İyi parti genel başkan yardımcısı, Prof. Dr. Ümit Özdağ, 23. 11.2018 günü sat 19.00 Aksaray Ticaret Sanayi Odası salonunda verdiği, konferansta önemli konulara değindi.

         Ülkenin iyi yönetilmediğinden bahsederek, Ak partinin süresini tamamladığını bundan böyle ülke için vereceği fazla bir şeyin olmadığını iddia ederek, 16 yılda geldiğimiz sonuç her vatandaşın malumudur dedi.

         İyi partinin önü açılmıştır, ülkedeki bütün kırızlerin çözümleri iyi parti kadrolarınca yapılacaktır. Sağın en seçkin,  ehliyet ve liyakat sahipleri bizimle beraberdir, bunu sizlere en kısa zamanda ispat edeceğiz.

        Aziz Aksaraylılar, şu ülkemiz tarihinde hiç olmadığı kadar çeşitli krizler içerisindedir. Bunları şöyle sıralıyoruz;

 1- Milli Birlik Krizi, 2- Devlet Krizi, 3 Kimlik Krizi 4- Dış Politika krizi, 5- Ekonomik Kriz, 6- Suriyeli Göçmen krizi.                                                                                                              

          Bu KRİZLERİN içinde en önemlisi, Suriyeli göçmen krizidir. Belli bir zaman içerisinde göçmenler ülkelerine gönderilmeyip, Türkiye´de yerleşmelerine göz yumulursa en büyük GAFLET ve İHANET olur.

           Bugün Türkiye de DÖRT MİLYON Suriyeli göçmen bulunmaktadır. Nüfusumuz 8o milyon olduğuna göre yirmi kişiden biri Suriyelidir.

          Erdoğan, belediye başkanı olduğu zaman, yaşadıkları ülkelerinde işkenceler altında inleyen ve yurtlarından çıkmaları için her türlü insanlık dışı muamele görmesi üzerine,  Türkiye´ye getirilen 380

          Bin,  EVLADI FATİHANA, karşı çıkarak burada işsizler varken ne olup olmadıkları belli olmayan bu kadar insanın Türkiye´de ne iş var diye bas bas bağıran Erdoğan´a ne oldu da 4 milyon Suriyeliye sesi çıkmıyor? Bu 4 milyonunu ne oldukları belli mi?

          Suriyeli her ailenin,  8-15 çocuğu olduğunu hesapladığımızda fazla değil 2045 yılında de 3 kişiden biri Suriyeli olacaktır. Nüfus yapısını tamamen değiştirecek bir durum ortaya çıkmaktadır. Yani mevcut Devletimizin Türk Devleti olması tartışmaya açılacaktır.

          Anadolu, çok devlet ve milletleri yok etmiştir, bu coğrafyada sadece Türk Milleti en uzun yaşamış. BİN SENE içinde Anadolu´yu kendisine vatan yapmıştır. Bu bin sene zarfında sayısız şehit verilmiş ve akıtılan kanın hesabı arşı alaya çıkmıştır.

          Suriyeli göçmenlerin, misafirlik süreleri biteli haylı zaman olmuştur. ERDOĞAN´ın bu hususta söyledikleri gerçeğe dayanmıyor. En kısa sürede göçmenlerin vatanlarına gönderilmeleri şarttır.

          Biz göçmenler yaka paça sınır dışı edilsin demiyoruz, her ay yüz bin kişi olmak üzere gönderilmeye başlansın. Sadece bu hususta Şam yönetimi ile anlaşarak 3-4 yılda göç sorunu halledilebilir.

          Göçmenlerden BİR MİLYON kişi işte çalışıyor, gönderildiklerinde öz vatandaşımızın bir milyonuna iş bulunmuş olur. Bu güne kadar harcanmış olan KIRK MİLYON dolar gibi bir para ile ülkede neler yapıla bilineceğini sizler hesaplayın.

           Aziz Aksaraylılar, diğer krizlere gelince, ERDOĞAN´ın cumhurbaşkanı olarak particilik yapması nedeniyle ülke tam ortasından ikiye bölünerek Milli Birliğimize büyük darbe vurulmuştur. Çünkü milli birliği sağlayacak daha üstte bi makam yoktur.  

          Her aklı dengesi yerinde olan insanın daha fazla bilgiye ihtiyacı olmadan toplumun nasıl ikiye bölündüğünü gayet iyi görmektedir. Bunun önüne geçilmediği takdirde bir gün kapımızı bir tehlike çalarsa sakın şaşmayın.

          Devlet krizine gelince, bugün devletin bütün kurumları yok sayılmakta, her karar tek kişiye bağlanmış durumdadır. Selçukludan Osmanlıya, Osmanlıdan Türkiye Cumhuriyetine intikal etmiş ve Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana devam eden DEVLET aklı tek kişi ERDOĞAN´ın aklına bağlanmış vaziyettedir. 

          80 milyonluk ülke tek akılla nasıl yönetilecektir, nasıl yönetildiği de ortadadır. Parlamento, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay susturulmuştur.

          Bakanlıklar devlet bakanlığına dönüştürülmüş, yani sarayın uygun görmediği demeci bile veremez duruma düşürülmüştür. Hiçbir bakan öncelik kullanamamaktadır.

          Kimlik meselesi sorun haline getirilmiş bu devletin kurucu unsuru olan TÜRK kelimesi kullanımdan kaldırılmak istenmektedir. Bunun içinde açık ve gizli faaliyet yürütülmektedir. Allah sonumuzu hayır etsin ama bu gidiş iyi gidiş değildir. Bu sözlerimi sakın unutmayın.

          Aziz Aksaraylılar, Devlet geleneği, Devletin hafızası yavaş yavaş yok edilmektedir. Ayrıca HUKUK DEVLETİ ortadan kaldırılmaktadır. Netice olarak hukuk ve devlet geleneği ortadan kaldırılınca bizim adımız ne olacak?

          En sona şu ana kadar görmediğimiz büyüklükte ekonomik krizi bıraktım neden? Çünkü gayret edilir üretim artırılır, biraz sıkıntı çekilir bir gün bu krizden çıkılır. Şu an bizim elimizde krizden nasıl çıkılacağının reçeteleri hazır, istendiği zaman ilgili makamlara sunmaya hazırız.

          Bize göre en önemli mesele; Milli Birlik kırız, Suriyeli Göçmen Kırışı, Kimlik Krızı, Devlet kırız,  Dış işleri Krızı ve Ekonomik Kırızdır.  

          Aziz Aksaraylılar, Devletimizin varlığı, Milletimizin Birliği ve bütünlüğü, Kimliğimizin sorun halinden kaldırılması, Hukukun geçerli olduğu, Gerçek Adaletin uygulandığı, bir Aksaray ve Türkiye istiyorsanız, vicdan ve irfanınızla baş başa kalarak düşünün, önümüzdeki seçimde ona göre karar verin

          Salonda bulunanlara ve bulunmayan bütün Aksaraylılara sevgi ve saygılarımı sunuyor, esenlikler diliyorum.

          Bütün öğretmenlerimizin, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ yürekten kutluyor, kendilerine, saygı,  minnet ve şükranlarımı sunuyorum    

                                             Hayır, ola, muvaffak ola, muzaffer ola.


24.11.2018 21:38:53

Rasim Gül

En Büyük Kırız, Suriyeli Göçmenlerdir

En Büyük Kırız, Suriyeli Göçmenlerdir