Geçen Pazar günü Ak Partide temayül yoklaması yapıldı.

   Temayüle milletvekilliği devam eden,7 Haziran Genel Seçimlerinde de yeniden aday,adayı olan İlknur İnceöz ile 22.dönem Aksaray milletvekili, bu sene yapılacak seçimlerde de aday,adayı olan bu gün Somunca Baba Sofrasında meslektaşlarımızla buluşacak olan Ahmet Yaşar dışında kalan 59 aday,adayı katıldı.

   Genel Merkezin mevcut vekiller ve eski vekillerle ilgili bilgi sahibi olması nedeniyle onlar daha önce olduğu gibi bu seçimlerde de temayül dışı bırakıldılar.

    Ak Parti tarafından 13 yılda gerçekleştirilen demokratikleşme,insan hakları inanç ,ibadet ve fikir hürriyeti ile hiç bağdaşmayan hatta adayların belirlenme yöntemi 1980’den darbesinden  bile çok ,çok geri olan temayülle teşkilat mensupları aday,adaylarına not verdi.

      Vatandaşı seçmen olmaktan çıkartıp Noter! konumuna getiren bu sistem yanlış olsa da Türkiye genelinde olduğu gibi 2011’deki uygulamadaki bir farkın!dışında Aksaray’da da işlem mecrası içinde gerçekleştirildi.

   Bu temayülü 2011’den ayıran farkı alınan sonucun yerinde açıklanmamasıydı.!!!

  Verilen oyların sayılmasından sonra yapılan açıklamada sonuçların ne mahallinde nede genel merkez tarafından da açıklanmayacağı üstüne basıla,basıla belirtildi.!

 BELİRSİZ SONUCA RAĞMEN SOSYAL MEDYA VE DEDİKODU GAZETESİYLE YAPILAN SPEKÜLASYON!!!

   Tüm seçim çalışmalarıyla birlikte temayülünde yapılmasını, koordinesini gerçekleştiren Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Mustafa Ataş’ın Facebook hesabı ve  Twitter’da ““   Sayılmadığı halde sonuç yayımlayanlara lütfen itibar etmeyiniz.

     Temayül ile ilgili sosyal medyada doğruyu yansıtmayan bilgiler bazı kişiler tarafından yazılmaktadır. İtibar edilmemesi.!!!”diye belirtiliyor.

   Bu konudaki en yetkili olanın açıklamasına rağmen aday, adaylarının çoğu kendi kendine gelin güvey olurcasına oylamada 1.!!!

   Hatta verilen destekle rekor kırdıklarını sosyal medya üzerinden ve dedikodu gazetesiyle piyasaya pompalıyorlar.

     Yapan ve yaptıran kim olursa olsun,sosyal medya üzerinden de, dedikodu veya fısıltı gazetesiyle söylenenlerinde tamamı işkembeden atmadır.

 

   Bu aday, adayları içinde yapılacak akılcı tasnifle Siyaseti çıkar için değil Hakkın Rızası için yapan.

   Kendisini seçen hemşerilerimizden, Aksaray’ımızla  ve seçimlerden önce gündeme getirdiği Aksaray’ımızın acil,orta ve uzun vadedeki dertleriyle sıkıntılarını seçimden sonra unutmayan. !!!

    Dert ve sıkıntılarımızı bilmesinin, unutmamasının yanında çözüm yollarını da bilen ve eskilerin aksine bilmekle de kalmayıp çaresini de bulacakların.!

     Bunlar kadar önemlisi de geçmişte yaşandığı gibi ülkemizin en küçük sıkıntısında gemiyi terk etmeyecek, haksızlıklar karşısında hiçbir maddi ve manevi çıkara ülke ve millet menfaatini feda etmeyeceklerin vekillik listesine konması dileğiyle.

    Cuma’nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


6.03.2015 16:41:37

Ali Genç

Hepsi Birinci(!)

Hepsi Birinci(!)