İnsanın doğduğu ay da karakterini etkiler miymiş demeyin! İlk duyduğumda bende pek inanmamıştım fakat araştırmalarım neticesinde gördüm ki insanın ismi, doğduğu ay ve hatta kan grubu bile karakteri üzerinde etkili olabiliyor. Yazıyı okuduğunuzda sizde bunu fark edeceksiniz. Lafı daha fazla uzatmıyorum ve sizi karakterinizle baş başa bırakıyorum.

          1 Ocak - 10 Ocak
     Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan, sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan,
kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan. Başarılı olmayı isteyen ve rahat, güvende yaşamayı arzulayan, gayet kibar ve nazik,
doğru ve dürüst davranan bir kişiliğe sahip olurlar. Bunun yanı sıra başarısızlığa tahammülü olmayan, sevgiye önem veren, takdir edilmekten hoşlanan, yeniliklere açık, bulunduğu alanda parlamak isteyen, kimi zaman coşkulu, bazen karamsar olabilen fakat asla pes etmeyen, direnen kişilerdir.

          11 Ocak - 19 Ocak
     Son derece mantıklı, becerikli, akıllı, sözünde duran, eğitim hayatına önem veren, öğrendiklerini kolay kolay unutmayan, aklını ve üretici hünerlerini kolaylıkla hayata geçirebilen, neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu iyi ayırt edebilen mantıklı kişilerdir. Aynı zamanda gerektiğinde sert konuşabilen, aynı anda birden fazla konuda bilgi sahibi olabilen, gözlem gücü yüksek, iş hayatında başarıya mutlaka ulaşabilecek dirayettedirler.

          20 Ocak - 29 Ocak
     Açık sözlü, yenilikçi, toplum bilinci yüksek, arkadaşlık ilişkileri güçlü, orijinal düşünebilen, tavırlarıyla ilgi uyandırabilen buluşçu kimsedir. Gerektiğinde duygularını geri planda tutarak mantıklı hareket edebilen, zihinsel aktivite gücü yüksek, herkesten daha çabuk öğrenebilen, uygulamaya dönük, analizci, çağın ötesinde düşünebilen ve zorluklar karşısında aklıyla kolayca çözüme ulaşan, sınırlamalardan hoşlanmayan bir karakteri temsil eder.

          30 Ocak - 8 Şubat
     Hızlı düşünebilen, gayet becerikli, dürüst ve arkadaşlıklara önem veren, tarafsız bir gözlem gücüne sahip, yapmacık insanlardan hoşlanmayandır. Yabancı dil konusunda başarılı, konuşmaları sıra dışı, yenilikçi, bulunduğu ortamda kolayca ilgi uyandıran, sıra dışı espri kabiliyeti olan, zeki, diğerlerinden çok çabuk öğrenen, kısa yoldan sonuca ulaşabilen, bilime önem veren, tartışmalardan hoşlanan, ikna gücü yüksek kişiliği simgeler.

          9 Şubat - 18 Şubat
     Sıra dışı ilişkiler yaşamaya hevesli, özgürlüğüne düşkün, yenilikçi, yeni yerler keşfetmeye meraklı, modayı takip eden tasarımcı, bulunduğu alana yenilikler getiren, orijinal ve çekici kimselerdir.  Kaliteyi seveni başkalarından oldukça farklı, rutinlikten hoşlanmayan, arkadaş çevresi geniş ve bununla beraber seçici, iyi gözlemci, farklı kişiliği ile ilgi uyandırabilen, çekiciliği ile karşı cins tarafından beğenilen, her giydiğini yakıştırmasını bilen bir karakterdir.

          19 Şubat - 29 Şubat
     Hayal gücü oldukça yüksek, sevdiklerine karşı duyarlı, çatışmalardan rahatsızlık duyan, şifa gücü yüksek, insanlara sorunlarında yardımcı olabilen, duyarlı bir kişiliktir. Acıma ve şefkat duygusu yüksek, pozitif düşünmeye çalışan, üretici kabiliyetleri olan, yargılayıcı davranmayan, değişime açıktır. Karmaşa içinde yönelimini kaybetmeden ilerleyebilen, negatif insanlardan etkilenebilen, derin tutkulara sahip, ilişkilerinde verici ve cömert, oldukça duygusal, hassas bir karakteri temsil eder.

          1 Mart - 10 Mart
     Duygularının farkında olan, bağımlılıklarına düşkün, kimi zaman değişken, sosyal hayatta çekici kimliğiyle ilgi uyandıran, mütevazı ve çok sevilen, ailesine düşkün, evini yuvasını önemseyen, güzel düşünen insanlardır. Kötülük bilmeyen, kendine yapıldığında oldukça etkilenen, muazzam yeteneklere sahip, sezgileri güçlü, olacakları hissedebilen, karşı cins üzerinde duruşu, tavırları, fiziksel özellikleriyle oldukça beğenilen bir kişidir.

          11 Mart - 20 Mart
     Vizyon sahibi, her yerde başarılı olabilen, hayallerini gerçeğe dönüştürebilen, gücünü iyilik ve güzellikler adına yönlendirebilen, öngörüleri doğru çıkan, yalnız kaldığında güçlenen kimselerdir. Başkalarını kolaylıkla etkileyebilen, olumlu ve güçlü enerjilere sahip, kararlılık gösterdiği zamanlarda her işin üstesinden kolayca gelebilen ve bunun yanı sıra güçlü bir manyetizmaya sahip, gizlilikleri kolayca öğrenebilen sırdaş bir karakteri simgeler.

          21 Mart - 31 Mart
     Fiziksel yönden oldukça güçlü, hedefini bilen ve yılmadan üzerine gidebilen, isteklerine fazlasıyla düşkün, dediğim dedik deyip asla geri dönmeyen kimselerdir. Emir almaktan hoşlanmayan, kendi bildiği yolda ilerlemeyi seven bir karakteri temsil eder.

          1 Nisan - 10 Nisan
     Çok canlı, bireylik duygusu yüksek, üretici enerjiye sahip, pırıltılı bir kişiliktir. Yanı sıra yönetme gücü olan, insanları kolayca etkileyebilen,  iyi bir oyuncu (sanat), kendini ifade etmesini bilen, hayatın güzel yanlarının tadını çıkarabilen, isteklerini gerçekleştirme gücüne sahip renkli bir kişiliktir.

           10 Nisan - 20 Nisan
     Keşfetmekten, yeniliklerde bulunmaktan hoşlanan, para harcama meyli yüksek, hoşsohbet, açık fikirli, iyi niyetli, geleceğini şekillendirmeyi seven, yürekli, inançlı, sağduyulu, cömert ve kendine güvenen kimselerdir. Adaletli, yardıma hazır, takdir edilmeyi seven, yabancı dile meyilli, seyahat etmekten hoşlanan bir karakterdir.

          20 Nisan - 30 Nisan
     Güzelliklere âşık, gösterişli ve kaliteli olan her şeyi seven, maddi ve manevi değerlerini önemseyen, koruyan, sahiplenendir. Sosyal hayatın içinde yer almaktan zevk alan, arkadaşlarını önemseyen, güzel bir çevrede yaşamak isteyen, duyarlı ve estetik bir kişidir. İnce ve nazik yapısıyla takdir edilen ve sevgi duyulan, uzlaşmazlık, kavga ve çekişmelerden hoşlanmayan bir karakteri temsil eder.

    Geriye kalan altı ayda doğanların karakter özelliklerini de çok yakında yazıp sizlerle paylaşacağım.

 


13.08.2016 09:12:04

Asude Usluer Uğurlu

Doğduğunuz aya göre karakteriniz

Doğduğunuz aya göre karakteriniz