkıyorum adım sanım belli yazarak eleştiriyorum. Sende adını ismini yaz ve bir yerde köşe yazarak adam gibi çık eleştirini yap. Öyle kadın ismi ile başkalarının namus ve şerefine dil uzatırsan o zaman kafanı örse çarparsın.

     Ben hiçbir zaman eleştiriden korkan ve kaçan birisi değilim. Ama eleştiri belden aşağı namus ve şerefe olursa bu bir alçaklıktır. Buna ben değil hiçbir kimse tahammül edemez ve etmezde.

      Elbette idareciler ve yöneticilerin yaptıklarından dolayı eleştirilirler. Yapılan eksik ve yanlışlar yazılır ve düzeltilmesi sağlanır. Bu gayet doğal ve anlayışla karşılanalı.

     Ama insanların özel hayatı, kişisel konularını durduk yerde olmayan bir şeyi varmış gibi iftira atarak vur kaç taktiği ile vurup kaçmaya çalışırsan bunun hesabını vereceksin. Ben 39 yıllık basın hayatımda kişilerin hiçbir zaman özel hayatı ile ilgili yazı yazmadım ve kendime bunu zül görmüşümdür. Dolayısı ile bu zatı muhteremi ben açığa çıkarıp gereğini yapacağım. Yine söylüyorum benim adın Erdoğan Kaya kimsenin iftirasını yanına koymam.


9.06.2016 11:06:06

Erdogan Kaya

Herkes haddini bilecek

Herkes haddini bilecek