Türkiye’nin silahlı silahsız atanmışları ve çeşitli yöntemlerle etkilediklerinin dinlere değil, İslam’a karşı top yekun cephe aldıkları.

      Başörtüsüyle aday olup seçilen bir bayan vekilin sözüm ona sosyal demokrat olduğunu iddia eden lider tarafından ”Bu kadına haddini bildirin(!)”denilerek milletin iradesinin tecelligahı olan TBMM’sine sokulmadığı.

    Üniversitelerde kurulan ikna odalarıyla reşit olan genç kızların zorla başörtülerinin çıkartıldığı,sakallı olan erkeklerin derslere alınmadığı.

    Sermayenin “Yeşil” ve olmayan diye ikiye ayrıldığı.

    Asker annelerinin başörtüleri, babalarının sakalları nedeniyle ciğer pareleri  evlatlarının en mutlu günleri olan yemin törenlerine alınmadığı.

   Her ay yapılan Milli Güvenlik Kurulunda alınan kararlarla dindar oldukları gerekçesiyle sayısız subayın ihraç edildiği, hiçbir kamu kurumunda da görev yapmalarına da izin verilmeyerek kendileriyle birlikte ailelerinin de açlığa ve sefalete mahkum edildikleri.

  15 Yaşından küçük olan çocukların Kuran okumalarının yasaklandığı.

  İmam Hatip Liselerinde Kuran derslerinde bile kız öğrencilerin başlarının açtırıldığı.

   İmam Hatiplerin Orta bölümünün ortadan kaldırılması bahanesiyle 8 Yıllık kesintisiz eğitimle tüm meslek okullarının ve sanayi sitelerindeki çıraklığın önünün kesildiği.

    Dolayısıyla ara elaman ihtiyacının yok edilerek, orta ölçekli kurumların dibine kibrit suyu akıtıldığı.

  İmam Hatip liselerinin önü kesilirken bu liselerin narına diğer Meslek liselerinin de yakılarak getirilen kat sayı adaletsizliğiyle bu okullardan mezun olanlara Üniversite yolunun kapatıldığı.

   Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında dindar avına çıkıldığı, okula gidip gelirken başını örten ana okulu öğretmeninin nüfusunun %99.5’u Müslüman olan ülkemizin evlatlarına kötü örnek(!) olacağı gerekçesiyle işine mahkeme kararıyla son verildiği.

  Yaşadığı cinsel fantezileri kitaplaştıran öğretmenin yaptığının ise kişisel hak olduğuna karar verilmesi başta olmak üzere bu vatanın evlatlarından inananların ensesinde kamu aracılığıyla boza pişirildiği zamandı.

DİNE VE DİNDARA KARŞI OLANLARA “iMAM HATİP MEZUNLARI VE CAMİLERDEN ÇIKANLARLA, MEYHANE,BAR VE PAVYONLARDAN ÇIKANLARIN GENEL BİLGİ TOPLAMA VE SABIKALARINI ÇAKARTARAK BİRBİRİYLE ÇAKIŞTIRIN!!!” DEDİM

   Yukarıda yaşananların denizde damlasını yazdığım olumsuzluklar yaşanırken dine ve dindarla karşı olmanın mantıklı bir açıklamasının olmayacağı konusunda  kaleme aldığım bir yazıda İmam Hatipliler ve dindarlardan neden bu kadar korkulduğunu? sormuş.!!!

   Bunu yapanlara verdiğim cevapta ”İmam Hatipliler ve Dindarların genel çoğunluğundan ülkemize de,milletimize de zarar gelmez!!!

    Bu ülkeye  asıl zararlı olanlar inançları olmayanlardan,içki içip kumar oynayanlardan çıkar.

   Dediklerime inanmıyorsanız gidin İmam Hatiplerde okuyan veya daha önce mezun olanlarla Camilerden çıkanlarla meyhaneler,kumarhaneler ile diğer eğlence yerlerine gidenlerin Genel Bilgi Toplama(GBT) sonuçları ile sabıkalarını çıkartın ve bunları birbiriyle kıyaslayın.

    Bunu yaptığınızda dindarların suçlu olanlarının  dindar olmayanların yanında devede kulak bile olmadığını göreceksiniz.!!!”demiştim.

    KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ HAKLILIĞIMI ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜRDÜ!!!

     Yılların tecrübeleriyle belirttiklerimin somut sonuçlarını bildiğimden Mevla’mızın ben edna kuluna 45 yaşında baba olma sevgisi tattırdığı oğlum Yunus Şammas’ı’mında ülkemizin hayırlı bir ferdi olması için Saadet Güney İmam Hatip  Ortaokuluna kaydettirdim.

    Geçen Pazartesi Müdürlüğünü Yusuf Şahin,Müdür Yardımcılıklarını ise Salih Kaynar ve Hasan Hüseyin İçli’nin yaptığı okulun Belediye Tiyatro salonundaki,ertesi gün yani geçen hafta bu gün ise Turhan Akkurt hocanın Müdürlüğünü yaptığı Hacı Kerim Yardımlı İmam Hatip Ortaokulunun” Kutlu Doğum” etkinliğine katıldım.

    Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu binasını yaptıran ilimizin hayırsever iş adamlarından Tuncer Güney amca,İsmi yaptırılan okula verilen merhum Hacı Kerim Yardımlı’nın evlatlarıyla birlikte ilimiz protokol üyelerinden bir çoğununda katıldığı programları gerçekleştirenlerin inançlarından gelen samimiyetlerini ve bu samimiyetlerinin göstergesi olan başarılarını.

    Bu samimiyetle katılımcıları mest eden programlarıyla yıllarca önce yazdıklarımı ete kemiğe büründürdüler.

    İmanın tezahürü olan bu güzel programları kıt imkanlarla gerçekleştiren yönetici ve personelinin tamamına canı gönülden teşekkür ediyorum.

       Kıyamete kadar minarelerimizden Ezanı Muhammediyenin dinmemesi ,gönderlerimizden şanlı al bayrağımızın inmemesi,milletimizin bir daha kendi öz yurdunda parya(horlanan,aşağılanan) durumuna düşmemesi için dindar kadroların yetiştirilmesine aralıksız devam edilmesi dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

    


6.05.2015 09:48:10

Ali Genç

G.B.T

G.B.T