Bu gün sömürdükleri ülkelerden elde ettikleri kaynaklarla sanayi ve teknolojilerini ve buna bağlı olarak geliştirdikleri modern silah ile kara, deniz, hava ve demir yolu ulaşım araçlarıyla  önce az gelişmiş ülkelerin kamuoylarını  Medya organlarıyla oluşturdukları kültür erozyonuyla işgal eden.

    Ardından ise dillerini ve kültürlerini işgal ettikleri ülkelerdeki mazlumlara zorla kabul ettiren Emperyalistlerin etkisiyle dünyanın genelinin kullandığı miladi takvime göre başlayan 2020 yılının ilk günü.

EMPERYALİSTLERİN KÜLTÜR EROZYONUNA UĞRAYANLAR GİBİ ANTİ EMPERYLİST OLDUKLARINI İDDİA ETMELERİNE RAĞMEN ONLARIN İÇKİ VE KUMARLI YILBAŞINI KUTLAYANLARLADA KAYBETTİLER!

  Dün yani Miladi takvime göre bitmekte olan 2019 yılının bitip şu anda içinde bulunduğumuz 2020 yılının başladığı günü emperyalistlerin kültür erozyonu uğradığından onların dini bayramları olan Noellerinin finalini onlar gibi içki ve kumar ile vücut ve ruha zarar veren uygulamalarla geçirenlerde tıpkı uydukları gibi zarar uğradılar.!

   Emperyalistlerin kültür erozyonuyla kendilerine ait olmayan onların dinlerinin bayramı olan Noel’inin finalini kutlayanların dışında kendilerini anti emperyalist olarak belirtenlerden de emperyalistlerin dini bayramlarının finali olan yılbaşını onlar gibi kutlayanlarda maalesef her yönüyle yani hem maddi hem de manevi olarak kaybettiler.

 NOELİN FİNALİ OLAN YILBAŞINI KUTLAMAYIP SADECE VİCDAN MUHASEBESİ YAPANLAR İSE KAZANDI!

  Emperyalistlerin kültür erozyonuna uğrayıp onların dinlerinin bayramının finali olarak kutladıkları gibi kutlayanlar gibi antiemperyalist olduklarını belirtenlerden de onlara uyanlarda kaybederken ister inançlarından veya gerçekten antiemperyalist olmalarından dolayı bu kutlamayı yapmayanlar ise her yönüyle kazandılar.!!!

  Bu kutlamayı inançları gereği kutlamayanlar  günaha girmekten kurtulurken, ayrıca da nefislerine söz geçirerek girilecek günaha meyletmediklerinden sevaba girmelerinin yanında ceplerinden  günaha girmelerine ve hem vücutlarına, hem de ruhlarına zarar verecek şeylerden uzak kalanlar sevaba girmelerinin yanında ayrıca bir yıllık geçmişleriyle ilgili olarak vicdan muhasebesi de yapanlar hem bir yıl boyunca yaptıkları maddi ve manevi hataları görerek istikballerinde bunları yapmamaya karar verdiklerinden amiyane tabirle bir taşla nice ,nice kuş vurabilme imkanına kavuştular.

  Herkesin dinlerinin kendisine olduğu İlahi emri gereği kamu güvenliğine zarar vermedikçe gayri Müslimlerin inanç ve ibadetlerine karışılmaması, fakat anti Emperyalist  olanlar  ile  Müslümanlarında dinimize göre yasaklanan ve hem cebe, hem vücuda, hem de ruh ile  gelecek nesillere zararı dokunacak olan alkol ile kumar ve  dinimizde büyük günahlardan sayılan  nikah dışı cinselliklerden herkesin uzak durarak aksinden dolayı olan maddi ve manevi zararlara bulaşmamaları.

   Tüm insanlarımızın da başka dinlerin mensuplarıyla birlikte kendi dinimize de, dinimizin  ibadetleriyle tüm emirlerinin gereğini tam olarak yerine getiremezlerse bile yerine getirenlere saygı göstermeleri.

  2020 Miladi yılının ülkemiz ile tüm İslam alemi ve insanlık alemi için karşılıklı saygıya dayalı olarak geçirilmesini Cenab-ı Allah(c.c)’ın bize bahşetmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


1.01.2020 10:51:00

Ali Genç

Emperyalistlerle Taraftarları Kaybetti!, Onlara Karşı Olanlar Kazandı