Geçen sene bu gün Yüce Dinimiz İslam´dan aldığımız imanımızla tarihe şan veren binlerce zaferleri kazanan milletimizin kahraman ordusunun elbiselerini giyen emperyalist ve İslam düşmanlarının uşağı Fetö/Pdy yapılanmasının teröristleri tarafından gerçekleştirilmek istenen.

    Nihai hedefi dünya Müslümanları ile birlikte tüm mazlumların son umudu ve kalesi olan ülkemizin işgal edilmesi olan alçakça darbeyi parası bizim tarafımızdan verilen yer yüzündeki en modern silahlarla donatılan kara ve hava araçlarına karşı sadece kalplerimizdeki imanımızla ve ellerimizdeki bayraklarla engellediğimiz alçakça kalkışma ihtiyar dünyamızın tarihindeki sivillerin yegane milli başarısıdır!

15 TEMMUZ FRANSIZ İHTİLALİNİNDE,1920´DEKİ ALMANYA´DAKİ DARBE KARŞITLIĞININDA,

 TİANANMEN MEYDANI DİRENİŞİNİNDE,MOSKOVADA BORİST YELTSİN´İN TANKIN ÜSTÜNE ÇIKMASININDA ÜSTÜNDE MİLLETİN İMANIYLA KAZANILAN DÜNYANIN İLK VE TEK MİLLİ ZAFERDİR!

    Geçen sene bugün Ulular Ulusu Mabudumuz tarafından milletimizin kalbine verilen cesaretten aldığı imanıyla ve bu imanla ellerindeki bayraklarla kendi ordumuzun elbisesini giyen hanilerin en modern silahlarına karşı kazanılan zafer tartışmasız olarak yeryüzünün il ve tek milli zaferidir.

    Milletimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın çağrısıyla Ulu Yaratanımız kalplerimize verdiği imanla en modern silahlara karşı kazandığı bu milli zaferimiz1789-99 Fransız ihtilalinin de.

     12 Mart 1920´de Almanya Baltık Orduları komutanı Cuntacı Baron Lüttwitz´in ?Hainler çetesi(!)? diye adlandırdığı Başbakan  Güstav Bauer´in çekilmesini istemesi ve onun yerine hükümetin başına getirildiğini belirttiği Başbakan Kapp ve onu atayan cuntacıya karşı halkın Başbakan Bauver tarafından direnişe çağırılması ve çağrıya uyan sendikaların genel greviyle 48 saatte biten bu darbenin de.

     1989´un Haziran ayında Kızıl Çin ordusu tarafından haftalar süren halk direnişine karşı yapılan saldırı ile sonuçlanan Tiananmen direnişinin de.

    Borist Yeltsin´in 19 Ağustos 1991´de Moskova´da darbe yapmak isteyen Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliğinin Kızıl ordusunun bu çabasını engellemek için tankın üstüne çıkmasının da  bizim millet olarak elde ettiğimiz milli zaferin yanında esemeleri bile okunmaz!

  DUASINDA YURDUNDAN ÖNCE ORDUSUNUN KORUNMASINI İSTEYEN MİLLET YENİÇERİ OCAĞININ KALDIRILMASINDAN 190 YIL SONRA GÖSTERDİĞİ KAHRAMANLIKLA DARBELERİ TARİHE GÖMDÜ!

   1826 yılının 15 Haziran günü 360 yıl boyunca Osmanlı devletinin ordusu görevini yerine getiren fakat genelde Padişahların dirayetine bağlı olsa da  devlet otoritesinin sürekli olarak zayıflatılmasına çanak tutan.

     Son zamanlarda da iyice zıvanadan çıkarak askerlik dışında akla gelebilen her türlü meşru ve gayri meşru işi yapan ve milletle devletin başına bela olan Yeniçeriler Sultan 2. Mahmut´a bağlı askerler, Ulema ve milletin desteğiyle yenilgiye uğratılarak bu ocak ve sebep olduğu olumsuzluklar bertaraf edildi.

     Yeniçeri ocağının kaldırılmasından sonra kurulan yeni modern ordunun da hiçbir alakalarının olmaması gereken siyasete bulaşmalarıyla Osmanlı döneminde yapılan 31 Mart Vakasıyla devam eden bu devletin sonunu getiren kararlar ve uygulamalara sebep oldular.

     Cumhuriyet döneminde ise ordunun aynı akla ziyan siyaset hastalığıyla önce 27 Mayıs 1960 kanlı darbesi ile başlayıp bunu yapanlara hak edilen cezanın milletin %53 desteğine rağmen  Süleyman Demirel tarafından verilmemesiyle bundan cesaretlenen diğer tüm atanmış ve seçilmişlerle birlikte kayıtsız ve şartsız olarak milletin uşağı olması gereken silahlı bürokratlar tarafından her fırsatta kalkışmalara devam edildi.

     27 Mayıs 1960 Kanlı darbesinin ardından 12 Mart 1971,12 Eylül 1980 ve 28 Şubat 1987 ile devam eden.

   27 Nisan 2007´de ise sahibi velinimeti olan millete tehdidini İnternete taşıyan ve ilk defa Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki hükümetin dik duruşuyla hedefe ulaşılamayan darbecilerin geçen sene bu gün 15 Temmuz´da gerçekleştirmek istedikleri alçakça kalkışmada dünya tarihinin en büyük direncini gösteren milletin imanlarından gelen iradesi karşısında yerle yeksan oldu.

15 TEMMUZ ZAFERİ ALLAH(C.C.)´IN DARBECİLERİN KALBİNE KORKU,MİLLETİNKİNE İSE CESARET VERMESİYLE  KAZANILDIĞININ SOMUT KANITI YÜCE KİTABIMIZ KURANI KERİMİN ENFAL SURESİDİR!!!

     Aksini iddia edenlerin alnını karışlarım!

    Geçen Sene bugün saat 22 sularında başlayan 15 Temmuz gecesi ve ertesi günün akşamına kadar millet tarafından her türlü modern kara, hava ve deniz savaş araçlarıyla bunların silahlarına karşı İmanlarıyla çıplak elle ve sadece şanlı al bayraklarımızla yapılan fiili direniş.

   Daha sonra 37 gün süren Demokrasi nöbetleriyle Allah(C.C.)´ın darbeci askerlerin kalplerine korku salması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´la Başbakan Yıldırım´ın çağrısına uyan milletimizin kalplerine ise verdiği cesaretin başarısıdır.

   Bunu Yüce Mevla´mız Yüce kitabımız Hazreti Kuran´da ?Senin Rabbin meleklere vah yetmişti: ?Muhakkak ki; Ben, sizinle beraberim.

  Artık âmenû olanlara (Allah´a ulaşmayı dileyenlere) sebat verin (destek olun). Kâfirlerin kalplerine korku vereceğim.

   Artık boyunlarının üzerine vurun. Ve onların bütün parmaklarına vurun.?(Enfal Suresi 12. Ayeti Kerime)?diye buyuruyor.

     Dünya durdukça Rabbimizin emrine boyun eğen bunu da İstiklal marşımızın ?Hakkıdır Hakka Tapan Milletimizin İstiklal!!!? dizeleriyle kararlılığını ortaya koyan milletimizin her zaman ve her şartta daima tüm dünyevi ve uhrevi işlerinde Dinimiz İslam´ı referans alarak iradelerini tüm atanmış ve seçilmişlerin iradelerinin üstünde olmasını sağlamaya devam etmeleri dileğiyle.

   Müslüman milletimizin son kalesi olan yurdumuzu işgalcilere açtırmak için yapılan ve Mabudumuzun desteğiyle yeryüzünde akamete uğrayan ilk darbe olan bu alçakça kalkışmada şehit olan 249 Şehidimize Ulular, Ulusu Yaratanımızdan rahmet .

   2000 civarındaki Gazimizle birlikte bu kalkışmanın önlenmesi için milletimize önderlik yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile birlikte tüm seçilmiş ve atanmışlara ise sağlıklı, imanlı, maddi ve manevi mutlulukla dolu uzun ömürler dilerim.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

(*) Bu günkü yazımda yer verdiğim Enfal Suresini http://www.kurantefsiri.com/kuran/enfal-suresi-ayet-12-kuran-tefsiri.aspxdan aldım. Emeği geçenlerden Mevla´mız razı olsun. Ali Genç.

 

 

 

 


15.07.2017 08:54:05

Ali Genç

Hainlerin korkaklığına karşı Milletin cesaretinin zafer!

Hainlerin korkaklığına karşı Milletin cesaretinin zafer!