Osmanlının duraklama döneminden başlanarak yakın tarihlere kadar Dini olanı değil!!!, de  İslami olanların dışlanması!,aşağılanması!,manasının dışına çıkartılması için bilinçli  bir şekilde sarf edilen çabaları bilmeyen yoktur.!!!

HIRISTİYANLIĞA,YAHUDİLİĞE HATTA PAGAN DİNLERİNE BİLE SAYGI DUYAN İSİMLERİVE DİLLERİ BİZİM GİBİ OLAN İSRAİLİYATÇILIĞIN UŞAKLARI SADECE İSLAMA VE DEĞERLERİNE KARŞI ÇIKARLAR!!!

  İslam ı yozlaştırmak için 15 asırdır hiç durmadan çalışan İsrailiyatçıların emrindeki isimleri ve dilleri bizim gibi olanlar Hıristiyanlığa, bu dinin inançlarına,Yaratıcı ile kul arasını konan semavi emir olmayan ruhbanlığına ve yine  semavi olmayan ayinlerine  saygı gösteriler.

   Tahrif edilerek Tanrı kelamından çıkartılarak yer yüzünün tek ırkçı,faşist dini haline getirilen ve yer yüzünde kendilerinden başka tüm  hayvanlarla birlikte insanlarında  kendilerine hizmet etmek üzere yaratıldığı gururuna kapılan Yahudiliğe de saygı duyarlar.

    Hatta tamamen pagan olan Hinduizm,Şintoizm ve Budistlikte dahil diğer tabiat dinlerine de saygı duyan bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip havasını soluyan gizli Hıristiyan,Yahudiler aynen gizlice mensupları oldukları gibi sadece İslam a ve değerleriyle kıyafetleri ve  ibadetlerine de karşılar.

    Sadece karşı olmakla da kalmayarak 28 Şubat ta zirve yapan çalışmayla kendilerinin Müslüman olduklarını iddia edenler İslam ı ve değerleri ile ibadetlerini yok etmek ve uyanları ise sindirmek için akla ziyan işkenceler,idari ve cezai işlemler uyguladılar.

 İSLAM DÜŞMANLARI BİLİNÇLİ OLARAK RAMAZAN BAYRAMININ İSMİNİ?ŞEKER BAYRAMI? YAPTILAR!!!

     Bizi isimlerimizi taşıyan gizli gayrimüslimler dini değil de İslami olanlara karşı olmalarından dolayı dinimizi dejenere ve deforme ederek kendilerince Protestan bir İslam oluşturmak için gecelerini gündüzlerine katıyorlar.

    Bunların bu konudaki uygulamalarından biriside Farz oluşundan itibaren Adı ?Ramazan Bayramı? olan Müslümanların bir ay boyunca oruç tutmaları emredilen bu kutsal ayın sonunda Mabudumuz tarafından Oruç tutanlara mükafat olarak verilen bayramın  ?Ramazan? olan ismi Duraklama ile başlanan dejenerasyonun sonucu ?Şeker Bayramı(!) olarak değiştirilmişti.

HER KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ SALGIN HASTILIK HABERLERİNDEN TUTUNDA HAYVAN KATİLAMI VE TAVUKTANDAN  KURBAN OLACAĞI GİBİ SAÇMALIKLARLA KAFALAR BULUNDIRILDI!!!

    İslam ı dejenere  çerçevesinde  gizil dinsizler tarafından önce  nice.nice on yıl Kurban Bayramı öncesi  Hayvanlarda  salgın hastalık olduğu yalanını, kendileri ve ağa babaları olan Hıristiyan ve Yahudiler tarafından üç öğün et  ve mamulleri tüketilmesine rağmen Müslümanlar tarafından  hayvan katliamı yapıldığı yönünde haberler yapıldı.

    Bu gizli İslam düşmanlarının ağababaların emirleri ile  yıllarca medya organlarında yaptıkları propaganda ve bu haberleriyle yönlendirdikleri milletin ekmeğini yiyen nankör silahlı ve silahsız atanmışları da 31 Mart vakasından günümüze kadar yaptıkları sayısız yönlendirmelerle yakın zamana kadar kurban ibadetini milletin burnundan getirdiler!!!

 ALLAH(c.c.) ULAŞAN KURBANLARIN ET VE KANLARI DEĞİL KESENLERİN AMELLERİDİR

     Son söz ;gizli gayri Müslimlerin çabalarıyla kamu kurumlarının da baskısıyla onlarca yıllar Müslümanlara zehir edilen, kurbanların derileri ise zorla gasp edilirken yanlış yönlendirilen Müslümanlar ise  Mevla´mızın  Yüce Kitabı Hz. Kuranda? Kurbanlık büyük baş hayvanları da sizin için Allah´ın dininin nişanelerinden kıldık. Sizin için onlarda hayır vardır.Onlar saf,saf sıralanmış dururken (kurban edeceğinizde) üzerlerine Allah´ın adını anın.

     Yanları üzerlerine düşüp canları çıkınca onlardan siz de yiyin, istemeyen fakire de istemek zorunda kalan fakire de yedirin. Şükredesiniz diye onları böylece sizin hizmetinize verdik.

      Onların etleri ve kanları asla Allah´a ulaşmaz.

    Fakat ona sizin takvanız (Allah´a karşı gelmekten sakınmanız) ulaşır.

     Böylece onları sizin hizmetinize verdi ki, size doğru yolu gösterdiğinden dolayı Allah´ı büyük tanıyasınız

     İyilik edenleri müjdele?(Hacc suresi 36. Ve 37. Ayeti kerimeleri) emrine rağmen bu güzel hayırlı bayramı derin dondurucuları dolduran ?Et Bayramı?na!!! Dönüştürdüler.

   Müslümanların tüm dejenerasyona rağmen her konuda olduğu gibi Kurban konusundada dinimizin ana kaynakları olan Kuranı Kerim ve Hadisi şerifler ile Peygamberimizin mübarek uygulamaları olan Sünneti seniyelerinden  araştırılarak uygulanması dileğiyle.

 

    Kurban Bayramınız mübarek olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

(*) Bu günkü yazımda yayınladığım Hacc Suresinin Mealini?http://www.bilx.net/form/sureler/hacc-suresi-latin-okunusu-ve-turkce-meali/?den aldım. Emeği geçenlerden Mevla´mız Razı olsun.Ali Genç

 

 

 

 

 


23.09.2015 22:43:45

Ali Genç

Et Değil İbadet Bayramı

Et Değil İbadet Bayramı