Nihai hedefi Türkiye´nin işgali ve parçalanması olan meşru hükümeti devirmek ve milletin iradesinin tecelligahı olan parlamentoyu kapatmak için 15 Temmuz 2016 teşebbüs edilen alçak darbenin emredeni olduğu sayısız somut kanıtlarla ispatlanmasına rağmen bölücü başı FETÖ´yü iade etmeyen.

   Buna bahane olarak ta hukuk kurumlarını öne süren sözde müttefikimiz ABD Başkanı ve yardımcısı konu kendi papazları olunca hukuku unutarak bizim yargımızın verdiği bir karar nedeniyle Türkiye´yi küstahça tehdit ettiler.

  Sosyal Medyada bu konuda paylaşım yapan ABD Başkanı Trump ve yardımcısı Bence Türkiye de terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı konusunda ulaşılan somut deliller ışığında yargılanmasına devam edilen, fakat sağlık nedenlerinden dolayı ev hapsi  kararı ile tahliye edilen ajan Papazın tamamen  tahliye edilmesini(!), aksi durumunda ise Türkiye´ye geniş yaptırımlar başlatacakları tehdidinde bulundular.

 TARİH BİLMEZ CONİLER KÜSTAH ATALARINI ÇANAKKALE BOĞAZINA GÖMDÜĞÜMÜZÜDE ONLARIN EMRİNDEKİ UŞAKLARI OLAN FETÖCÜ TERÖRİSTLERİN 15 TEMMUZ´DA PERİŞANLIĞINIDA UNUTTULAR!

 Demokrasiyi, insan haklarını savunduklarını iddia etmelerine rağmen bu değerleri sadece kendi insanlarına uygulayan, kendilerinden olmayanlara özelliklede Hristiyan olmayanlara bu değerleri layık görmeyen ABD´li büyük Coni ile yardımcısı orta vadeli ve yakın vadeli geçmişten de dolayısıyla tarihten de ders almamışlar.

   Tarihten ders almış olsalardı kendileri gibi küstah olan ataları ile İstiklal marşımızın şairi merhum Akif in tabiriyle ?Tek dişi kalmış canavar? olan dönemin en modern silahlarına sahip tüm ortaklarını millet olarak Çanakkale boğazının soğuk sularına gömdüğümüzü de.

  Yine emirlerindeki bizim şanlı odumuzun elbiselerini giyen Fetö/Pdy nin ellerindeki en modern silahlarla saldıran teröristlerini milletimizin Yüce dinimiz İslam dan aldıkları imanlarıyla nasıl çıplak ellerle perişan ettiklerini de  bilirler ve bu küstahlığı yapmazlardı.

KÜSTAHLARA ANINDA HAK ETTİKLERİ SURATLARINA ATILAN ŞAMAR GİBİ CEVAPLARLA VERİLDİ!

  Türkiye tarafından conilerin küstahça açıklamasına anında en yetkili  ağızlar tarafından en ağır şekilde verilen cevaplarla tehditleri ağızlarına tıktırıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN? GÖBEĞİMİZDEN ABD YE BAĞLI DEĞİLİZ, ABD TÜRKİYE GİBİ BİR GÜÇLÜ VE SAMİMİ ORTAĞINI KAYBEDECEĞİNİ UNUTMAMALI,F.35 LER İÇİN TAHKİME GİDERİZ?

   Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD başkanı ile yardımcısının şantaj açıklamasına Güney Afrika dan cevap verdi.

  Erdoğan kendisini takip eden gazetecilere yaptığı açıklamada ?Biz Brunson´ı hiçbir zaman bir pazarlık konusu yapmadık.

   Her ülkenin yargısı var. ABD´de olduğu gibi Türkiye´de de yargı var.

   Türkiye´deki yargı, Brunson hakkında, hastalığını göz önüne alarak, iyi niyetle ev hapsi yönünde karar vermiş.

    Yargı kararına saygı duymak yerine konuyu Türkiye´ye yaptırım meselesi haline getiriyorlar.

    Geldikleri noktada, 6 senatör Dışişleri Komisyonu´na Türkiye´ye yaptırım öngören bir teklifte bulunuyorlar.

    Yaptırımlarla Türkiye´ye geri adım attıramazsınız. Şunu da bilmeleri lazım: Biz göbeğimizden Amerika´ya bağlı değiliz.

    Biz halkımızla milletimizle bugüne kadar nasıl el ele dayanışma içinde olduysak aynı şekilde yolumuza devam ederiz. ABD, bu tavrı değiştirmez ise, Türkiye gibi güçlü ve samimi bir ortağı kaybedeceğini de unutmamalı.´´ dedi.

MECLİS BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM"BİZE TEHDİT SÖKMEZ"

 TBMM Başkanı Binali Yıldırım? "Bize tehdit sökmez, bu millete tehdit sökmez.

  Dolayısıyla ABD Türkiye ile ilişkilerini uzun vadede geliştirmek istiyorsa bu tehdit dilinden vazgeçmesi lazım.

   Türkiye´yi tehdit etmeden önce Türkiye´de bir 15 Temmuz darbe girişiminin olduğunu ve bu girişimin faali olan, başı olan Feto´nun ABD´de elini kolunu sallayarak hiçbir kısıtlamaya tabi tutulmadan muhafaza edildiğini unutmamalıdır.

    ABD hukuk devletiyse Türkiye de hukuk devletidir.

   Dolayısıyla hukuk kararına saygı göstermek durumundadır.

   Bizim tavsiyemiz ABD´nin bu ucuz tehdit lisanını bırakması ve Türk halkının güvenini nasıl kazanacak bunun yollarına bakması lazım." dedi.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY?UCUZ TEHDİTLERE KARŞI TAHAMMÜLÜMÜZ YOKTUR?

   Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay? Türkiye bir hukuk devletidir ve Türk adaleti herkese eşit mesafededir.

   Ucuz tehditlere karşı da tahammülümüz yoktur.

    ABD´li muhataplarımız, millet adına hüküm veren Türk yargısının kararlarına saygı duymak zorundadır. ?dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU?KİMSE TÜRKİYE´YE DAYATMADA BULUNAMAZ?

   Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD´nin küstahça açıklamasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada? Kimse Türkiye´ye dayatmada bulunamaz. Hiç kimsenin tehdidine müsamaha edemeyiz. Hukukun üstünlüğü istisnasız herkes için geçerlidir. ?dedi.
CUMHURBAŞKANI SÖZCÜSÜ PROFESÖR İBRAHİM KALIN? TEHTİDTLERLE ´NETİCE ALAMAZSINIZ´

   Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Profesör Dr.  İbrahim Kalın ise boş tehditlere verdiği cevapta? FETÖ konusunda bugüne kadar hiçbir adım atmayan ABD yönetimi, bağımsız Türk yargısının yetki alanında olan bir hususu bahane ederek, Türkiye´ye karşı tehditler savurarak netice alamayacağını bilmelidir.

   ABD, kendi çıkarlarına ve müttefiklik ilişkimize daha çok zarar vermeden, bir an önce tavırlarını gözden geçirerek yapıcı bir zemine dönmelidir.? dedi.

   Tüm sağduyululardan tepki alan ABD başkanı Trump ve yardımcısının bu küstah tehdidine milletimizin verdiği cevap ise ?Haydi oradan Coni!!!? oldu.

  Millet olarak yüreklerimiz toplu vurdukça hiçbir  insan yapımı top ve tüfekle birlikte iç ve dış tehditlerinde bizi yıldıramayacağı gerçeğiyle birliğimizi muhafaza etmemiz bunun için devletimizin yanında olmamız dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


30.07.2018 09:14:28

Ali Genç

Haydi, Ordan Coni!

Haydi, Ordan Coni!