16 sene bir ülkenin başında durupta bu kadar sevilen dünyanın hiçbir yerinde bir lider göremezsiniz. Onu dünya kıskanıyor, Türkiyenin onurunu ve dik duruşunu ülkemize ve ecdadımıza yakışır şekilde temsil ediyor. Ülkenin 15 sene öncesi ile şimdiki halini kıyaslamak mümkün değil. Ülke gıpta edilir duruma gelmiştir. Bir çok konuda dışa bağımlığımızı yok etmişiz. Savunma sanayimiz kıskanılır duruma gelmiştir. Erdoğan neden bu kadar seviliyor?

        Halkın sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bilen ve hakikaten halkın içinden biri olarak gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce Devlet Millet içindir var felsefesini bu 16 yıllık süreçte çok güzel uyguladı. Zira bugünlere kadar uygulamada her zaman Millet Devlet için vardır psikolojisi her zaman kamuoyunda hakimdi. Sonra bir Başbakan olarak vatandaşların en büyük beklentilerine kulak vererek. Bu Ülkenin Manevi değerlerine önce saygı göstermesi ve bu değerlere sahip çıkması ilede Türkiye´de halkın sevgilisi Yurt dışında bir çok ülkenin gıpta ile baktığı özendiği ve hatta kıskandığı bir profil sergileyerek bu günlere gelindi.

     Evet Cumhurbaşkanı Erdoğan Belkide şimdiye kadar bir Ülkenin yurtdaşın halkın milletin her ne derseniz deyin Sevgilisi ve saygı duyduğu unutulmaz örnek bir lideri olarak gönüllerde taht kurmuştur. Samimiyeti haksızlık karşısındaki dik duruşu haykıran sesi adeta Bu Milletin yükselen yılların ezilmişliğinin bir sesi oldu. Rahmetli Annesi Tenzile annenin vefatında gözyaşlarıyla tüm halkımızın yüreğinde de doldu taştı göz yaşları ?

      Kimseye nasip olmayan bu büyük sevginin sahibi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkı hakkaniyeti savunması Haksızlık karşısındaki ardındaki milyonların sesi olarak haykıran nidasıyla İşte benim Başkanım dedirtti. Bu yüce ulusun yüce milleti ona giydirdiği o yüce tac Sevgi saygınlığının en üst mertebesinde haklı yerini koruyarak Türkiye ile sembolleşti.

      Bu ülkede şimdiye kadar hiç görmediği bir Başbakanın Allah kelimesini ağzına almayanlara inat, Ya Allah bismillah diyerek yaptığı açılışlarla halkın duasını sevgisini en derinden kalplere nakşedildi?.

     Ramazan ayında bir garibanın sofrasında, Cuma namazı çıkışında mahallenin bir sokağındaki bir teyzenin davetine giderek çayını kahvesini içerek mütevaziliğini gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan bu milletin büyük lideri Başkanı nasıl olurun cevabını her seferinde en güzel şekilde verdi?

      Biz Bu Milletin efendisi değil Hizmetçisiyiz diyerek seslenişine o Millet sen bizim sevgilimiz sevdamız baş tacımzısın Başkanımıssın diyerek yankılanan samimi duyguların ismi ve dertlerinin ilacı oldu.

     Sağlık, Askeriye, Anayasa, Üniversite, Eğitim, Ekonomi de yaptığı reform niteliğindeki yenilikleri halkın beklentilerinin karşılığı olarak Bu yüce Milletin Güvenini kazandı. O kadar sevildi ve o kadar saygı gördüki bu yüce milletin yüreğinin en derinliklerine girmeyi başaran ender insanlar arasında haklı yerini almayı başardı.

      Anadolu nice evlatlar doğurdu Merhum Tenzile ananın Erdoğan evladı gibi? Öyleki ismini yeni doğan çocuklarının ismi olarak koyanlar adeta yarışa girdiler. Bacımızın analarımızın babalarımız gençlerimiz ve çocuklarımızın kimine dostu kimine abeyi kimine avladı kimine arkadaşı oldu?

     Allah O´na, sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Kırk bin kere Maaşallah? Çünkü, O´nun, milletimiz, devletimiz, insanlarımız ve insanlık için yapacağı daha çok şey var. Seni bu millet Seviyor. Ve Her zaman sevecekte. Çünkü sevdiklerimizi seven sevmediklerimiz sevmeyen büyük yüreğinizle örnek aileniz yaşantınız liderliğiniz inanacınız inancımız olduğu için seni daima seveceğiz?

      Yolun açık Allah yar ve yardımcın olsun?


20.05.2018 14:05:24

Erdogan Kaya

Erdoğan´ı gönüllere sevdiren ne?

Erdoğan´ı gönüllere sevdiren ne?